Beoordelingen Mondial Aad de Wit Verhuizingen

9,3
8 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,4
  • Informatievoorziening 9,1
  • Deskundig advies 9,3
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,4
  • Vriendelijkheid taxateur 9,3
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,6
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,5
  • Deskundigheid taxateur 9,1
  • Deskundigheid verhuisteam 9,4
  • Deskundigheid overige medewerkers 9,5
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,3
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,5
  • Oplossen van klachten 9,2
  • Oplossen van schade 9,4
  • Verhouding kwaliteit - prijs 9,3
1 t/m 10 van 212 beoordelingen

T uit: Amsterdam

20-09-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Aanbeveling: ja

Henk uit: Castricum

02-04-2018
8,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Zeer vriendelijke, voorkomende en deskundige medewerkers die ons steeds het vertrouwen gaven dat alles goed zou komen

Aanbeveling: ja

Jacqueline uit: Haarlem

28-03-2018
9,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Zéér professioneel, klantvriendelijk en goed op elkaar ingespeeld !

Aanbeveling: ja

Jan uit: Castricum/Chatres la foret

02-03-2018
7,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, In- uitpakservice

Pluspunten:
Vriendelijkheid medewerkers

Verbeterpunten:
Communicatie na overname was gebrekkig maar werd na onze klacht goed opgepakt. Maar door delegatie duurt een telefonisch antwoord soms wat lang.

Aanbeveling: ja

CJ uit: Amsterdam

18-12-2017
9,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Reinout, Gerrit en iedereen bedankt voor een superprettige verhuizing. In een stressvolle tijd waren jullie een warme douche van zorgvuldigheid. Helemaal top!

Aanbeveling: ja

Miranda uit: Castricum

15-12-2017
9,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

fred uit: amsterdam

13-12-2017
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, In- uitpakservice

Aanbeveling: ja

Giuli uit: Hoorn

25-11-2017
8,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Vriendelijke en kundige verhuizers. Ik heb een kast die niet makkelijk te demonteren en monteren is. Maar dat is allemaal top gedaan. Ook begon het hard te waaien en ook daar is goed mee omgegaan.

Verbeterpunten:
Mijn kledingkast was niet helemaal goed gemonteerd. Een verbeterpunt is: alles tot het eind goed afwerken.

Aanbeveling: ja

Henk uit: limmen

08-11-2017
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
zeer deskundig en goed verzorgd

Verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: ja

Martin uit: Castricum

27-10-2017
8,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Professionals

Verbeterpunten:
Bij de verhuizing naar de opslag een maand voor de verhuizing naar Castricum eigenlijk 1persoon te weinig.

Aanbeveling: ja