Beoordelingen HR Trappen de trappenmaker

8,5
285 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,4
  • Prijs 7,6
  • Kwaliteit 8,5
  • Afspraak nakomen 8,9
  • Kennis & vakmanschap 8,8
  • Snelheid/levertijd 8,9
  • Betrouwbaarheid 8,8
  • Communicatie 8,6
  • Personeel 8,5
  • Nazorg en garantie 8,3
1 t/m 10 van 285 beoordelingen

Christine uit: Dordrecht

23-06-2017
8,9

Ik wil beoordelen als: particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Positieve ervaring:
2de keer plaatsing trap door hr trappen, ze meten goed en bij twijfel komen ze nogmaals langs hierdoor kost het plaatsen van een trap weinig tijd en weinig overlast.

Aanbeveling: ja

marcel uit: dordrecht

21-06-2017
9,7

Ik wil beoordelen als: particulier

Ik ben: eerste keer klant

Positieve ervaring:
goede opnamen en uitvoering

Aanbeveling: ja

marc uit: waalwijk

19-06-2017
8,0

Ik wil beoordelen als: particulier

Ik ben: eerste keer klant

Aanbeveling: ja

marcel uit: dordrecht

15-05-2017
9,4

Ik wil beoordelen als: particulier

Ik ben: eerste keer klant

Positieve ervaring:
toppie met afspraken en inmeten
Personeel die hem plaatsen waren erg goed en netjes bezig

Aanbeveling: ja

Henk uit: Gilze

04-04-2017
9,2

Ik wil beoordelen als: particulier

Ik ben: eerste keer klant

Positieve ervaring:
Een vaste trap van de eerste verdieping naar de zolder was snel geplaatst, in 2 dagen (dagdelen). De trap ziet er netjes uit, zoals afgesproken. Van tevoren werden de opties besproken, via de mail konden nog aanpassingen of toevoegingen worden gedaan en we zijn heel tevreden.

Negatieve ervaring:
Geen negatieve ervaring, maar er zijn wel goedkopere bedrijven volgens mij. Maar die waren niet zo snel met reageren en zouden de klus ook niet binnen 2 weken kunnen klaren. Ook had het andere bedrijf zijn twijfel het wel zou kunnen, terwijl HR Trappen het makkelijk kon. Het kon ook makkelijk qua ruimte.

Aanbeveling: ja

Elien uit: Heist op den Berg

27-03-2017
8,2

Ik wil beoordelen als: particulier

Ik ben: eerste keer klant

Aanbeveling: ja

Edwin uit: Sliedrecht

26-03-2017
8,8

Ik wil beoordelen als: particulier

Ik ben: eerste keer klant

Positieve ervaring:
Korte lijnen, goede afleverafspraak, duidelijke communicatie en zeer vlotte plaatsing nieuwe trap incl. verwijderen oude trap.

Negatieve ervaring:
Geen

Aanbeveling: ja

timmer en onderhoudsbedrijf de laat uit: vlijmen

24-12-2016
10

Ik wil beoordelen als: bedrijf

Ik ben: vaker klant geweest

Positieve ervaring:
prima trappen en goede uitleg

Aanbeveling: ja

P. uit: Breda

23-12-2016
10

Ik wil beoordelen als: particulier

Ik ben: eerste keer klant

Positieve ervaring:
Dit bedrijf heeft een geweldige trap bij ons geplaatst. Een mooie eiken bloktrap! En dat tegen een scherpe prijs in vergelijking met andere trappenmakers. Wij zijn altijd zeer vriendelijk te woord gestaan en ze kwamen ook altijd hun afspraak na! Mocht je nog op zoek zijn naar een goede trappenmaker, dan kan ik ze zeker aanbevelen! Top!

Aanbeveling: ja

Joris uit: Tilburg

19-12-2016
8,4

Ik wil beoordelen als: particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Positieve ervaring:
Sne, correct, prettig in de omgang

Aanbeveling: ja