Beoordelingen Inbox Storage

8,8
286 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,0
  • Kwaliteit Opslagruimte 9,0
  • Kwaliteit Halen 8,9
  • Kwaliteit Bewaren 8,9
  • Kwaliteit Brengen 8,9
  • Klantvriendelijkheid 9,4
1 t/m 10 van 286 beoordelingen

Jiska uit: Gouda

21-02-2018
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

De volgende diensten afgenomen: Opslagruimte

ervaring:
Goede opslagruimte en altijd goed geholpen door Jimmy en Santa. Een aanrader en ideale plek voor als je opslagruimte nodig hebt.

Aanbeveling: ja

roely uit: brielle

21-02-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

De volgende diensten afgenomen: Opslagruimte

ervaring:
allemaal dikke tienen....heel tevreden, de opslag was altijd keurig schoon en heel erg vriendelijk geholpen door Jimmy.
ik zal deze opslag zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

Aanbeveling: ja

Susanne uit: Bergen op Zoom

05-02-2018
8,4

Ik heb beoordeeld als: Particulier

De volgende diensten afgenomen: Halen, Bewaren & Brengen

ervaring:
Toen ik niet meer wist waar ik mijn spullen kon stallen kwam ik jullie bedrijf op internet tegen. Ik ben geweldig geholpen telefonisch en per email met de klantenservice!
Ook de jongens van het halen en brengen waren uiterst vriendelijk en adequaat! Top!

Aanbeveling: ja

Karin uit: Gouda

31-01-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

De volgende diensten afgenomen: Opslagruimte

ervaring:
Voor 4 maanden een box gehuurd voor mijn zoon. Wat een vriendelijke goed en meedenkend personeel hebben wij getroffen op uw kantoor op de Kamperingweg in Gouda

Aanbeveling: ja

Karin en Simon uit: Gouda

31-01-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

De volgende diensten afgenomen: Opslagruimte

ervaring:
Ik heb een tijdelijke opslag bij u gehuurd aan de Kamperingweg in Gouda voor mijn zoon.
We zijn zo goed en vriendelijk geholpen. Er is goed met ons meegedacht.
Het kan in onze ogen niet beter.

Aanbeveling: ja

30-01-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

De volgende diensten afgenomen: Opslagruimte

ervaring:
Schoon,licht en makkelijk, en zeer klantvriendelijk.

Aanbeveling: ja

Frank uit: Gouda

29-01-2018
8,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

De volgende diensten afgenomen: Opslagruimte

ervaring:
Iha prima service, en nette en snelle afhandeling van vragen e,d. Door de dames die op kantoor werken. Minpuny vind ik dat er vrij vaak / vrijwel permanent spullen liggen voor mijn voormailgebox, waardoor deze minder goed bereikbaar is dan oorspronkelijk het geval was

Aanbeveling: ja

N uit: Gouda

28-01-2018
9,7

Ik heb beoordeeld als: Particulier

De volgende diensten afgenomen: Opslagruimte

ervaring:
Prima faciliteiten.

Aanbeveling: ja

Joey uit: Gouda

19-01-2018
7,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

De volgende diensten afgenomen: Opslagruimte , Halen, Bewaren & Brengen

ervaring:
Prima service. Jimmy dacht goed mee.

Aanbeveling: ja

M. uit: Pijnacker

06-01-2018
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

De volgende diensten afgenomen: Halen, Bewaren & Brengen

ervaring:
Na een prettig eerste telefonisch contact met Inbox storage (Jimmy) en nadere toelichting thuis, hebben we de "halen, bewaren, brengen" dienst bij Inbox storage afgenomen. Onze spullen zijn kort geleden opgehaald. We hadden het goed voorbereid. Met hulp van de sjouwhulp ging het laden dan ook heel snel, met aandacht voor kwetsbare spullen en goede verdeling in de vrachtwagen was het zo gepiept. Geweldig!

Aanbeveling: ja