Beoordelingen Knipping kozijnen, deuren en dakkapellen

8,7
583 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,7
  • Betrouwbaarheid 8,8
  • Personeel 8,7
  • Kennis & vakmanschap 8,8
  • Afspraak nakomen 8,8
  • Kwaliteit 9,0
  • Snelheid/levertijd 8,4
1 t/m 10 van 583 beoordelingen

Jaap uit: Heiloo

20-02-2018
9,4

Deze klant koopt in de toekomst bij ons: ja

Verbeterpunten:
Enige minpunt vonden wij dat het op het laatste moment van een 4 mans bezetting werd terug gebracht naar 2, waardoor er dus 2 dagen nodig waren voor plaarsing ipn een dag.

Aanbeveling: ja

Jeroen uit: Amsterdam

19-02-2018
9,0

Deze klant koopt in de toekomst bij ons: ja

Positieve ervaring:
Prima kwaliteit, Afspraak is afspraak.

Verbeterpunten:
Ook het laatste kozijn, op vrijdagmiddag moet goed gemonteerd worden.......

Aanbeveling: ja

Daniella uit: Alkmaar

15-02-2018
9,4

Deze klant koopt in de toekomst bij ons: ja

Positieve ervaring:
Ik was er niet bij, maar mijn vader :-) Hij vond het aardige vakbekwame mannen. Er is heel netjes gewerkt! Dank daarvoor.
Goede communicatie vooraf!

Verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: ja

T uit: Medemblik

10-02-2018
10

Deze klant koopt in de toekomst bij ons: ja

Positieve ervaring:
Overbodige vraag gezien u mijn rapport cijfers ziet.

Aanbeveling: ja

Heleen uit: Haarlem

24-01-2018
8,9

Deze klant koopt in de toekomst bij ons: ja

Aanbeveling: ja

Willem uit: Lutjewinkel

22-01-2018
8,3

Deze klant koopt in de toekomst bij ons: ja

Aanbeveling: ja

p uit: medemblik

20-01-2018
7,3

Deze klant koopt in de toekomst bij ons: ja

Positieve ervaring:
de monteurs waren mooi op tijd en hebben vlot en goed gewerkt.
ziet er netjes en strak uit.
wil over een poosje een klein zijraampje vervangen.

Verbeterpunten:
er zijn 2 puntjes nl.het compriband loopt niet helemaal tot onderaan het kozijn ,zodat nu tussen onderdorpel en muur nog een opening is,dit kan inwateren.
en een lichte beschadiging aan het draairaam.
vr gr p.welling.

Aanbeveling: ja

C uit: Middenbeemster

12-01-2018
9,9

Deze klant koopt in de toekomst bij ons: ja

Positieve ervaring:
Kwaliteit en vakmanschap en snelheid van plaatsing,in een woord geweldig.

Aanbeveling: ja

Bill en Simone uit: Heiloo

18-12-2017
7,3

Deze klant koopt in de toekomst bij ons: ja

Positieve ervaring:
Alles correct geregeld.

Verbeterpunten:
Jammer dat we er niet over nagedacht hebben om het raam op de slaapkamer niet in drieen te maken en dan net zulke ramen krijgen als op zolder en de kleine slaapkamer. ten eerste had dat mooier gestaan in het hele geheel en ten tweede dan kan je zelf alle ramen lappen van binnen uit en nu gaat dat niet. Ik heb daar zelf over nagedacht en mischien zou het een optie zijn om een soort bouwfoto te maken. Van te voren doe je dat al heel netjes maar dan hadden we misschien kunnen zien dat als we het anders hadden gemaakt het mooier had gestaan.
Ik schrijf dit alleen maar als verbeter punt want voor de rest was het supertop.

Aanbeveling: ja

J,W. uit: Berkhout

12-12-2017
10

Deze klant koopt in de toekomst bij ons: ja

Positieve ervaring:
Het showroom bezoek gaf een goed gevoel, thuis gekomen het al snel eens om met uw firma in zee te gaan.
De prijs was even schrikken, maar het was elke euro waard. Samen met mijn vrouw zijn we zeer tevreden (ondanks het snertweer) met het eind resultaat. En complimenten voor de heren Buis, ondanks het weer ongestoord zonder wanklank hun werk uitgevoerd. Had dit jaren eerder moeten doen.

Met vriendelijke kerst groet.

J.W. Schol

Verbeterpunten:
Kan ze niet bedenken.

Aanbeveling: ja