Beoordelingen Mondial Aad de Wit Verhuizingen

9,1
71 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,1
  • Informatievoorziening 8,8
  • Deskundig advies 8,9
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,2
  • Vriendelijkheid taxateur 9,2
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,4
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,1
  • Deskundigheid taxateur 9,0
  • Deskundigheid verhuisteam 9,2
  • Deskundigheid overige medewerkers 9,0
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,3
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,3
  • Oplossen van klachten 9,0
  • Oplossen van schade 9,1
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,7
1 t/m 10 van 188 beoordelingen

Marco uit: Amsterdam

19-06-2017
9,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, In- uitpakservice

Pluspunten:
geen; de verhuzing is simpelweg keruig verzorgd

Verbeterpunten:
wellicht wat eerder/sneller de lege dozen ophalen

Aanbeveling: ja

liesbeth uit: heemskerk

19-06-2017
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
alles keurig verpakt. snel. beleefde verhuizers.

Aanbeveling: ja

Sanne uit: Amsterdam

07-06-2017
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

E uit: Castricum

07-06-2017
9,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Rustig en betrouwbaar. Ondersteunend bij onverwachte tegenvallers. Prettige sfeer team.

Verbeterpunten:
Geen. Ga zo door!

Aanbeveling: ja

Rob uit: Anersfoort

29-05-2017
9,3

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Yvon uit: Amsterdam

28-05-2017
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Er werd heel goed meegedacht tijdens de taxatie ( extra wagen voor afvalpunt). Heldere offerte en heldere afspraken. Tijdens verhuizing werden de hindernissen op een creatieve manier opgelost.
Zoals beloofd:
Reden waarom we uw bedrijf hebben verkozen:
Fa. P.M. de Wit & Zn was goedkoper, maar wilde betaling vooraf. Wiggelaar was ook goedkoper. Maar beiden waren onduidelijk over afvoer restafval en gaven daarover in de offerte ook erg weinig concrete informatie. Ook vond ik uw verhaal over de wijze van inpakken: ceiling van kasten en kunstwerken door jullie ingepakt vertrouwenwekkend.

Verbeterpunten:
Betere stickers die plakken! Huidige stickers plakken niet goed. Heel vervelend. Alles dubbel moeten beplakken en met plakband moeten vastzetten.

Aanbeveling: ja

m. uit: zeist

10-05-2017
9,3

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
zeer vriendelijk

Verbeterpunten:
deze enquete: jullie kunnen de info vooraf invullen, dan hoef ik alleen te beoordelen. dan krijg je vast meer respondenten!

Aanbeveling: ja

Janneke uit: Hilversum

08-05-2017
9,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Vriendelijk verhuisteam, harde werkers, alles verliep volgens afspraak.

Aanbeveling: ja

André uit: Amsterdam

02-05-2017
9,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Het verhuisteam werkte deskundig, effectief en efficient en waren zonder uitzondering prettig in de omgang. De hoeveelheid te verhuizen goederen bleek wat te laag ingeschat, maar er werd - zonder morren en binnen de afgesproken prijs - opgeschaald. De geleverde verhuisdozen konden we wat langer houden opdat we rustig uit konden pakken. Top verhuisbedrijf!

Verbeterpunten:
Speciale, kleinere, dozen voor de vele boeken was in ons geval wellicht handig geweest.

Aanbeveling: ja

Charles uit: Amsterdam

28-04-2017
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
Helder, deskundig, gemotiveerd, meedenkend, snel en uiterst professioneel!

Verbeterpunten:
Geen.

Aanbeveling: ja