Beoordelingen Marcel de Coster Tuinontwerp

8,7
48 beoordelingen
  • Totaal indruk 8,6
  • Website 8,1
  • Kwaliteit geleverde werk 8,8
  • Kwaliteit materiaal 8,7
  • Kwaliteit geleverde beplanting/gazon 8,6
  • Klantvriendelijkheid medewerker 9,0
  • Deskundigheid medewerker 9,1
  • Kwaliteit organisatie 8,6
  • Prijs/ kwaliteit 8,4
  • Communicatie en bereikbaarheid 8,8
  • Nakomen afspraken 9,1
1 t/m 10 van 48 beoordelingen

Renee uit: Berlicum

19-09-2017
9,3

U heeft zaken met ons gedaan als: particulier

Het gaat hier om: tuinplannen

Ik ben: de eerste keer klant

Positieve ervaring:
We zijn enthousiast over de creativiteit waarmee Marcel onze tuin heeft ontworpen en waarderen zeer zijn persoonlijke betrokkenheid in het gehele proces. Dat uit zich in steeds met ons meedenken, ruimte geven aan onze, soms ook, kritische vragen en voorstellen en aanpassingen doen totdat het onze tuin is!

Verbeterpunten:
Geen.

Aanbeveling: ja

Michel uit: Vught

03-06-2017
7,9

U heeft zaken met ons gedaan als: particulier

Het gaat hier om: tuinplannen

Ik ben: de eerste keer klant

Aanbeveling: ja

Mariette uit: Soerendonk

24-04-2017
9,5

U heeft zaken met ons gedaan als: particulier

Het gaat hier om: tuinplannen

Ik ben: de eerste keer klant

Positieve ervaring:
Prettige samenwerking

Aanbeveling: ja

Anke uit: Deursen

12-03-2017
8,7

U heeft zaken met ons gedaan als: particulier

Het gaat hier om: tuinadvies, tuinplannen, tuinaanleg, tuinrenovatie

Ik ben: de eerste keer klant

Positieve ervaring:
Marcel heeft voor een tuinplan gemaakt wat past bij onze wensen. Dit was best lastig, omdat de afmetingen van ons perceel niet geheel duidelijk zijn.

Verbeterpunten:
/

Aanbeveling: ja

Eddy uit: Oisterwijk

07-01-2017
9,1

U heeft zaken met ons gedaan als: particulier

Het gaat hier om: tuinadvies, tuinplannen

Ik ben: de eerste keer klant

Positieve ervaring:
Marcel heeft een enorme passie voor tuinen, beplantingen en materiaalgebruik. Geen standaard ontwerp, alles goed in balans. Leuk om eerst het moodboard te maken als basis. Verrassend ontwerp wat bij ons past.

Aanbeveling: ja

Edwin uit: Vught

04-12-2016
9,2

U heeft zaken met ons gedaan als: particulier

Het gaat hier om: tuinadvies, tuinplannen, tuinaanleg, tuinonderhoud

Ik ben: de eerste keer klant

Positieve ervaring:
Marcel is zeer creatief. Maar wellicht nog belangrijker, hij luistert en neemt de wensen/eisen van ons erg goed op. Het resultaat is fantastisch.

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: ja

Marcel uit: Den Bosch

01-08-2016
8,3

U heeft zaken met ons gedaan als: particulier

Het gaat hier om: tuinadvies, tuinplannen

Ik ben: de eerste keer klant

Positieve ervaring:
Marcel de Coster heeft ons goed geholpen met onze tuin. Marcel is een goede luisteraar en heeft met onze wensen een mooi nieuw ontwerp neergezet, en ons (weer) enthousiast gemaakt over onze eigen tuin.

Verbeterpunten:
Misschien iets meer duidelijkheid over alle mogelijkheden die Marcel biedt.

Aanbeveling: ja

Françoise uit: 's-Hertogenbosch

04-07-2016
8,2

U heeft zaken met ons gedaan als: particulier

Het gaat hier om: tuinadvies, tuinplannen

Ik ben: de eerste keer klant

Positieve ervaring:
Wij hebben een tuin met prachtig vrij uitzicht over openbaar groen en water maar hierdoor ook weinig privacy en veel inkijk. Marcel heeft een goed idee bedacht om inkijk te beperken en toch een vrij uitzicht te hebben. Ik wilde graag onderhoudsvrij, veel bloemen en een mix tussen modern en brocante en geschikt voor kinderen. Dit heeft hij allemaal in het ontwerp weten te combineren. Een goed en apart ontwerp met uitgekiend vast beplantingsplan van Marcel is wat mij betreft een super investering. En heel prettig is dat ik met tuinvragen bij hem terecht kan, hele goede nazorg!

Verbeterpunten:
We hebben een hele lange tijd nodig gehad om het ontwerp te omarmen en te implementeren en dat paste niet in de korte termijn van de originele opdracht.

Aanbeveling: ja

Anita uit: Geffen

30-05-2016
7,9

U heeft zaken met ons gedaan als: particulier

Het gaat hier om: tuinadvies, tuinplannen, tuinaanleg, tuinrenovatie

Ik ben: een vaste klant

Positieve ervaring:
Dit is de tweede keer dat Marcel advies gegeven heeft.
Hij luistert goed naar onze wensen en verwerkt dat in het ontwerp.
De eerste keer is erg mooi geworden.

Aanbeveling: ja

Christien uit: Oisterwijk

13-03-2016
9,0

U heeft zaken met ons gedaan als: particulier

Het gaat hier om: tuinadvies

Ik ben: een vaste klant

Positieve ervaring:
Wij zijn erg tevreden over Marcel. Hij luistert goed en denkt graag mee. Met zijn creativiteit en originaliteit heeft hij voor ons een mooi voor- en achtertuin ontwerp gemaakt. Dat wordt voor ons als het helemaal klaar is puur tuingeluk!

Aanbeveling: ja