Beoordelingen Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.

9,0
139 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,1
  • Informatievoorziening 8,9
  • Deskundig advies 9,0
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,3
  • Vriendelijkheid taxateur 9,1
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,3
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,1
  • Deskundigheid taxateur 8,9
  • Deskundigheid verhuisteam 9,2
  • Deskundigheid overige medewerkers 9,1
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,3
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 8,9
  • Oplossen van klachten 8,9
  • Oplossen van schade 9,0
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,6
1 t/m 10 van 765 beoordelingen

Maarten uit: Aljezur

12-02-2020
9,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, In- uitpakservice

Pluspunten:
De totale verhuizing van Nederland naar Portugal is een feest geweest door deskundig, vriendelijk personeel.

Verbeterpunten:
Ingepakte dozen beter benoemen qus inhoud.

Aanbeveling: ja

Martin uit: Den Bosch

02-02-2020
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten:
Vriendelijk, correct en volgens afspraak. Zelfs meedenken met de klant voor eerdere aflevering! Zeer tevreden en ieder die verhuist bevelen wij Kuiper aan !!!

Verbeterpunten:
Kan geen verbeterpunten benoemen.

Aanbeveling: ja

Diederik uit: Den Haag

29-01-2020
9,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
Prettig contact, zowel jullie locale man ter plekke als het team. Ook in Nederland een goed team, die goede zorg nam voor de grote lastige antieke kast

Verbeterpunten:
Geen idee, jullie zijn zeer goed (en wij zijn al zo'n 10 keer internationaal verhuisd. blijf competitief; enige suggestie is de dozen. Die zijn van "single use", die van Van de Geest hier zijn sterker en herbruikbaar. Zij gebruiken ook een maat, die niet vol met boeken gaat, dan kussentje erbij. Stapelt makkelijker, alles even groet en stevig. Maar uiteindelijk een prijs kwestie.
ik zal jullie van harte aanbevelen Groet, Diederik

Aanbeveling: ja

Nico uit: Ede

21-01-2020
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Alles keurig volgens afspraak qua tijden, prijzen enz.
Perfect ingepakt, zelfs alle nog losse spulletjes die wij zelf
niet in dozen kregen.

Verbeterpunten:
Zou ik niet weten

Aanbeveling: ja

Josephus uit: BERCHEM

20-01-2020
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Jannie uit: Seuzach CH

19-01-2020
8,1

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Probleemloos verhuisd! Zeer professioneel!

Verbeterpunten:
Geen!

Aanbeveling: ja

Marianne uit: Den Haag

18-01-2020
8,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: ja

Hanny uit: Helmond

18-01-2020
9,5

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten:
Topbedrijf

Aanbeveling: ja

John uit: Rotterdam

18-01-2020
8,8

Ik heb beoordeeld als: Bedrijf

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Zeer professioneel spullen in verhuiswagen geplaatst. Afleveringsdatum volgens afspraak. Verhuisteam lokaal zeer vriendelijk en professioneel

Verbeterpunten:
Was aangegeven dat de verhuiswagen zou passen ter plaatse obv Google Maps. Bleek ter plekke direct niet mogelijk, wat tot extra kosten leidde. Was fijn geweest als vooraf betere inschatting was gemaakt, wat een betere vergelijking was geweest met andere offertes.

Aanbeveling: ja

Toosje uit: Acquoy

16-01-2020
6,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Bereikbaarheid telefonisch en per e-mail
Snelheid van reageren.
Heldere offerte, goede prijs-kwaliteit verhouding

Verbeterpunten:
Communicatie en afspraken met het verhuisteam in Frankrijk.
Correcte aflevering van gestikkerde meubels op de 3 aangegeven adressen en follow up als dit niet goed is gegaan.

Aanbeveling: ja