Beoordelingen Mondial Joh. van Buuren Verhuizingen

9,2
26 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,2
  • Informatievoorziening 8,9
  • Deskundig advies 9,0
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,4
  • Vriendelijkheid taxateur 9,2
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,3
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,3
  • Deskundigheid taxateur 9,0
  • Deskundigheid verhuisteam 9,2
  • Deskundigheid overige medewerkers 9,2
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,5
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,2
  • Oplossen van klachten 9,2
  • Oplossen van schade 9,0
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,7
11 t/m 20 van 216 beoordelingen

Erwin uit: Schiedam

04-01-2019
8,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
prima team.. geen op-aanmerkingen

Verbeterpunten:
Niet echt .. Wat mij wel opviel is dat het team vooraf geen idee had over de verhuizing. Hoe bv het adres gesitueerd was. Dat zorgde voor oponthoud in het transport.

Aanbeveling: ja

Ger uit: Den Haag

31-12-2018
8,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Aanbeveling: ja

Jan uit: Elahuizen

27-12-2018
9,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Goede communicatie vooraf en tijdens verhuizing. Vriendelijke mensen

Verbeterpunten:
N.v.t.

Aanbeveling: ja

Anne uit: Delft

10-12-2018
8,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Ik heb voor van Buuren gekozen omdat ik altijd goede ervaringen met jullie heb gehad. jullie zijn zeker niet de goedkoopste, en dat wist ik wel.
Toch was deze verhuizing qua volume veel minder dan ingeschat. Wel bewerkelijk ivm piano. Kortom: beetje duur ingeschat. toch blij met resultaat. Anna

Verbeterpunten:
geen opmerkingen

Aanbeveling: ja

Annemiek uit: Rotterdam

29-11-2018
9,7

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, In- uitpakservice

Aanbeveling: ja

Marian uit: Delft

22-11-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, Handymanservice

Pluspunten:
Voor mij bestaat alles uit een tien.ik ben zeer goed geholpen.Ik heb grote bewondering voor het heel hard werkende personeel.

Verbeterpunten:
Voor mij zijn er geen verbeterpunten het was een zeer klant vriendelijk aanpak.

Aanbeveling: ja

Everdine uit: Delft

20-11-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Verbeterpunten:
Wasmachine en droger zijn keurig op elkaar gezet en vastgezet, echter, men is vergeten om de afvoer van de droger weer aan te sluiten. Gevolg, plassen water onder de apparaten. Hebben het Wasmachinehuis moeten bellen, aangezien wij niet wisten wat er aan de hand was. Daar zaten natuurlijk weer kosten aan verbonden. Dat is jammer.

Aanbeveling: ja

Gonny uit: Zeist

16-11-2018
9,1

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Joris uit: Delft

15-11-2018
9,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Verhuizen is deels stressvol maar ook wel ingrijpend. Het verhuisteam was zo goed op elkaar ingewerkt en op een plezierige manier relaxed dat dat vertrouwen gaf en ik het volledig asn hen overliet.

Verbeterpunten:
De dozen zijn allen op de gewenste plaats neergezet. Mijn eigen tekortkoming daarin is dat een groot aantal dozen voor een grote kast geplaatst waren die bij het uitpakken nodig was. Ik heb daar echter zelf onvoldoende aandacht voor gehad. Mogelijk had het team hier ook even naar moeten vragen. Maar al met al doet het weinig af van mijn beoordeling.

Aanbeveling: ja

N. uit: Schipluiden

10-11-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten:
Top geregeld. Ook prima communicatie telefonisch.

Aanbeveling: ja