Beoordelingen Mondial Joh. van Buuren Verhuizingen

9,2
34 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,2
  • Informatievoorziening 9,0
  • Deskundig advies 9,1
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,4
  • Vriendelijkheid taxateur 9,3
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,4
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,3
  • Deskundigheid taxateur 9,1
  • Deskundigheid verhuisteam 9,2
  • Deskundigheid overige medewerkers 9,2
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,4
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,3
  • Oplossen van klachten 9,2
  • Oplossen van schade 9,1
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,8
1 t/m 10 van 224 beoordelingen

Mieke uit: Delft

21-03-2019
8,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
goede persoonlijke aandacht en goed inspelen op de krappe ruimte van de nieuwe woning en het plaatsen van alle dozen

Aanbeveling: ja

Linda uit: Den Hoorn

19-03-2019
8,3

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
Vriendelijk personeel, er werd hard gewerkt. Geweldig dat inpakken, laden en lossen in één dag mogelijk was.

Verbeterpunten:
De beide bedden waren niet zorgvuldig in elkaar gezet. De tweede nacht zakten we onverwachts door ons bed. Gelukkig wel zelf weer goed kunnen herstellen zonder schade.
Er waren zeker 20 dozen niet op de goede verdieping beland terwijl dit wel goed op de doos vermeld stond.
Dus enige slordigheden bij de afhandeling in het nieuwe huis.

Aanbeveling: ja

G.M. uit: Spijkenisse

16-03-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
heldere afspraken en prijsopgaaf.
Uitstekend samenwerkend verhuisteam.
Zeer beleefd en klantvriendelijk

Aanbeveling: ja

Cock uit: Delft

13-03-2019
8,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Annemieke uit: Zoetermeer

05-03-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, Handymanservice

Pluspunten:
Alles netjes verzorgd door de mannen, wij kregen zelfs complimenten van de voorzitter van de VvE dat het allemaal zo keurig verliep. Ook de onvoorziene omstandigheden zijn snel en uitstekend opgelost.

Verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: ja

André uit: Maassluis

04-03-2019
9,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
Vriendelijk, open, " komt goed" credo en het kwam goed.

Verbeterpunten:
Kan er geen verzinnen.

Aanbeveling: ja

B. uit: Delft

27-02-2019
9,1

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Jasper uit: Rotterdam

24-02-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Antoin uit: Delfgauw

13-02-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Zeer aardig personeel. Meedenken
Niets is te veel. Gaan erg netjes met je spullen om.
Dit is mijn eerste verhuisbedrijf. De volgende keer weet ik 100% dat ik ze weer neem.

Verbeterpunten:
n.v.t.

Aanbeveling: ja

schakel uit: pijnacker

13-02-2019
8,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
alles is /was okie dokie.

Aanbeveling: ja