Beoordelingen Knipping kozijnen, deuren en dakkapellen

8,7
648 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,7
  • Betrouwbaarheid 8,8
  • Personeel 8,8
  • Kennis & vakmanschap 8,9
  • Afspraak nakomen 8,8
  • Kwaliteit 9,0
  • Snelheid/levertijd 8,4
1 t/m 10 van 648 beoordelingen

Peter uit: Zaandijk

15-11-2018
9,0

Deze klant koopt in de toekomst bij ons: ja

Positieve ervaring:
Nette afwerking ziet er top uit

Aanbeveling: ja

Stefan uit: Avenhorn

12-11-2018
10

Deze klant koopt in de toekomst bij ons: ja

Positieve ervaring:
Wij zijn super tevreden over hoe het eruit ziet en de manier van werken. De mannen werkte super hard snel en veilig. Verder kregen we ook nog wat extra bouw tips. Super goed dus. Hopelijk loopt de rest ook zo goed

Aanbeveling: ja

Hans uit: Lisse

10-11-2018
7,9

Deze klant koopt in de toekomst bij ons: ja

Positieve ervaring:
Bijzonder prettige ontvangst in de showroom en duidelijke uitleg. Product is top en steekt met kop en schouders boven de concurrentie uit. Dat resulteert ook in een ander prijsniveau, echter je moet naar de totale investering kijken en dan is de keuze snel gemaakt. Mannen ter plekke werken rap en laten alles netjes achter, gewoon super !!

Verbeterpunten:
Vooralsnog geen

Aanbeveling: ja

Frank en Anne-Marie uit: Egmond aan den Hoef

09-11-2018
9,0

Deze klant koopt in de toekomst bij ons: ja

Positieve ervaring:
wij zijn heel tevreden met de service die geleverd wordt. van iedereen met zijn eigen vakgebied (showroom, offerte maken, inmeten, plaatsen en telefonisch contact.

Verbeterpunten:
voor alsnog kunnen wij geen verbeterpunten aangeven.

Aanbeveling: ja

Mirjam uit: De Rijp

08-11-2018
9,9

Deze klant koopt in de toekomst bij ons: ja

Positieve ervaring:
Een maand sneller geleverd, uitstekende communicatie, beleefd, vriendelijk en vakbekwaam personeel, afvoer oude deur en kozijn, aanvegen werkvloer...

Aanbeveling: ja

roelof uit: hoorn

01-11-2018
9,0

Deze klant koopt in de toekomst bij ons: ja

Positieve ervaring:
een goed bedrijf met vakkundig personeel werken netjes en vriendelijk

Aanbeveling: ja

Jetty uit: HEILOO

31-10-2018
8,9

Deze klant koopt in de toekomst bij ons: ja

Positieve ervaring:
Hele goede voorlichting. Persoonlijke benadering.
Betrouwbaar en zeer klant vriendelijk. Kwaliteit is top!
Levertijd was niet echt snel, vanwege een drukke agenda van het bedrijf.

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: ja

Hans uit: Alkmaar

29-10-2018
9,7

Deze klant koopt in de toekomst bij ons: ja

Positieve ervaring:
Wij hebben al 15 jaar een aantal knipping kozijnen die nooit problemen hebben opgeleverd

Aanbeveling: ja

Patrick uit: Anna Paulowna

29-10-2018
9,0

Deze klant koopt in de toekomst bij ons: ja

Positieve ervaring:
Eigenlijk het gehele proces van begin tot eind positief ervaren. De begeleiding is prima, wordt goed geluisterd naar de klant en alle aspecten worden besproken. Bij vragen tussendoor is de communicatie vlot.

De tijd die zit tussen een bezoek aan de showroom en het plaatsen van de kozijnen is ongeveer 3 maanden. Na deze periode krijg je kwaliteitskozijnen geleverd. Zeer tevreden ook met de heren die kwamen installeren, Ron en Peter. Ze denken echt met de klant mee en ondersteunen je waar nodig. Zo hebben zij de koven voor de radiatoren netjes teruggeplaatst, echt heel erg blij mee!

Volgende keer weer bij Knipping!

Verbeterpunten:
Geen.

Aanbeveling: ja

fred uit: Amsterdam

25-10-2018
9,0

Deze klant koopt in de toekomst bij ons: ja

Aanbeveling: ja