Beoordelingen Loes van der Laan huid- en haarverzorging

9,0
29 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,9
  • Persoonlijk advies 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Professionaliteit 9,1
  • Service 9,1
1 t/m 10 van 29 beoordelingen

Ulie uit: Feerwerd

24-04-2017
9,0

Ervaring met: Huidverzorging

Ervaring:
Jaren geleden gestart met regelmatige huidverzorging. Nu ondertussen ook vaste klant bij de kapsalon en maak gebruik van specialisaties. Het persoonlijke, informele en maatwerk advies maakt dat ik graag klant ben.

Aanbeveling: ja

Marian uit: Baflo

18-04-2017
10

Ervaring met: Huidverzorging

Aanbeveling: ja

H.C.C.G. uit: Wehe den Hoorn

15-04-2017
9,0

Ervaring met: Huidverzorging

Ervaring:
Zeer warme, persoonlijk behandeling. Goed advies wat betreft producten van Clarins, maar geen dwingend aan- bevelen.

Aanbeveling: ja

Lidy uit: Drachten

14-04-2017
9,0

Ervaring met: Huidverzorging

Ervaring:
Uitstekende salon!
Professioneel en een persoonlijke benadering.
Ik kom er met veel plezier, na de verhuizing wat verder rijden maar dat heb ik er graag voor over :)

Aanbeveling: ja

Ria uit: Winsum

13-04-2017
10

Ervaring met: Huidverzorging

Ervaring:
Complimenten voor de sfeer en professionaliteit aan de medewerkers!

Aanbeveling: ja

Anita uit: Kropswolde

13-04-2017
9,8

Ervaring met: Huidverzorging

Ervaring:
Professionele en ervaren specialisten met liefde voor het vak.

Aanbeveling: ja

Anita uit: Garnwerd

12-04-2017
9,0

Ervaring met: Huidverzorging

Ervaring:
Iedere vijf week is het voor mij een uitje , naast professioneel vakwerk ga ik ook voor mijn plezier en uiteraard naar erna.

Aanbeveling: ja

Lydia uit: Winsum

11-04-2017
7,4

Ervaring met: Huidverzorging

Ervaring:
Huidverzorging: op dit moment heb ik een probleemhuid, Erna geeft mij goede adviezen en de service als een crème niet bevalt is ook super! Gastvrijheid is ook een prima!

Aanbeveling: ja

Annita uit: Oosternijkerk

15-07-2016
10

Ervaring met: Huidverzorging

Ervaring:
Al sinds pakweg eind jaren 80 klant en een heel tevreden klant!

Aanbeveling: ja

maria uit: Groningen

11-07-2016
9,0

Ervaring met: Haarverzorging

Ervaring:
prima salon, professionele krachten, plezierig om te komen

Aanbeveling: ja