Beoordelingen Freo

8,6
1022 beoordelingen
  • Gemak van offerte aanvragen 8,6
  • Duidelijk aanvraagproces 8,5
  • Kwaliteit telefonisch contact 8,6
  • Vriendelijkheid 8,9
  • Behulpzaamheid 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Snelheid 8,3
  • Duidelijke offerte 8,8
1 t/m 10 van 1022 beoordelingen

Gerard uit: Gravestein

22-07-2019
8,0

Lening: Persoonlijke lening

Ervaring:
Geen opmerkingen

Aanbeveling: ja

Yuliyan uit: Rotterdam

20-07-2019
8,5

Lening: Persoonlijke lening

Ervaring:
Zeer tevreden net alles op tijd bedankt Freo

Aanbeveling: ja

Kylian uit: Drenthe

19-07-2019
9,3

Lening: Persoonlijke lening

Ervaring:
Nette behulpzame medewerkers en duidelijke website en communicatie

Aanbeveling: ja

Arie uit: Hellevoetsluis

18-07-2019
6,6

Lening: Persoonlijke lening

Ervaring:
Digitaal aanleveren van documenten gaf veel problemen.

Aanbeveling: ja

Adem uit: Rotterdam

18-07-2019
8,0

Lening: Doorlopend Krediet

Ervaring:
.

Aanbeveling: ja

Harrie uit: Almelo

18-07-2019
7,6

Lening: Persoonlijke lening

Ervaring:
Document na document was nodig, soms begrijpelijk maar soms ook omslachtig. Doorlooptijd was mede hierdoor erg lang.

Aanbeveling: ja

Claudia uit: Boskoop

18-07-2019
5,9

Lening: Persoonlijke lening

Ervaring:
Een aantal zaken zijn goed.
Online aanvragen, snelle reactie daarop, goed gesprek en de mogelijkheden. Offerte binnen een uur in je mailbox, goede telefonische bereikbaar heid.
Maar daarna lijkt het erop dat Freo je niet echt als klant wil. Er is geen ruimte voor individuele situaties. Totaal niet flexibel en de doorlooptijd voor mij onacceptabel lang. Als de doorlooptijd mij was verteld bij de eerste fase was ik naar een andere partij gegaan. Het gevoel bekruipt mij dat dit expres niet verteld wordt aan de telefoon. Eerst mensen uit de markt trekken en daarna wachten maar. Als je ruim de tijd hebt denk aan een totale doorlooptijd van ca 3 weken is Freo een prima partij.

Aanbeveling: nee

Hans uit: Hilversum

17-07-2019
9,1

Lening: Persoonlijke lening

Ervaring:
De aanvraag verloopt zeer eenvoudig en je ziet in de offerte heel duidelijk de rente, hoogte van het krediet, kosten, looptijd en de maand termijn. Welke documenten je dient aan te leveren was erg duidelijk voor mij. Aan de telefoon staan ze je erg vriendelijk te woord en geven duidelijke en correcte antwoorden. Het is begrijpelijk dat het tijd kost om de aangeleverde documenten te checken en te beoordelen, het zou prettig zijn als dit proces iets sneller kan verlopen. Ben enorm tevreden met de geboden lening en de mooie rente.

Aanbeveling: ja

Jaap uit: Opheusden

17-07-2019
1,0

Lening: Persoonlijke lening

Ervaring:
Begin nooit aan een lening bij Freo. Je wordt 10x gebeld over hetzelfde en uiteindelijk krijg je de lening nog niet.

Aanbeveling: nee

Ann uit: castricum

17-07-2019
8,6

Lening: Persoonlijke lening

Ervaring:
zeer vriendelijk en kundig geholpen door de medewerker. communicatie als aangeleverde documenten niet volledig zijn kan beter. ik moest zelf continu kijken of het was goedgekeurd en gaan bellen.

Aanbeveling: ja