Beoordelingen Freo

8,8
474 beoordelingen
  • Gemak van offerte aanvragen 8,7
  • Duidelijk aanvraagproces 8,6
  • Kwaliteit telefonisch contact 8,8
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Behulpzaamheid 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Snelheid 8,6
  • Duidelijke offerte 8,9
1 t/m 10 van 474 beoordelingen

Ruud uit: Oosterhout

19-10-2017
8,5

Lening: Doorlopend Krediet

Ervaring:
zoals hierboven gemeld, duidelijk- correct en snel afgewerkt.

Aanbeveling: ja

Gert uit: Lemelerveld

16-10-2017
8,0

Lening: Persoonlijke lening

Ervaring:
gewoon wat ik ervan had verwacht. De post wel in een onduidelijke envelope lijkt wel reklame.

Aanbeveling: ja

jacky uit: eindhoven

16-10-2017
9,9

Lening: Persoonlijke lening

Ervaring:
UITSTEKEND

Aanbeveling: ja

Charlotte uit: Uden

10-10-2017
8,8

Lening: Persoonlijke lening

Ervaring:
zeer positieve ervaring, werd goed en duidelijk geholpen

Aanbeveling: ja

Ahmet uit: Amsterdam

10-10-2017
2,0

Lening: Persoonlijke lening

Ervaring:
Voor een aanvraag van een persoonlijke lening, heb ik het nodige inkomsten informatie van mijzelf en partner online aangevraagd.
Onze aanvraag is afgewezen door verschillende redenen.
maar helaas ik weet niet welke
Dat is mij niet doorgegeven.WAT ZIJN DE REDENEN.

Aanbeveling: nee

olof uit: middelburg

08-10-2017
8,6

Lening: Persoonlijke lening

Ervaring:
Niets op aan te merken. Duidelijke offerte, vriendelijke en professionele telefonische hulp en toelichting.

Aanbeveling: ja

Ron uit: Landgraaf

07-10-2017
10

Lening: Persoonlijke lening

Ervaring:
Freo is duidelijk en helpt prima met vragen en denkt oplossingsgericht in het voordeel van de klant. Ze zijn zorgvuldig en snel. Heb er gewoon een goed gevoel bij.

Aanbeveling: ja

06-10-2017
7,1

Lening: Persoonlijke lening

Ervaring:
Alles gaat digitaal, dus vlot. Het proces na digitaal insturen van de gevraagde stukken duurde te lang. In mijn geval een week. Dat het druk is, wat ik regelmatig kreeg te horen, heb ik als klant niets aan.

Aanbeveling: nee

Danny

05-10-2017
9,5

Lening: Doorlopend Krediet

Ervaring:
Zeer eenvoudige en snelle aanvraagprocedure voor de lening. Binnen een dag na goedkeuring hadden we het geld op de rekening.

Aanbeveling: ja

Bob uit: Oosterblokker

05-10-2017
10

Lening: Persoonlijke lening

Ervaring:
Soepel, prettig en duidelijk, hou dat vol!

Aanbeveling: ja