Beoordelingen Fontana Resort Bad Nieuweschans

8,5
682 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Algemene waardering van uw verblijf 8,6
  • Gastgerichtheid 8,7
  • Massages, moor- en hamam behandelingen 8,5
  • Aromatherapie, voetreflex en lichaamspakkingen 8,5
  • Huidverzorging, klei-scrub, manicure en pedicure 8,5
  • Brasserie 'Bubbels' (Thermen) 8,2
  • Thermen (faciliteiten behorende tot het Thermaalbad en Saunalandschap) 8,7
  • Thermenactiviteiten (o.a. opgietingen) 8,6
  • ''Saunalodge'' 8,5
  • Restaurant 'Waters of the World' 8,4
21 t/m 30 van 7862 beoordelingen

Beoordeling van een gast uit Volendam

06-06-2019
10

Leeftijd: 51-60 jaar

Toelichting m.b.t. restaurant:
Ik zou elke maand wel 2 dagen willen komen.
Wat is het toch geweldig. Ik was met mijn zusje die in scheiding ligt. T was voor haar de eerste keer. Ze is ook helemaal verkocht. Ze was zeer ontspannen toen we naar huis gingen. T werkt zo healend..

Positieve ervaring:
Eigelijk is alles positief...ze zijn allemaal zo aardig. We worden echt als het ware in de watten gelegd. Dat zijn wij niet gewend.

Aanbeveling: ja

Beoordeling van een gast uit Bunschoten

05-06-2019
7,7

Leeftijd: 41-50 jaar

Positieve ervaring:
Culinair arrangement: 5-gangen diner was heel goed.

Verbeterpunten/suggesties voor de toekomst:
Alleen vind ik dat er erg moeilijk omgegaan wordt met de aanbieding van de 5 tapas. Dat kan alleen in Saunalodge, waarom ook niet in Bubbels? Aan receptie werd gesproken over 5 tapas, maar in de Lodge werden het er 4. Ze kunnen alleen per 2 afgeboekt.

Er zijn geen waterfonteintjes in het bad en saunagedeelte. Voor water dus elke keer naar Lodge of Bubbels.

Aanbeveling: ja

Beoordeling van een gast uit Amsterdam

04-06-2019
8,4

Leeftijd: 41-50 jaar

Toelichting m.b.t. restaurant:
Mooie gerechten, heerlijke wijnen en goede prijzen. Bediening prima en prima balans qua tijd tussen de gerehten. Wij zijn al een tijdje fan!

Positieve ervaring:
Snel en efficient

Verbeterpunten/suggesties voor de toekomst:
Airco op de kamer, grotere douche en wastafel iets kleiner. En wij hadden last van onze buren die om middernacht nog even buiten gingen zitten praten....hinderlijk. Meer gezonde gerechten in de Brasserie en lodge. Veel te veel zoet en vettigheid. Saunaplein om 10 uur open zou fijn zijn.

Aanbeveling: ja

Beoordeling van een gast uit Rotterdam

04-06-2019
8,6

Leeftijd: 66 jaar en ouder

Toelichting m.b.t. restaurant:
mooie presentatie van lekkere gerechten maar te weinig keuze. Het personeel werkelijk fantastisch wat een service en sociale vaardigheden. Probeer deze mensen vast te houden. Mevr. Jantje van het ontbijt wil ik nog even apart noemen, van zo'n vrouw ga je houden. Zacht gekookte eitjes 2x perfect !!

Positieve ervaring:
service, vriendelijkheid,glimlach. Voor mij als "westerling" komt dit allemaal onnatuurlijk maar wel zeer positief over.
hulpvaardigheid

Verbeterpunten/suggesties voor de toekomst:
kom helaas weer terug op de sleutel. Dit heb ik al meerdere gemeld maar voldoen nog steeds niet. Weigert te veel bij open doen. Deze keer weer kamer 129

Aanbeveling: ja

04-06-2019
6,3

Leeftijd: 31-40 jaar

Toelichting m.b.t. restaurant:
Friendly, good food for breakfast and dinner

Positieve ervaring:
Food was good, bike rental and tour was good, not so full in the sauna area, pre-registration for sauna, staff was friendly, cinema

Verbeterpunten/suggesties voor de toekomst:
- very old rooms with old furniture, room without a view, room directly next to the maid storage room which is very loud in the morning (very disappointed about this room situation, everyone seemed to have a nicer and better room than us)
- location not the best as you can always hear the highway and cannot really have a quiet moment outside
- very limited sauna events
- so many bracelets that also get super hot in the sauna
- outdoor furniture was all plastic, seemed cheap
- lunch menu was limited

Aanbeveling: ja

Beoordeling van een gast uit Amsterdam

03-06-2019
7,6

Leeftijd: 66 jaar en ouder

Toelichting m.b.t. restaurant:
Hoe duurzaam en milieu -en diervriendelijk ?

