Beoordelingen Kras

8,3
2762 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,3
  • Prijs/kwaliteit verhouding 8,2
  • Kras website 8,3
1 t/m 10 van 2762 beoordelingen

Koos uit: Den Haag

23-03-2019
8,7

Ervaring:
Al jaren een zeer tevreden klant!

Aanbeveling: ja

GJ uit: GASSELTERNIJVEEN

19-03-2019
7,5

Ervaring:
Weinig goede voorlichting over de visumaanvrrag Ruslandreis

Aanbeveling: ja

Dorien uit: Venlo

16-03-2019
8,0

Ervaring:
Goed en duidelijke site

Aanbeveling: ja

Trudy uit: Bovenkarspel

14-03-2019
9,0

Ervaring:
Het was een fantastische reis naar Vietnam deze voldeed aan al onze verwachtingen met en geweldige reisleider Emanuel.

Aanbeveling: ja

05-03-2019
8,0

Ervaring:
Prima service bij een foutje in de boeking, verder geen problemen gehad

Aanbeveling: ja

Cora uit: Moergestel

04-03-2019
6,7

Ervaring:
Na onze reservering kwamen we op een lager bedrag uit dan berekend was. Hierop heb ik gereageerd, maar de telefoniste kon het niet meer nakijken, omdat deze reis al volgeboekt was en op de site niet meer zichtbaar was.
Dat was vreemd. Nu scheelde het tientjes, maar bij een groter bedrag had ik, en mijn mede reizigers, het niet geaccepteerd. Jammer

Aanbeveling: ja

Remy uit: Staphorst

02-03-2019
8,0

Ervaring:
Prijs-kwaliteit verhouding kan ik nog niets over zeggen omdat ik de reis niet gemaakt heb

Aanbeveling: ja

Joop uit: Berkel-Enschot

22-02-2019
6,3

Ervaring:
Op onze laatste reis in erg slechte hotels overnacht. Wel een tegemoetkoming van 150 euro gekregen op onze volgende reis dus we proberen het nog maar een keertje (reis al geboekt).

Aanbeveling: nee

EJ uit: Loenen

22-02-2019
8,0

Ervaring:
Het is mij goed bevallen

Aanbeveling: ja

M uit: g

18-02-2019
1,3

Ervaring:
Hotel geboekt en betaald dat helemaal niet open is, klantenservice is zeer slecht. Ik zie op andere sites dat meer mensen hiermee worden geconfronteerd. Je krijgt niet waar je voor betaald hebt en krijgt een ander hotel of enorme annuleringskosten.

Aanbeveling: nee