Beoordelingen Hutten

9,0
113 beoordelingen
  • Gastvrijheid manager 9,2
  • Gastvrijheid samenwerkers 9,0
  • Gastvrijheid koks 8,8
  • Kwaliteit culinair 8,7
  • Locatie 9,6
  • Styling & inrichting 9,2
  • Entertainment 9,0
1 t/m 10 van 113 beoordelingen

Irene

20-06-2018
10

Evenementenlocatie: Klooster Bethlehem

Soort evenement: Particulier: Huwelijk

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Positieve ervaring:
Alles was gewoon top geregeld!

Verbeterpunten:
Het bedienend personeel op het avondfeest was niet zo ervaren. We hoorden van onze gasten dat ze hun drankje vaak aan de bar moesten bestellen.

Aanbeveling: ja

Patricia

16-06-2018
10

Evenementenlocatie: Klooster Bethlehem

Soort evenement: Particulier: Huwelijk

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Positieve ervaring:
De dag was precies zou als we hadden gehoopt. Ook de afspraken voorafgaand waren goed en duidelijk!

Aanbeveling: ja

Gonny en Ruben

05-06-2018
9,3

Evenementenlocatie: Klooster Bethlehem

Soort evenement: Particulier: Huwelijk

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Positieve ervaring:
Wij hebben een onvergetelijke trouwdag op 18-5-18 gehad.. het was nog mooier als dat we gedacht hadden.
Service, personeel, het eten, de locatie was helemaal top!
Dankjulliewel voor onze best day ever!

Aanbeveling: ja

de heer en mevrouw

01-06-2018
9,2

Evenementenlocatie: Klooster Bethlehem

Soort evenement: Particulier: Feest

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Positieve ervaring:
Voor 5 kleine kinderen, 3 t/m 7 jaar, werd een fantastisch en prachtig op hun niveau menu samengesteld. compliment. Ook was er voor hen ruimte om te spelen.

Aanbeveling: ja

natasha

01-06-2018
9,2

Evenementenlocatie: Klooster Bethlehem

Soort evenement: Particulier: Huwelijk

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Aanbeveling: ja

11-05-2018
9,0

Evenementenlocatie: Klooster Bethlehem

Soort evenement: Particulier: Huwelijk

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Positieve ervaring:
Alle lof voor de partymanager! Heel meedenkend en flexibel :) Heeft zelfs mijn schoonmoeder na een val van de trap naar het ziekenhuis gebracht.

Verbeterpunten:
Enige minpunt dat ik kan verzinnen is de kleine hoeveelheid 'chips en dips' (2 stellingen met 3 zakjes / 3 dips; op 22 personen, voor 40 euro). Slechts een paar chipjes per man, dat vond ik niet in verhouding...

Aanbeveling: ja

Carolien

06-02-2018
7,2

Evenementenlocatie: Klooster Bethlehem

Soort evenement: Personeelsfeest

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Verbeterpunten:
Wij kozen voor een walking diner. Helaas was de hoeveelheid iets te min omdat niet alle gasten alle bordjes hebben aangeboden gekregen. Het personeel kende de gerechten niet of niet voldoende. Ze moeten wel weten wat ze uitserveren.

Aanbeveling: ja

07-01-2018
9,7

Evenementenlocatie: Klooster Bethlehem

Soort evenement: Particulier: Huwelijk

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Aanbeveling: ja

17-11-2017
8,8

Evenementenlocatie: Klooster Bethlehem

Soort evenement: Congres/vergadering

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Aanbeveling: ja

Mark

04-11-2017
8,7

Evenementenlocatie: Klooster Bethlehem

Soort evenement: Particulier: Huwelijk

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Positieve ervaring:
Het eten was heel erg lekker, locatie is top (erg mooi), de dag was goed georganiseerd, bruidspaar stond echt in het middel punt. Je hoefde maar te bellen en je kreeg antwoord of je kon langs komen.

Verbeterpunten:
Te weinig bar tafels bij het feest. Het stonk een beetje bij het zit gedeelte in de zaal. Misschien een bank neer zetten waar het bruidspaar zich kan terug trekken na het diner (voor het feest). Jammer is dat kleine extra dingen meteen vrij prijzig zijn.

Aanbeveling: ja