Beoordelingen Hof Catering

8,8
15 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,8
  • Communicatie 8,7
  • Offertetraject 8,4
  • Meedenken 9,0
  • Smaak en kwaliteit 9,0
  • Presentatie 8,5
1 t/m 10 van 15 beoordelingen

Elsbet uit: Leiden

06-12-2017
10

Ervaring:
Het walking dinner was super goed geregeld en de gerechtjes waren erg lekker. Alle collega's hebben genoten en gaven complimenten voor de lekkere gerechtjes en de goede service!

Ik ben een:
Zakelijke klant

Bedrijfsnaam:
TNO

Aanbeveling: ja

Karan uit: Rotterdam

04-12-2017
8,0

Ik ben een:
Zakelijke klant

Bedrijfsnaam:
Horticoop

Aanbeveling: ja

Joost uit: Den Haag

04-10-2017
9,0

Ik ben een:
Zakelijke klant

Bedrijfsnaam:
Apotheek Monster BV

Aanbeveling: ja

Mirjam uit: Den Haag

25-09-2017
8,4

Ervaring:
Ondanks het beperkte budget werd er steeds gedacht in mogelijkheden. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een buffet met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het team van Hof catering heeft duidelijk plezier in het werk en het is ook een plezier om met hen samen te werken!

Ik ben een:
Zakelijke klant

Bedrijfsnaam:
Haeghe Groep

Aanbeveling: ja

Katharina

25-09-2017
7,7

Ervaring:
Wij werken graag samen met Hof catering. Zij leveren goede kwaliteitsproducten en houden zich aan de afspraken. Tevens zijn zij erg flexibel wanneer er last-minute wijzigingen zijn.

Ik ben een:
Zakelijke klant

Bedrijfsnaam:
First Service Business Events

Aanbeveling: ja

mandy uit: Den Haag

25-09-2017
8,6

Ervaring:
Wij hebben een voortreffelijk 21 diner van onze jongste dochter gehad. Bijzonder hulpvaardig en attent personeel. Zij dachten goed mee en hielpen waar nodig was.
De directeur is ook een bijzonder lekker ding. Denkt u dat hij een keer met mij af wil spreken?

Ik ben een:
Particulier

Aanbeveling: ja

Shiran uit: Den Haag

22-09-2017
8,7

Ervaring:
Ik heb de samenwerking en geleverde diensten als zeer prettig ervaring. De kwaliteit van het eten was uitstekend. De plaatkoek zouden jullie op de markt moeten brengen. Iedereen was hiervan aan het smullen.

Ik ben een:
Zakelijke klant

Bedrijfsnaam:
Werkgeversservicepunt (WSP) Den Haag

Aanbeveling: ja

Merel uit: IJmuiden

04-07-2017
8,0

Ik ben een:
Zakelijke klant

Bedrijfsnaam:
Stichting Ronde om Noord Holland

Aanbeveling: ja

Christel uit: Den Haag

04-07-2017
8,3

Ervaring:
Een fijne relatie om mee samen te werken. Niets is teveel en alles is mogelijk (ook last-minute).

Ik ben een:
Zakelijke klant

Bedrijfsnaam:
Gemeente Den Haag

Aanbeveling: ja

Amelia uit: Den Haah

30-06-2017
10

Ik ben een:
Zakelijke klant

Bedrijfsnaam:
Global Factories BV

Aanbeveling: ja