Positieve ervaring:
bereikbaarheid< bereidwillig oplossingen te vinden. dwz uitstekende service.

Verbeterpunten/suggesties voor de toekomst:
Heel erg jammer dat de 'behandelingen' door een nieuw concept van de volgende eigenaar wordt opgeheven. Voor ons waren de behandelingen een belangrijke reden voor
de boekingen. Hopelijk dat dit nog herzien kan worden....

Aanbeveling: ja

Beoordeling van een gast uit driebergen

03-06-2019
7,0

Leeftijd: 31-40 jaar

Positieve ervaring:
echt jammer vond ik dat het dompelbad buiten gebruik was. voor mij hoort bij een saunagang een dompeling, soms nog fijner dan de sauna zelf! graag bij reservering of daarna laten weten dat er een faciliteit buiten gebruik is. er kan dan nog geannuleerd worden.
Ik vond de faciliteiten ook enigszins gedateerd en beperkt. ik had veel over jullie sauna gehoord, maar het viel tegen in vergelijk met de sauna's die ik graag bezoek.
wel een geweldig prettige tuin. zou meer gebruik van gemaakt kunnen worden. pas wel op dat de rust hier niet verstoord wordt.
gemiddeld een 7 is aan de andere kant niet slecht, ik heb, samen met dochter een prima verblijf gehad.

voor nu zou ik uw bad niet aanraden, te lange reis.

Aanbeveling: nee

Beoordeling van een gast uit Almere

03-06-2019
9,6

Leeftijd: 51-60 jaar

Toelichting m.b.t. restaurant:
Lang geleden zo verfijnd te hebben gedineerd. Een aangename verrassing ! Uitgebalanceerd eten met liefde bereidt en gastvrijheid in de bediening zoals het hoort. Vakmensen met passie.

Positieve ervaring:
Zeer positieve en vriendelijk professioneel personeel. Relaxte sfeer met no nonsence uitstraling. Nog geen “massa toerisme” met bezoekers die zich gedragen alsof ze op de kermis zijn.. Hopelijk blijft dit zo!

Verbeterpunten/suggesties voor de toekomst:
Communicatie op website en gedrukte media is niet heel gebruiksvriendelijk voor mensen die voor de eerste keer komen.

Aanbeveling: ja

Beoordeling van een gast uit Leiden

03-06-2019
8,4

Leeftijd: 31-40 jaar

Toelichting m.b.t. restaurant:
De kwaliteit van het eten was elk van de drie avonden geweldig, de kwaliteit van de bediening en de ambiance zeer verschillend. De eerste avond was het druk en duurde het erg lang tussen elke gang, al minstens 10 minuten voor ik uberhaupt de kaart mocht bekijken. Dit is extra vervelend als je alleen bent. De tweede avond was precies goed. De derde avond was het erg rustig. De airco stond hoog, het was koud, alle gasten klaagden erover maar het personeel kon niks doen. De bediening was nu heel snel, er zat eigenlijk te weinig tijd tussen de gangen.

Positieve ervaring:
het personeel is enorm gastvrij en neemt echt de tijd

Verbeterpunten/suggesties voor de toekomst:
de kwaliteit van de bediening in Waters of the World kan consistenter. Ook begrijp ik het concept niet zo goed. Als ik eerst groente moet kiezen, en dan pas een hoofdgerecht, zou ik graag meer keuze hebben. Of een advies bij het hoofdgerecht, wat er lekker bij past.

Aanbeveling: ja

Beoordeling van een gast uit Amersfoort

02-06-2019
8,8

Leeftijd: 61 - 65 jaar

Toelichting m.b.t. restaurant:
Fantastische bediening mooie omgeving en heerlijk eten.

Positieve ervaring:
We vonden het gehele bezoek heel goed verzorgd met uitermate vriendelijk personeel.

Aanbeveling: ja