Beoordelingen Kloosterman Keukens & Badkamers

8,6
172 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,6
  • Inrichting showroom 8,5
  • Advies/ ontwerp 8,8
  • Personeel (verkoop) 8,8
  • Kennis en informatie 8,7
  • Offerte traject 8,5
  • Levertijd 8,5
  • Personeel (monteurs) 9,0
  • Vakmanschap 9,0
  • Kwaliteit 8,9
  • Nazorg en garantie 8,7
  • Prijs 7,8
  • Website 8,2
1 t/m 10 van 172 beoordelingen

Peter uit: Bodegraven

06-10-2019
8,9

Ervaring met: keuken en badkamer

Positieve ervaring:
In goede samenwerking plannen gemaakt en onderdelen uitgekozen. Veel aandacht voor het juist op- cq inmeten om problemen te voorkomen. Ruud Hartman en Bas van Plexa Bouw denken heel goed mee vanuit hun praktijk ervaring. Zij hebben heel veel ervaring en vakkennis en zijn communicatief sterk. De installatie is perfect verlopen en binnen de afgesproken tijd.

Aanbeveling: ja

Darren uit: Bussum

14-09-2019
4,3

Ervaring met: keuken

Positieve ervaring:
Quality of the sales advice and the kitchen.

Negatieve ervaring:
The problem was with the contractor. He is not part of Kloosterman. He was careless, broke parts of the kitchen, made so many mistakes that we spent months correcting it. He just wanted to get it done and move on. A 3 month job took over 6 months until we were satisfied with the results.

Another concern was that no-one from Kloosterman came to look at the progress or inspect the end product for quality. We had to complain numerous times to finally get everything fixed.

When asked to fix the final mistakes, Michel said he was sick of it and was not going to fix his mistakes anymore, we had to get someone else.

Avoid Michel from Kloosterman at all costs. His is unprofessional and has given Kloosterman a bad name.

Aanbeveling: nee

Frans uit: Blaricum

13-09-2019
10

Ervaring met: keuken

Positieve ervaring:
De geweldige nazorg en na jaren nog garantie op onderdelen. Geldt zowel de badkamers als de keuken die we bij Kloosterman hebben aangeschaft.

Negatieve ervaring:
Geen

Aanbeveling: ja

Doris uit: Amstelveen

10-07-2019
8,8

Ervaring met: keuken

Positieve ervaring:
Zeer positieve ervaring met Kloosterman Keukens & Badkamers.
Vriendelijke, deskundige verkoper/adviseur die alle tijd voor je nam.
Alles wat je wilde zien, was in de showroom te aanwezig en te bezichtigen.

Aanbeveling: ja

Piet uit: Blaricum

08-07-2019
8,9

Ervaring met: keuken

Positieve ervaring:
Met goede hulp van Frenk een mooie keuken samengesteld. Enige aanpassingen naderhand konden nog zonder problemen aangebracht worden.
Keuken op afgesproken data geleverd en geplaatst. Een kleine onvolkomenheid (deur hooggeplaatste vaatwasser raakte onderliggende la) werd snel verholpen.
Resultaat: Een tevreden klant met een heel mooie keuken

Aanbeveling: ja

08-07-2019
8,9

Ervaring met: keuken

Aanbeveling: ja

Anita uit: Almere

28-06-2019
9,5

Ervaring met: keuken

Positieve ervaring:
Professionele hulp en zeker professionele hulp inbouw keuken.

Negatieve ervaring:
Gelukkig niet!

Aanbeveling: ja

Harriët uit: Huizen

29-05-2019
9,8

Ervaring met: keuken

Positieve ervaring:
Uitermate tevreden over Ruud en Bas van Plexa Bouw, wat een Toppers! Alles is heel vlot verlopen en heel fijn dat er zo meegedacht is. Hierdoor was alles snel klaar en zag het er pico bello uit, echt vakmanschap! Er is echt heel hard gewerkt. Communicatie uitmuntend, heel fijn dat er zo met de klant meegedacht wordt. Iedere dag een appje met de stand van zaken, super.

Negatieve ervaring:
De verkoper in de showroom was niet echt vriendelijk maar heeft wel een mooi ontwerp gemaakt. Ik begreep later dat hij vertrokken is bij Kloosterman.

Aanbeveling: ja

Kinou uit: Leiden

25-05-2019
9,2

Ervaring met: keuken

Positieve ervaring:
Het was een moeizaam traject door mijn twijfels over de kleur van de keuken, uiteindelijk super blij met het advies om een zwarte keuken te doen. Hij staat geweldig.
ik voorzag ook problemen met de plaatsing maar Ruud Hartman van Plexa Bouw wist me gerust te stellen en vond mooie oplossingen voor de problemen die hij tegen kwam. Hij is een super vakman.
Er was een onderdeel vergeten maar die werd snel nageleverd en weer vakkundig en zorgvuldig geïnstalleerd door de timmerman van Kloosterman.
Kortom ben ik zeer tevreden mede door de deskundige en, ook zeer belangrijk,vriendelijke houding van iedereen die bij en voor Kloosterman werkt.

Negatieve ervaring:
geen

Aanbeveling: ja

E uit: Bussum

10-05-2019
8,4

Ervaring met: keuken

Positieve ervaring:
Fijn geholpen en geadviseerd. Goeie praktische adviezen. Levering en montage keuken zonder problemen. Afwerking van de keuken is top. Erg blij met supermooie keuken!

Aanbeveling: ja