Beoordelingen Kemerink voet & beweging

8,4
1329 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,3
  • Deskundigheid v.d. medewerker 8,6
  • Klantvriendelijkheid v.d. medewerker 8,8
  • Bejegening (respectvol,gelijkwaardig) v.d. medewerker 8,8
  • Draagcomfort v.d. levering 8,0
  • Meerwaarde v.d. levering bij lopen, staan en bewegen. 8,0
  • Nazorg 8,4
  • Betrouwbaarheid 8,5
1 t/m 10 van 1329 beoordelingen

W.P. uit: Elburg

27-01-2020
10

Recent heb ik ervaring met: orthopedische schoen

Aanbeveling: ja

Margot (M.C.)

23-01-2020
8,0

Recent heb ik ervaring met: steunzolen

Ervaring:
evenals een groot aantal jaren ben ik heel tevreden over de behandeling en adviezen door de podotherapeut

Verbeterpunten / tips:
het voorstel dat volgende afspraken in de Radewijnstraat 8
zullen zijn is voor mij heel prettig. Daar ga ik dus van uit!

Aanbeveling: ja

D uit: Emmeloord

22-01-2020
9,1

Recent heb ik ervaring met: steunzolen

Ervaring:
Nieuwe zolen moesten iets aangepast worden. Dat kon op een redelijk korte termijn.

Aanbeveling: ja

H J uit: Zwolle

20-01-2020
9,4

Recent heb ik ervaring met: steunzolen

Ervaring:
naar maanden pijn was het voor mij een opluchting dat de kwaal na 2 2weken prima ging en gaat steeds beter.heb er nog een paar zolen bij genomen

Verbeterpunten / tips:
nee toppie

Aanbeveling: ja

P.G. uit: Oldemarkt

20-01-2020
9,5

Recent heb ik ervaring met: ovac voorziening, steunzolen

Ervaring:
Na lang zoeken naar een oplossing voor mijn hallux-probleem vond ik op internet Kemerink en daar ben ik nu heel blij mee. Mijn voeten en heupen blijven moeilijk maar aan de schoenen ligt he5 nu niet meer.

Verbeterpunten / tips:
Ik vond de website een beetje onduidelijk, daar vond ik vooraf niet precies wat ik later in de praktijk wel aantrof.

Aanbeveling: ja

Peter uit: Sellingen

20-01-2020
7,5

Recent heb ik ervaring met: steunzolen

Ervaring:
Ik heb speciale klachten en had de hoop dat Kemerink in vergelijk met andere podotherapeuten het verschil zou kunnen maken, zeker omdat ik via de revalidatie arts bij Kemerink binnen ben gekomen. Ik heb echter nog niet het gevoel dat Kemerink het verschil maakt. Mijn ervaring tot nog toe wijkt niet af van andere ervaringen met podotherapeuten

Aanbeveling: ja

Henderika,J.M uit: Zwolle

20-01-2020
9,3

Recent heb ik ervaring met: orthopedische schoen

Ervaring:
Ik kan weer buiten lopen als het regent e.d.
Ik kon geeen dichte schoenen meer dragen door
ernstige psorasisnagels.

Verbeterpunten / tips:
n.v.t.

Aanbeveling: ja

Betty uit: Zwolle

20-01-2020
8,6

Recent heb ik ervaring met: steunzolen

Ervaring:
Heel vriendelijke medewerker en het is fijn dat je steeds met dezelfde persoon te maken hebt. In mijn geval Junior en die is ook heel vriendelijk en deskundig. Ik heb alles zeer goed beoordeeld dus dat zegt genoeg. Alleen het draagcomfort en meerwaarde van de zolen dat ligt ook aan mijzelf, moet meer geduld hebben. En het is een blessure aan de peesplaat die niet zomaar over is. Het heeft zijn tijd nodig. Men kan nog aanpassingen aan de steunzool doen, wie weet de volgende x. Verder ben ik prima te spreken over Kemerink voet en beweging.

Verbeterpunten / tips:
Het is de 1e keer dat ik hier kom, nee ik heb nog geen verbeterpunten.

Aanbeveling: ja

Ben uit: Elburg

20-01-2020
10

Recent heb ik ervaring met: orthopedische schoen

Ervaring:
klant vriendelijk ,en super service,

Aanbeveling: ja

Janet uit: Staphorst

20-01-2020
9,3

Recent heb ik ervaring met: orthopedische schoen, steunzolen

Ervaring:
Geweldig.

Verbeterpunten / tips:
Nee.

Aanbeveling: ja