Beoordelingen Klantenvertellen

8,8
107 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Totaal oordeel 8,6
  • Klantvriendelijkheid 9,0
  • Bereikbaarheid (tel/ email) 8,9
  • Communicatie 8,7
  • Service en advies 8,7
  • Medewerkers 8,9
  • Gebruikersgemak 8,7
  • Betrouwbaarheid 8,8
  • Toegevoegde waarde 8,8
21 t/m 30 van 1465 beoordelingen

Eric

01-04-2019
9,1

Wij zetten klantbeoordelingen in:
Eigen website

Frans van: Schatsbergen dakrenovatie - onderhoud

01-04-2019
9,0

Wij zetten klantbeoordelingen in:
Eigen website

Omschrijf uw ervaring:
Mooi en duidelijk platform om uw potentiële klant te laten zien dat u goed werk levert
Met een super klantvriendelijke medewerkers

Maya van: Hypotheker HHW

25-03-2019
8,7

Wij zetten klantbeoordelingen in:
Offertes, E-mail handtekening, Medewerkers overleg

Omschrijf uw ervaring:
Ik ben heel tevreden, en adviseer ik mijn omgeving om daar te gaan

Friso van: RW Automotive

21-03-2019
9,8

Wij zetten klantbeoordelingen in:
Offertes

Omschrijf uw ervaring:
Duidelijk en klantvriendelijk.

Goede terugkoppeling en bereid willigheid

Hans van: Geen

13-03-2019
9,0

Wij zetten klantbeoordelingen in:
Social Media, Medewerkers overleg

paul van: PMA-Montage

26-02-2019
9,1

Wij zetten klantbeoordelingen in:
Offertes, Eigen website, E-mail handtekening, Social Media

Omschrijf uw ervaring:
Goede ondersteuning en klant vriendelijk!!
Zeker aan te raden!!

Andrew

23-02-2019
9,3

Wij zetten klantbeoordelingen in:
Eigen website, Social Media, Medewerkers overleg

Ton van: Rimdo Ongediertebestrijding

16-02-2019
7,7

Wij zetten klantbeoordelingen in:
Eigen website, E-mail handtekening, Social Media

Omschrijf uw ervaring:
De reviewexpert van Klantenvertellen benaderde mij over de mogelijkheid van een afbeelding in de email handtekening.
Al snel kreeg ik de mail met de beloofde bijlage.
Helaas was er geen beschrijving bij maar na op youtube een filmpje gekeken te hebben is het mij toch gelukt.
Ik heb in een latere mail en telefoongesprek aangegeven dat dit er bij zou moeten staan.

Onno van: Drums and Barrels

25-01-2019
9,1

Wij zetten klantbeoordelingen in:
Eigen website, Posters

Omschrijf uw ervaring:
Binnen in dag maar doorgaans binnen minuten een antwoord op mijn vragen. Prettig contact en heldere communicatie.

Marnix van: Different Drums

15-01-2019
7,7

Wij zetten klantbeoordelingen in:
Eigen website

Omschrijf uw ervaring:
Op het gebied van de lay-out en de teksten in zowel het invulformulier van mijn klanten als hoe ik het het liefst zou willen laten zien aan mijn (potentiële) klanten is er nog best veel te halen. Ik vind het er nog altijd ' goedkoop' uitzien en dat er soms dingen niet kunnen omdat het ontwerp-programma dat niet toelaat vind ik een gemis en is mijn reden voor een 5 in gebruikersgemak.
Daarnaast ben ik in de afgelopen jaren blijkbaar een aantal keren gewisseld van accountmanager. Daarover even communiceren is een kleine moeite (per mail je even voorstellen als nieuwe accountmanager bijvoorbeeld) en maakt het wat minder onpersoonlijk allemaal.
Ik moet er zelf ook om denken maar het terugkoppelen van genaakte afspraken in een mail waarna die afspraken vaststaan er geen onduidelijkheid meer kan zijn, zou een standaard moeten zijn.