Beoordelingen Hutten

8,4
960 beoordelingen
  • Gastvrijheid manager 8,6
  • Gastvrijheid samenwerkers 8,5
  • Gastvrijheid koks 8,3
  • Kwaliteit culinair 8,2
  • Locatie 8,8
  • Styling & inrichting 8,5
  • Entertainment 8,4
1 t/m 10 van 960 beoordelingen

Anja

19-09-2017
8,5

Evenementenlocatie: Andere locatie

Soort evenement: Diner

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Positieve ervaring:
Prettige overlegsfeer

Verbeterpunten:
?

Aanbeveling: ja

Gertjan

19-09-2017
8,9

Evenementenlocatie: Klooster Bethlehem

Soort evenement: Particulier: Huwelijk

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Aanbeveling: ja

Angelique

18-09-2017
7,3

Evenementenlocatie: Eigen locatie

Soort evenement: Congres/vergadering

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Aanbeveling: ja

Matthijs

16-09-2017
8,7

Evenementenlocatie: Orangerie

Soort evenement: Particulier: Huwelijk

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Positieve ervaring:
Hele gemoedelijke sfeer en vriendelijk personeel. Vooral de inzet van Peter heeft een positieve invloed gehad op het eindresultaat en organisatie. Complimenten!

Verbeterpunten:
De communicatie tussen jullie sales-afdeling en financiƫle administratie. Meerdere malen hebben we een verkeerde factuur ontvangen, zowel bij de aanbetaling als bij de eindafrekening.

Aanbeveling: ja

Sophie

07-09-2017
9,6

Evenementenlocatie: Eigen locatie

Soort evenement: Particulier: Huwelijk

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Positieve ervaring:
Daan de "dag"manager was super goed! Vriendelijk, harde werker en alles klopte die dag. Ook de rest van het personeel was super! Kwaliteit van eten en drinken was super, aankleding was super en eigenlijk klopte alles.

Verbeterpunten:
De communicatie en de regelzaken voorafgaand aan de huwelijksdag was onder maat. De account manager ging met vakantie, voor lange tijd, en het leek wel alsof er niks overgedragen was en wij zelf alles moesten bedenken, regelen en dat voelde niet goed. We waren hierin zeer teleurgesteld, niet des huttens en zijn hier echt van geschrokken. We hebben dit ook uitgesproken en daarna ging het goed. Maar doordat de "voorpret" zo matig was, weet ik niet of we het nog een keer zo zouden doen ondanks de perfecte zaterdag! Want de dag zelf was perfect.

Aanbeveling: ja

Bart

05-09-2017
8,0

Evenementenlocatie: Eigen locatie

Soort evenement: Receptie/borrel

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Aanbeveling: ja

Alexander

04-09-2017
9,4

Evenementenlocatie: Klooster Bethlehem

Soort evenement: Particulier: Huwelijk

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Positieve ervaring:
Locatie, Antoinette en haar team die ook veel oog hadden voor het bruidspaar. De manager stelde je op je gemak en leefde mee.

Verbeterpunten:
Het team heeft keihard gewerkt om het iedereen naar zijn of haar zin te maken. De inzet van het aantal mensen was dermate dat ze keihard moesten werken, wat ze ook deden, maar daardoor voel je af en toe de stress van het personeel.

Aanbeveling: ja

Jimmy

13-07-2017
9,1

Evenementenlocatie: Klooster Bethlehem

Soort evenement: Particulier: Huwelijk

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Aanbeveling: ja

Jan

13-07-2017
8,8

Evenementenlocatie: Eigen locatie

Soort evenement: Relatie event

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Positieve ervaring:
Professionele en proactieve houding door alle medewerkers tijdens het WNF event

Aanbeveling: ja

Sanne

12-07-2017
7,2

Evenementenlocatie: Andere locatie

Soort evenement: Receptie/borrel

De bijeenkomst voldoet aan mijn verwachting: ja

Het doel van de bijeenkomst bereikt: ja

Positieve ervaring:
Goede samenwerking op locatie. Zeer mooie decoratie. Ervaren party manager.

Verbeterpunten:
Salesmanager in het voortraject meer telefonisch bereikbaar

Aanbeveling: ja