Beoordelingen John Beerens

8,5
4139 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,5
  • Prijs-/Kwaliteitverhouding 8,6
1 t/m 10 van 4139 beoordelingen

Karen uit: Utrecht

20-04-2019
10

Ervaring:
Goede persoonlijke advisering en snelle altijd correcte levering. Zeer aan te bevelen!

Aanbeveling: ja

Aniek uit: Aarle-Rixtel

19-04-2019
7,7

Ervaring:
Prima website met goede beschrijvingen van de producten. Duurde wel iets langer bij het bestellen en afhalen bij een afhaalpunt.

Aanbeveling: ja

19-04-2019
9,0

Ervaring:
Alle merken, veel keuze in producten Snel en verzorgd verstuurd in een leuke doos.

Aanbeveling: ja

Kelly uit: Afferden

19-04-2019
9,8

Ervaring:
Ik heb 2 keer deze shampoo en haarmasker hier bestelt en ben super tevreden hij werkt echt super goed en word snel geleverd

Aanbeveling: ja

Susan uit: Hengelo

19-04-2019
9,0

Ervaring:
Zeer snelle levering, duidelijke website!
Zal zeker weer wat bestellen

Aanbeveling: ja

Denise uit: Losser

19-04-2019
1,5

Ervaring:
Waardeloos, je besteld een artikel op 4 april tot op heden nog steeds niet geleverd het is nu 19 april.
je wordt nergens van op de hoogte gebracht je moet overal zelf achter aan bellen.

net weer gebeld en ze kunnen mij nog steeds niet zeggen wanneer het artikel wordt geleverd, de keus was dat ik de order wel kon annuleren.

echt waardeloos!!!
beveel deze webshop ook totaal niet aan.

Aanbeveling: nee

Samantha uit: Leidschendam

18-04-2019
8,3
Aanbeveling: ja

Silvia uit: Langeweg

18-04-2019
10

Ervaring:
Ruime keuze, goede informatie over product op de website, goede prijs, zeer snelle levering, kortom top!

Aanbeveling: ja

Esmee uit: Den helder

18-04-2019
10

Ervaring:
Na dat de stijltang die ik had besteld niet op voorraad was, hebben ze een gratis deelbestelling aan gemaakt en daar bij heb ik een mooi extra serum ontvangen! Ook hebben ze mij steeds vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, kortom netjes opgelost ! Ook de lang verwachte bestelling liet niks aan mijn wensen over :)
Met vriendelijke groet
Een tevreden klant!

Aanbeveling: ja

anne uit: tilburg

18-04-2019
10
Aanbeveling: ja