Beoordelingen Mondial Joh. van Buuren Verhuizingen

9,1
65 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,2
  • Informatievoorziening 9,0
  • Deskundig advies 9,0
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,2
  • Vriendelijkheid taxateur 9,3
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,3
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,1
  • Deskundigheid taxateur 9,1
  • Deskundigheid verhuisteam 9,2
  • Deskundigheid overige medewerkers 9,1
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,2
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,1
  • Oplossen van klachten 8,8
  • Oplossen van schade 8,7
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,6
11 t/m 20 van 260 beoordelingen

Marga uit: Haarlem

21-07-2019
7,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten:
Sympathiek en kundig personeel. Respect voor de chauffeur, die de grote vrachtwagen feilloos naar boven reed.

Verbeterpunten:
Geen idee. Nu nog de spullen zonder schade thuis krijgen dat gebeurt op 24 juli a.s.Daarom is het invullen van oplossen klachten, oplossen schade nog niet van toepassing geweest. Kan dus nog komen, maar hopen dat niet.

Aanbeveling: ja

D uit: Delft

16-07-2019
8,3

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Echt een super team van verhuizers

Verbeterpunten:
Afspraak was 4 verhuizers en er waren er 3, die mannen hebben echt voor 4 gewerkt. Ik heb zelf ook mee geholpen want ik had echt met de mannen te doen. Ook al wilde de verhuizers dat niet. Het zijn echt geweldige en zeer klant vriendelijke heren! Deze werknemers zijn echt een aanwinst!

Aanbeveling: ja

Margreet uit: Maasland

16-07-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
We zijn zeer tevreden over de voorbereidingen en het verloop van de verhuizing. Mijn vragen van tevoren werden vriendelijk en adequaat beantwoord, direct door de persoon die ik aan de lijn kreeg, zonder doorverbonden te worden of in de wacht gezet te worden. Super klant vriendelijk!

Aanbeveling: ja

Theo uit: Delft

14-07-2019
8,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
Zie mijn bovenstaande rapportcijfers.

Verbeterpunten:
Bij plotseling optreden gebeurtenissen zoals ziekte, aanrijding e.d. is het aanbevelenswaardig de chauffeur van de verhuiswagen te kunnen bereiken.

Aanbeveling: ja

Maarten uit: Den haag

08-07-2019
8,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Uitermate klantvriendelijk
Helder communiceren
Kleine verhuizing afgenomen maar grote service gekregen
Hartelijk
Nakomen afspraken
Meedenken
Situatie en vraag goed ingeschat

Verbeterpunten:
Inschatten complexiteit van klein onderdeel van de verhuizing

Aanbeveling: ja

Coby uit: Delft

03-07-2019
9,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Marian uit: Delft

02-07-2019
9,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Zoals uit boven genoemd puntenwaardering blijkt, zijn wij zeer tevreden over verhuisbedrijf van Buuren. Zij hebben ervoor gezorgd dat onze inboedel keurig naar de opslag is gegaan en hebben ons echt ontzorgd. Keurig personeel, vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Alle kasten zijn vakkundig en secuur uit elkaar gehaald. Er werd voorzichtig met onze spullen omgegaan.
Vantevoren zijn er heldere afspraken gemaakt en die zijn ook echt nagekomen. Helemaal top!

Aanbeveling: ja

Ton uit: Schiedam

02-07-2019
9,3

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Enorm hard werkend team ,geweldigđź‘Ť

Verbeterpunten:
Geen ,continuer Uw kwaliteit

Aanbeveling: ja

Petra uit: Delft

04-06-2019
9,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

kees uit: delft

03-06-2019
9,1

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
netjes en heel vriendelijk!
Dit geld voor verhuizers en mensen van de planning aan de telefoon/mail.

Aanbeveling: ja