Beoordelingen Kroon Kozijn

8,7
934 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,7
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding 8,4
  • Showroom 8,3
  • Afspraak nakomen 8,8
  • Kennis & vakmanschap 9,0
  • Snelheid/levertijd 8,5
  • Betrouwbaarheid 8,9
  • Communicatie 8,6
  • Personeel 9,0
  • Nazorg en garantie 8,6
1 t/m 10 van 934 beoordelingen

gerti uit: dordrecht

15-02-2019
9,3

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: particulier

Contact met dealer: Kroon Kozijn Dordrecht

Aanbeveling: ja

Steef uit: Halfweg

14-02-2019
8,1

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: particulier

Contact met dealer: Kroon Kozijn Heemskerk

Positieve ervaring:
Keurige afwerking en alles netjes opgeruimd, top geregeld

Aanbeveling: ja

Audrie uit: Castricum

14-02-2019
10

Ik ben: vaker klant geweest

Ik heb beoordeeld als: particulier

Contact met dealer: Kroon Kozijn Heemskerk

Positieve ervaring:
Advies, meedenken, overleg, plaatsen. Opruimen en aflevering alleen maar positieve ervaringen

Negatieve ervaring:
Geen

Aanbeveling: ja

Gerda uit: Dordrecht

14-02-2019
8,0

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: particulier

Contact met dealer: Kroon Kozijn Dordrecht

Positieve ervaring:
Mooi kozijn geleverd. Prima afgehandeld.

Aanbeveling: ja

Margot uit: Rotterdam

05-02-2019
9,9

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: particulier

Contact met dealer: Kroon Kozijn Rotterdam

Positieve ervaring:
Terzake kundig personeel. Goede service. Snel contact na offerte aanvraag.

Negatieve ervaring:
Geen

Aanbeveling: ja

Truus uit: Nijmegen

01-02-2019
8,8

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: particulier

Contact met dealer: Kroon Kozijn Nijmegen

Positieve ervaring:
Er werd door Kroon actief meegedacht voor fraaie oplossingen, zodat onze voorgevel er nu prachtig uitziet, met instandhouding van de kenmerken van ons huizenblok uit de 60er jaren. En de achtergevel is beneden een verlengstuk van onze tuin geworden, door een zeer handige schuifpui, die een prettige lichtinval in de kamer geeft.
De problemen die zich natuurlijk af en toe voordeden bij plaatsing, werden positief tegemoet getreden door vriendelijke en behulpzame vakmensen en er werd gelijk naar een oplossing gezocht, zodat alles toch door kon gaan zoals gewenst.

Negatieve ervaring:
De wachttijd werd langer dan aanvankelijk gezegd: november werd januari. Het was misschien toch handiger geweest bij een groot project als ons huis was, om in die wachttijd nog eens persoonlijk langs te gaan: dat maakt een betrouwbaardere indruk. En evt vragen kunnen dan gelijk worden beantwoord, wat niet iedereen aan de telefoon even snel doet. .

Aanbeveling: ja

Hans uit: Zwartewaal

23-01-2019
8,7

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: particulier

Contact met dealer: Kroon Kozijn Rotterdam

Positieve ervaring:
Vriendelijk, meedenkend en oplossingsgericht.

Negatieve ervaring:
Verbouwingswzh. door onderaannemer slecht uitgevoerd, wel heel goed opgelost en verholpen door Kroon Kozijn

Aanbeveling: ja

Robert uit: Dordrecht

23-01-2019
7,6

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: particulier

Contact met dealer: Kroon Kozijn Dordrecht

Aanbeveling: ja

Arthur uit: Rozenburg

22-01-2019
8,3

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: particulier

Contact met dealer: Kroon Kozijn Rotterdam

Positieve ervaring:
Na een duidelijk gesprek thuis met een offerte nog een keer in de showroom geweest.
Hier werden we overtuigd om met Kroon Kozijn Rotterdam in zee te gaan.

Alle afspraken duidelijk vastgelegd.
Op 15 Januari zijn de mannen begonnen met 4 personen.
Alle 4 de mannen zijn afkomstig uit Litouwen 1 van hen is de voorman deze spreekt redelijk Nederlands de andere 3 niet.

Ik lees op internet dat mensen hier wat over schrijven maar ik heb er totaal geen moeite mee.
De voorman communiceert met klant en delegeert zijn medewerkers.

De mannen werken zeer netjes en zeer vlot.
7 kozijnen er uit slopen en nieuw monteren en afwerken in 4 dagen.
Na de afwerking kan ik je zeggen zeer te vreden te zijn over Kroon Kozijn en zijn werknemers.
Het resultaat is uitstekend.

Negatieve ervaring:
X

Aanbeveling: ja

Jos uit: Castricum

17-01-2019
8,0

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: particulier

Contact met dealer: Kroon Kozijn Heemskerk

Positieve ervaring:
Duidelijke en heldere voorcalculatie gemaakt. Alle werkzaamheden, vakkundig en netjes uitgevoerd.

Negatieve ervaring:
Geen

Aanbeveling: ja