Beoordelingen Gustav Gym

8,3
74 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,4
  • Kwaliteit 8,6
  • Persoonlijk advies 7,9
  • Begeleiding 8,0
  • Deskundigheid 8,5
1 t/m 10 van 74 beoordelingen

Christiaan uit: Amsterdam

19-04-2019
9,0

Ervaring:
Fijne Gym. Goede vibe en ruim in de apparatuur, gewoon heel compleet. Op de zuidas heeft het wel te maken met piekuren, maar nooit overvol.

Aanbeveling: ja

19-04-2019
2,0

Ervaring:
There are no machines just for glutes, inner and outer thighs. On top of that, the floor space is primed only for group classes and private training members, so regular members have no floor space for abs, legs and stretching exercise.

Overall, the gym is focused on upper body workout in a trendy-like environment, fo which asks 70-90 euro/month. The question is whether the trendiness is worth the money, since you simply can't do a lower body workout comfortably - always trying to figure it out while walking around and struggling with no floor space and a lack of lower body machines.

Therefore, for people who not only would like to have nice arms, chests and backs, but also would like to lift their glutes, strenghten their legs and carve their abs, the gym is simply irrelevant, no matter how trendy it tries to make you feel.

Become a private training member and avoid evenings and mornings when there are group classes (so no floor space even for you), or go somewhere else.

Aanbeveling: ja

oscar uit: adam

08-04-2019
9,0

Ervaring:
Top, goede lessen.

Aanbeveling: ja

Ahmed uit: Amsterdam

03-04-2019
1,0

Ervaring:
Mooie sportschool, maar racistisch personeel.. ik trainde rustig en toen kwam er een man op.me af en vertelde dat ie bezig was op het apparaat.. ik: "zag nergens een handdoek liggen dus vandaar dat ik deze nam" toen zijn begeleider me erg agressief aankeek vroeg ik hem of hij begreep wat ik bedoelde.. toen zei hij dat ik ook geen 80 euro per uur betaal, en dat klopte wel maar dat zou je als Gustav medewerker niet kunnen zeggen tegen een klant. Ook niet omdat deze klant Marokkaan is en volgens zijn daaraan gekoppelde verwachting dat ik niet aan 80 euro per uur kan komen.. ik was bijna om, maar nu ga ik toch maar niet voor een Gustav Abo.. jammer maar als de baliemedewerker wat eerder had gereageerd was ik niet overstuur geraakt.. nee ik moest wachten tot die collega klaar was om zijn ongemeende excuses aan te horen.. deze sportschool is dus vooral voor mensen die geen noord Afrikaans uiterlijk hebben.. want dan kun je zomaar iets minder recht hebben op een gelijke behandeling.. racisme is een onderbewust fenomeen dat ze bij deze sportschool kunnen bestrijden door wat empathischer te zijn.

Aanbeveling: nee

Jaap uit: Amsterdam

12-03-2019
10

Ervaring:
Top gym, prijs kwaliteit verhouding is perfect, vriendelijk personeel en goede sfeer binnen.

Aanbeveling: ja

Wendelien uit: Amsterdam

18-02-2019
10

Ervaring:
Prachtige, schone en ruime sportschool met alle voorzieningen die je nodig hebt en ook nog eens vriendelijk personeel. Top!

Aanbeveling: ja

Clasque uit: Amsterdam

04-12-2018
10

Ervaring:
Super vette gym. Schoon, vriendelijk en heerlijke vibe!

Aanbeveling: ja

Daan uit: Amsterdam

26-11-2018
9,2

Ervaring:
Mooie en nette gym. Goede apparatuur, waarmee je goed overweg kan gaan. Wat mij graag blijft laten komen is de sfeer. Bij Gustav Gym wordt je netjes gedag gezegd etc. Aardig wat sportscholen in Amsterdam versleten, maar hier kom ik graag.

Aanbeveling: ja

Elsa uit: Amsterdam

23-11-2018
10

Ervaring:
Ik ben zeer tevreden!!

Aanbeveling: ja

Marko uit: Rotterdam

23-11-2018
10

Ervaring:
Ruim opgezette gym waar aandacht voor detail is. Zeer professionele personal trainers waar echt aandacht aan je word besteed. Wat mij betreft DE boutique gym van Amsterdam

Aanbeveling: ja