Beoordelingen Hoogendoorn Witgoed

8,8
806 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,7
  • Advies 8,6
  • Kwaliteit 8,7
  • Klantvriendelijkheid 9,0
  • Service 8,9
1 t/m 10 van 806 beoordelingen

Ellie uit: Alphen aan den Rijn

21-04-2019
8,0

Ervaring met: Kookplaat

Aanbeveling: ja

Arjan uit: Aarlanderveen

19-04-2019
9,0

Ervaring met: Wasdroger

Ervaring:
Al jarenlang klant bij Hoogendoorn (wasmachine, wasdroger). Advies waarin voor en tegen van een product keurig worden meegenomen. Uitstekende service; komen afspraken prima na.

Aanbeveling: ja

Justine uit: Alphen aan den Rijn

16-04-2019
9,8

Ervaring met: Wasmachine

Ervaring:
Snel en altijd prima.

Aanbeveling: ja

Gerard uit: 2403XA Klaverhof 23, Alphen ad rijn

16-04-2019
9,8

Ervaring:
installatie filter afzuigkap.
zeer snel geinstaleerd door een uiterst behulpzaam monteur die een goed advies voor de volgende keer naliet.

Aanbeveling: ja

Yildiz uit: Alphen

11-04-2019
8,4
Aanbeveling: ja

Willem uit: Alphen aan den Rijn

07-04-2019
3,4

Ervaring met: Kookplaat

Ervaring:
Beste Henk, Vrijdag j.l. is er een monteur langs geweest om te kijken hoe de E installatie eruit ziet.
Hiervoor moest ik €50,00 voor betalen terwijl wij hier nooit over gesproken hebben.
In mijn werkzame leven ben ik dit nog niet tegen gekomen en ook niet dat ik voor het uitbrengen van een offerte moest betalen.

Graag verneem ik je reactie. Met vr. gr. Willem de Vries

Aanbeveling: nee

l uit: koudekerk a den rijn

05-04-2019
10

Ervaring met: Wasmachine

Ervaring:
Goede en vriendelijke monteur.

Aanbeveling: ja

Hans uit: Alphen aan den Rijn

05-04-2019
8,0

Ervaring met: Vaatwasser

Ervaring:
Maken van de afspraak ging eenvoudig en vlot. De sms montage melding was handig. De monteur was er op de afgesproken tijd en had er opvallend veel verstand van en was een keurige nette man.

Aanbeveling: ja

Lia uit: Alphen aan den Rijn

04-04-2019
9,0

Ervaring met: Wasmachine

Aanbeveling: ja

Diana uit: Alphen aan den rijn

04-04-2019
9,0

Ervaring met: Wasdroger

Aanbeveling: ja