Beoordelingen Hutten

9,0
122 beoordelingen
  • Gastvrijheid manager 9,1
  • Gastvrijheid samenwerkers 9,0
  • Gastvrijheid koks 8,8
  • Kwaliteit culinair 8,7
  • Locatie 9,6
  • Styling & inrichting 9,1
  • Entertainment 8,9
1 t/m 10 van 122 beoordelingen

Suzanne

02-10-2018
8,6

Evenementenlocatie: Klooster Bethlehem

Soort evenement: Particulier: Huwelijk

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Positieve ervaring:
Super mooie dag gehad met lekkere hapjes, was ook echt genoeg. Diner was ook prima en zag er mooi uit.

Verbeterpunten:
Wij hadden kruidentuintjes bij de borrel (1pp) maar helaas hebben veel mensen niet gehad. Denk dat het niet duidelijk was voor mensen dat ze er maar eentje mochten.
We hebben weinig advies gehad rondom de mid night snack, zelf maar bedacht om er 70 obv 80 gasten te doen maar denk dat er nog geen 40 zijn uitgeserveerd. Die inschatting hadden we wel kunnen gebruiken, zal vaak wel hetzelfde gaan bij een huwelijk.

Aanbeveling: ja

Karlijn

24-09-2018
9,0

Evenementenlocatie: Klooster Bethlehem

Soort evenement: Particulier: Huwelijk

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Positieve ervaring:
- Wat is het toch een prachtige locatie, niet alleen wij zijn er verliefd op, maar onze gasten ook!
- Iedereen is goed verzorgd op de bruiloft en niemand heeft iets tekort gehad

Verbeterpunten:
- Alle veranderingen in de offerte moeten naar mijn mening ook mondeling besproken worden, dit is later al besproken

Aanbeveling: ja

Simone

01-09-2018
7,7

Evenementenlocatie: Klooster Bethlehem

Soort evenement: Particulier: Huwelijk

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Positieve ervaring:
De locatie was erg mooi. Fijne grote omgeving waardoor iedereen genoeg eigen ruimte had.
Het diner was voortreffelijk.

Aanbeveling: ja

P

21-08-2018
9,0

Evenementenlocatie: Klooster Bethlehem

Soort evenement: Particulier: Feest

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Positieve ervaring:
Deskundig personeel, iedereen tevreden

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: ja

20-08-2018
10

Evenementenlocatie: Klooster Bethlehem

Soort evenement: Particulier: Huwelijk

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Positieve ervaring:
In 1 woord: PERFECT!!
Van het eerste contact met de dames van Sales & Support, partymanager Ruud tot de overige medewerkers van Hutten tot het eten.... Alles was super geregeld! We hebben op onze trouwdag nergens over na hoeven denken, aan alles was gedacht.

Aanbeveling: ja

Milou

19-07-2018
8,6

Evenementenlocatie: Klooster Bethlehem

Soort evenement: Particulier: Huwelijk

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Positieve ervaring:
Heel goed geregeld, enorm gastvrij en lekker eten!

Verbeterpunten:
Wij hadden vooraf de wens dat ik (lactose intollerant) overal mee mee kon eten en dus geen afwijkende gerechten kreeg. Bij de bruidstaart en het toetje was dit toch gebeurd.

Aanbeveling: ja

13-07-2018
9,2

Evenementenlocatie: Klooster Bethlehem

Soort evenement: Particulier: Huwelijk

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Aanbeveling: ja

S

29-06-2018
9,4

Evenementenlocatie: Klooster Bethlehem

Soort evenement: Particulier: Huwelijk

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Positieve ervaring:
We hebben hele fijne planningsgesprekken van tevoren gehad met Jacqueline Glaser en Aaron van Hintum. De styling was precies zoals we gehoopt hadden, het eten was heerlijk, alles werd heel goed verzorgd waardoor wij aan weinig hoefden te denken, en we hebben een fantastische dag gehad. Jacqueline heeft ons ook nog aan de DJ en de BABS geholpen en gaf hele goede tips voor de planning van onze dag! Aaron beantwoordde al onze vragen en gaf ons een heel relaxed gevoel :). Super!

Verbeterpunten:
Er was wat miscommunicatie tussen de mensen van het detailgesprek en de aanwezige partymanager op de dag zelf (er was een piano neergezet terwijl dit niet nodig was (we hadden hem zelf mee), confettikanonnen wel/niet toegestaan), maar dit heeft geen invloed gehad op ons plezier op de dag!

Aanbeveling: ja

Wout

25-06-2018
8,2

Evenementenlocatie: Klooster Bethlehem

Soort evenement: Personeelsfeest

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Aanbeveling: ja

Irene

20-06-2018
10

Evenementenlocatie: Klooster Bethlehem

Soort evenement: Particulier: Huwelijk

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Positieve ervaring:
Alles was gewoon top geregeld!

Verbeterpunten:
Het bedienend personeel op het avondfeest was niet zo ervaren. We hoorden van onze gasten dat ze hun drankje vaak aan de bar moesten bestellen.

Aanbeveling: ja