Beoordelingen Hutten

8,4
953 beoordelingen
  • Gastvrijheid manager 8,6
  • Gastvrijheid samenwerkers 8,5
  • Gastvrijheid koks 8,3
  • Kwaliteit culinair 8,2
  • Locatie 8,8
  • Styling & inrichting 8,5
  • Entertainment 8,4
1 t/m 10 van 953 beoordelingen

Jimmy

13-07-2017
9,1

Evenementenlocatie: Klooster Bethlehem

Soort evenement: Particulier: Huwelijk

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Aanbeveling: ja

Jan

13-07-2017
8,8

Evenementenlocatie: Eigen locatie

Soort evenement: Relatie event

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Positieve ervaring:
Professionele en proactieve houding door alle medewerkers tijdens het WNF event

Aanbeveling: ja

Sanne

12-07-2017
7,2

Evenementenlocatie: Andere locatie

Soort evenement: Receptie/borrel

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Positieve ervaring:
Goede samenwerking op locatie. Zeer mooie decoratie. Ervaren party manager.

Verbeterpunten:
Salesmanager in het voortraject meer telefonisch bereikbaar

Aanbeveling: ja

Susanne

12-07-2017
10

Evenementenlocatie: Klooster Bethlehem

Soort evenement: Particulier: Huwelijk

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Positieve ervaring:
Wij zijn gisteravond teruggekomen van een heerlijk weekje vakantie, wat we toch nog even hadden geboekt! Gelukkig maar, want we hebben heerlijk kunnen nagenieten!

Het begon eigenlijk allemaal tijdens mijn stage bij Hutten in de zomer van 2012, ik heb daar samen mogen werken met heel veel van jou collega's en altijd geroepen als ik dan ooit mag trouwen, dan wel op het klooster! Nou 5 jaar later had ik dan het geluk om daar te mogen trouwen.

Vanaf het eerste gesprek met Sascha, daarna het invullen van de dag met mijn oud stage begeleidster Judith, tot aan de dag zelf met Ruud. Het was gewoon fantastisch, wij hebben er geen andere woorden voor. Wat was het de 3 weken voor ons bruiloft mooi weer in Nederland... Maar het werd slechter en wij dachten het zal toch niet... en ja er was de hele dag regen voorspelt! Maar samen met Ruud nog op de dag zelf bekeken en het werd droog in de middag dus we konden naar buiten met het borrelen, maar ook de foto's konden buiten worden gemaakt.

Ik kan niet in details treden, want ieder detail was gewoon perfect! Wij kunnen jullie niet genoeg bedanken voor het verzorgen van deze speciale dag voor ons en Ruud echt waar, je hebt die dag zo soepel laten verlopen dat wij geen moment spanning hebben gehad of dingen wel goed zouden gaan. Onwijs bedankt voor alles!

Het was voor ons de mooiste dag ooit en wij gaan hier nog heel lang van nagenieten!

Groetjes Martijn & Susanne

Aanbeveling: ja

albert

06-07-2017
8,0

Evenementenlocatie: Eigen locatie

Soort evenement: Relatie event

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Positieve ervaring:
geweldige samenwerking voor een lastig event waarbij de koks niet gewend zijn aan en andersom Hospitality rules in deze

Verbeterpunten:
geen,

Aanbeveling: ja

simone

03-07-2017
8,8

Evenementenlocatie: Kasteel Ammersoyen

Soort evenement: Congres/vergadering

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Positieve ervaring:
Gastvrijheid is groot, altijd een lach en alles kan in principe.

Verbeterpunten:
Techniek, fijn als daar wat meer ondersteuning in zit.

Aanbeveling: ja

02-07-2017
10

Evenementenlocatie: Eigen locatie

Soort evenement: Particulier: Huwelijk

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Aanbeveling: ja

Simone

29-06-2017
9,2

Evenementenlocatie: Eigen locatie

Soort evenement: Relatie event

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Aanbeveling: ja

Miranda

26-06-2017
7,7

Evenementenlocatie: St. Jan

Soort evenement: Overige events

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Positieve ervaring:
Prima verzorgd, vriendelijke medewerkers. Goede afspraken mee te maken.

Verbeterpunten:
Jammer dat er bijna alleen gefrituurde hapjes waren. Wellicht was dit de afspraak, maar dit heb ik niet helemaal in beeld.
Bij het binnenkomen moesten mensen langs de tafel om koffie/thee te halen. Naar mijn idee had de bediening de genodigden koffie/thee moeten aanbieden. De opstelling bij binnenkomst was namelijk niet zo duidelijk dat mensen automatisch langs deze tafel liepen.

Aanbeveling: ja

Timon

24-06-2017
8,6

Evenementenlocatie: Eigen locatie

Soort evenement: Receptie/borrel

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Positieve ervaring:
geweldige aankleding, top geregeld

Aanbeveling: ja