Beoordelingen Martin Gaus Hondenschool Lelystad

8,6
769 beoordelingen
  • Totaal waardering 8,6
  • Voldoet de cursus aan uw verwachtingspatroon? 8,6
  • Wat vindt u van de sfeer van de hondenschool? 8,8
  • Wat vindt u van de begeleiding van uw instructeur? 9,1
  • Wat vindt u van het begeleidend video materiaal? 8,1
  • Wat vindt u van het begeleidend schriftelijk materiaal? 8,4
  • Bent u tevreden over de trainingsruimte? 8,4
  • Wat vindt u van de service via telefoon? 8,5
  • Wat vindt u van de service via website/mail? 8,9
  • Wat vindt u van de prijs/kwaliteit verhouding? 8,3
1 t/m 10 van 769 beoordelingen

Erik Uit: Lelystad

02-04-2019
9,2

Cursus: Basiscursus (leren samenwerken)

Voldoende informatie: Ja

Positieve ervaring:
Wij hebben met heel veel plezier de cursus gevolgd! Suus doet het erg leuk met heel veel enthousiasme!

Aanbeveling: ja

Age Uit: Almere

02-04-2019
8,9

Cursus: Puppycursus

Voldoende informatie: Ja

Positieve ervaring:
Prima hoor goeie instrukteurs

Tips/suggesties:
Ga zo door ik ben tevreden

Aanbeveling: ja

Danielle Uit: Dronten

02-04-2019
8,8

Cursus: Basiscursus (leren samenwerken)

Voldoende informatie: Ja

Aanbeveling: ja

Wil Uit: Lelystad

30-03-2019
8,8

Cursus: Basiscursus (leren samenwerken)

Voldoende informatie: Ja

Aanbeveling: ja

Fleur Uit: Lelystad

30-03-2019
8,9

Cursus: Basiscursus (leren samenwerken)

Voldoende informatie: Ja

Positieve ervaring:
Suzanne is een top trainster! Veel persoonlijke aandacht en altijd bereikbaar.

Aanbeveling: ja

Martine Uit: Zeewolde

29-03-2019
8,9

Cursus: Basiscursus (leren samenwerken)

Voldoende informatie: Ja

Positieve ervaring:
Top gehad. Leuke leerzame lessen en erg goed uitgelegd. Heel tevreden!

Tips/suggesties:
-

Aanbeveling: ja

Terry Uit: Biddinghuizen

29-03-2019
8,9

Cursus: Basiscursus (leren samenwerken)

Voldoende informatie: Ja

Tips/suggesties:
Ga zo door!!

Aanbeveling: ja

margreet Uit: zeewolde

15-03-2019
7,6

Cursus: Basiscursus (leren samenwerken)

Voldoende informatie: Ja

Positieve ervaring:
enthousiaste en kundige docente, legt goed uit en geeft goede tips om mee te nemen naar huis. eigenares suus via de mail ook goede tips gehad

Tips/suggesties:
de punten die ik minder positief heb ingevuld hebben niet zozeer met de cursus op zich te maken, maar met de overgang van de puppycursus naar de basiscursus. ik had de puppycursus vlak van te voren gedaan. wat ik erg vervelend vond is dat er een aantal lessen overlap zat tussen puppycursus en basiscursus, waardoor ik in 1 week 3 keer op en neer moest naar lelystad. ten tweede vond ik dat er te veel overlap zat in de lesstof tussen puppy en basiscursus. ik had door de informatie op de websitede indruk dat de basiscursus een vervolg was op de puppycursus. in werkelijkheid gingen we in de basiscursus weer alle dingen aanleren die we in de puppycursus ook al hadden gehad. ik vond dat vervelend, en niet erg motiverend. maar nogmaals, de docentes an sich deden het geweldig. mijn commentaar is meer op de organisatie van de cursussen en zeker niet op de docentes.

Aanbeveling: ja

Aniek Uit: emmeloord

12-03-2019
8,7

Cursus: Basiscursus (leren samenwerken)

Voldoende informatie: Ja

Positieve ervaring:
De praktijklessen waren erg leerzaam en heel positief. Er was genoeg tijd voor ontspanning en de begeleiding was heel erg goed

Tips/suggesties:
De theorielessen zouden iets interessanter mogen met minder herhaling en de persoonlijke vragen van deelnemers zouden misschien achteraf beantwoordt kunnen worden in plaats van tijdens de les

Aanbeveling: ja

Rienkje Uit: almere

12-03-2019
7,7

Cursus: Puppycursus

Voldoende informatie: Ja

Positieve ervaring:
ja: kleine groep, goede organisatie, binnen

Tips/suggesties:
meer individuele tips bij praktijkles
meer ruimte voor persoonlijke vragen
contact andere honden van de cursus

Aanbeveling: ja