Beoordelingen Fontana Resort Bad Nieuweschans

8,5
648 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Algemene waardering van uw verblijf 8,6
  • Gastgerichtheid 8,7
  • Massages, moor- en hamam behandelingen 8,5
  • Aromatherapie, voetreflex en lichaamspakkingen 8,5
  • Huidverzorging, klei-scrub, manicure en pedicure 8,5
  • Brasserie 'Bubbels' (Thermen) 8,2
  • Thermen (faciliteiten behorende tot het Thermaalbad en Saunalandschap) 8,7
  • Thermenactiviteiten (o.a. opgietingen) 8,6
  • ''Saunalodge'' 8,5
  • Restaurant 'Waters of the World' 8,4
7801 t/m 7810 van 7862 beoordelingen

27-07-2012
8,3

Leeftijd: 61 - 65 jaar

Toelichting m.b.t. restaurant:
er is minder keus dan ik eigen gewend ben, verder vond ik sommige gerechten nogal zout

Positieve ervaring:
zeer prettige sfeer

Aanbeveling: ja

Beoordeling van een gast uit De Lier

27-07-2012
8,4

Leeftijd: 41-50 jaar

Positieve ervaring:
toegankelijk, ontspannen

Verbeterpunten/suggesties voor de toekomst:
nee

Aanbeveling: ja

Beoordeling van een gast uit haarlem

27-07-2012
8,0

Leeftijd: maak een keuze

Positieve ervaring:
Goede kamer en goed eten, vriendelijke bediening. Prima sauna, goede gratis fietsen

Verbeterpunten/suggesties voor de toekomst:
Die bel om iedere minuut door te draaien kan echt niet vind ik op een plaats waar je moet kunnen ontspannen. sterker nog je hoort hem ook op het sauna(naakt)veld. Hier moeten andere oplossingen voor zijn.

Aanbeveling: nee

Beoordeling van een gast uit DEN hoorn Z H

27-07-2012
9,6

Leeftijd: 51-60 jaar

Toelichting m.b.t. restaurant:
Ieder jaar ga ik samen met een vriendin naar fontana Bad.Dit jaar waren wij er van 22 tot 26 juli. Je komt er vaak bekende mensen tegen, ook dat kan erg leuk zijn.Alles is goed, lekker,ontspannend en ik zou het niet meer kunnen missen.

Positieve ervaring:
Alles is positief

Verbeterpunten/suggesties voor de toekomst:
De avonden misschien wat muziek in de pub zodat er wat meer gasten ook daar naar toe gaan.

Aanbeveling: ja

Beoordeling van een gast uit Losser

27-07-2012
7,9

Leeftijd: 66 jaar en ouder

Positieve ervaring:
Wij komen al jaren bij u ( in het begin stond het bad nog los van het hotel) Wij raden regelmatig mensen aan om Fontana te bezoeken.

Verbeterpunten/suggesties voor de toekomst:
Misschien meer controle op de ligstoelen buiten i v m vogelpoep.

Aanbeveling: ja

Beoordeling van een gast uit Nijmegen

26-07-2012
9,4

Leeftijd: 31-40 jaar

Toelichting m.b.t. restaurant:
Heerlijk gegeten, goede bijpassende wijnkeuze van de ober.

Positieve ervaring:
- goede service, ik had mij in het weekend vergist en er is ter plaatse een oplossing gevonden. Heel prettig.
- rustige sfeer. Weinig kinderen.

Verbeterpunten/suggesties voor de toekomst:
Meer sauna's. Ruimere openingstijden. ik stond op maandagochtend voor een dichte deur.

Aanbeveling: ja

Beoordeling van een gast uit ijsselmuiden

26-07-2012
7,7

Leeftijd: 61 - 65 jaar

Toelichting m.b.t. restaurant:
heb een prima week gehad

Positieve ervaring:
alles wat ik heb meegemaakt was positief

Verbeterpunten/suggesties voor de toekomst:
neen

Aanbeveling: ja

Beoordeling van een gast uit Zuidlaren

26-07-2012
8,8

Leeftijd: 21-25 jaar

Toelichting m.b.t. restaurant:
Voor mensen in mijn leeftijdscategorie is het veel geld voor een diner.

Positieve ervaring:
Vriendelijkheid werknemers

Verbeterpunten/suggesties voor de toekomst:
Meer films op een avond in de bioscoop draaien of tegelijk, want er staan niet altijd leuke films op.
Wanneer er een diner wordt gereserveerd, raadt dan een dinerarrangement aan.

Aanbeveling: ja

Beoordeling van een gast uit Amsterdam

25-07-2012
7,9

Leeftijd: 31-40 jaar

Toelichting m.b.t. restaurant:
Goede keuken, prettige bedieding, rustige ambiance.

Positieve ervaring:
Goede service, goede faciliteiten. Keurige kamers.

Verbeterpunten/suggesties voor de toekomst:
Receptie niet altijd bezet, daarom soms wat langer wachten.

Aanbeveling: ja

Beoordeling van een gast uit Amsterdam

25-07-2012
7,6

Leeftijd: 66 jaar en ouder

Positieve ervaring:
Hordeur op de kamer geweldig vooral bij heet weer, dan kan s'nachts de deur open blijven.

Aanbeveling: ja