Beoordelingen Hof Catering

8,8
20 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,8
  • Communicatie 8,7
  • Offertetraject 8,5
  • Meedenken 8,9
  • Smaak en kwaliteit 9,0
  • Presentatie 8,5
1 t/m 10 van 20 beoordelingen

Sandra uit: Voorburg

07-01-2019
9,0

Ervaring:
Als altijd super. Flexibel tav wensen / eisen, consistente kwaliteit en 'vertrouwd'. Zelfstandig qua aanpak (gewoon regelen ipv alles eerst vragen) en geode partners. Alles 'Hof-waardig'. Zeker weer voor herhaling vatbaar en veel dank voor een fantastische avond!

Ik ben een:
Zakelijke klant

Bedrijfsnaam:
OMA

Aanbeveling: ja

Madelon uit: Rijswijk

20-12-2018
7,9

Ervaring:
Wij zijn erg tevreden over de catering, we hebben ook heel veel positieve geluiden om ons heen gehoord.

enige puntje van kritiek, ik heb van te voren een gluten/ei allergie doorgegeven, echter op de dag zelf bleek dat deze collega alleen de caprese salade kon eten, dit was natuurlijk een teleurstelling voor deze collega, want wij hebben aangegeven de allergie door te hebben gegeven en dat er rekening mee gehouden zou worden.

verder zou ik jullie zeker aanbevelen en zo nog een keer boeken!

Ik ben een:
Zakelijke klant

Bedrijfsnaam:
EP&C

Aanbeveling: ja

Kim uit: Heemstede

19-12-2018
9,0

Ik ben een:
Zakelijke klant

Bedrijfsnaam:
HOEZO!

Aanbeveling: ja

Jan uit: Voorburg

19-12-2018
9,0

Ervaring:
Gewoon in alle opzichten goed, ook een eerlijke prijs die klopt bij hetgene jullie bieden. Kan bij uitvaarten wel een struikelblok zijn omdat de totale kosten toch al erg hoog zijn. Ik beveel jullie zeker aan!

Ik ben een:
Zakelijke klant

Bedrijfsnaam:
Jan Vink, Afscheid en Uitvaart

Aanbeveling: ja

Henriette uit: Leiden

19-12-2018
8,6

Ervaring:
Hof Catering heeft onze Eindejaarsborrel op prima en bij de doelgroep passende wijze verzorgd.

Ik ben een:
Zakelijke klant

Aanbeveling: ja

Elsbet uit: Leiden

06-12-2017
10

Ervaring:
Het walking dinner was super goed geregeld en de gerechtjes waren erg lekker. Alle collega's hebben genoten en gaven complimenten voor de lekkere gerechtjes en de goede service!

Ik ben een:
Zakelijke klant

Bedrijfsnaam:
TNO

Aanbeveling: ja

Karan uit: Rotterdam

04-12-2017
8,0

Ik ben een:
Zakelijke klant

Bedrijfsnaam:
Horticoop

Aanbeveling: ja

Joost uit: Den Haag

04-10-2017
9,0

Ik ben een:
Zakelijke klant

Bedrijfsnaam:
Apotheek Monster BV

Aanbeveling: ja

Mirjam uit: Den Haag

25-09-2017
8,4

Ervaring:
Ondanks het beperkte budget werd er steeds gedacht in mogelijkheden. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een buffet met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het team van Hof catering heeft duidelijk plezier in het werk en het is ook een plezier om met hen samen te werken!

Ik ben een:
Zakelijke klant

Bedrijfsnaam:
Haeghe Groep

Aanbeveling: ja

Katharina

25-09-2017
7,7

Ervaring:
Wij werken graag samen met Hof catering. Zij leveren goede kwaliteitsproducten en houden zich aan de afspraken. Tevens zijn zij erg flexibel wanneer er last-minute wijzigingen zijn.

Ik ben een:
Zakelijke klant

Bedrijfsnaam:
First Service Business Events

Aanbeveling: ja