Beoordelingen Flitz-events

8,8
109 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,7
  • Deskundigheid instructeurs 8,8
  • Lesprogramma 8,6
  • Materiaal 8,5
  • Veiligheid 8,6
  • Fungehalte 9,1
  • Sfeer en beleving 9,0
11 t/m 20 van 109 beoordelingen

Resham uit: Den Haag

17-04-2019
9,4

Ervaring:
Echt een leuke uitdagende en super gezellige activiteit. Ik kom zeker terug voor meer en andere activiteiten.

Aanbeveling: ja

Kaj uit: Den Haag

17-04-2019
8,6

Ervaring:
Zeer intensief, en het personeel deed goed mee!

Aanbeveling: ja

Simone uit: Utrecht

04-02-2019
9,1

Ervaring:
Wij hebben winterspelen gedaan bij ons op kantoor met Flitz en was super leuk :-). Ook goed georganiseerd en met leuke aankleding en leuke begeleiders.

Aanbeveling: ja

Monique uit: Gouda

22-09-2018
8,5

Ervaring:
Een supergeslaagd bedrijfsuitje met activiteiten waar iedereen blij van werd. Erg leuk georganiseerd door het team van Flitzevents! Mede door hen i.s.m Habanabeach strandtent een onvergetelijke dag!

Aanbeveling: ja

Mark uit: Honselersdijk

04-06-2018
8,4

Ervaring:
Prima dag gehad met de familie. Voor jong en oud was het leuk om te doen. Schappelijke prijs voor een middag vermaak, organisatie was aardig en het contact was goed.

Aanbeveling: ja

Patrick uit: Den Haag

03-06-2018
10

Ervaring:
Wat een top dag hebben wij gehad. Eerst hebben wij de escape room gedaan en daarna archery a tag op het strand. Ongelofelijk gaaf en leuk om te doen. Na de activiteiten hebben wij nog heerlijk een bbq gegeten bij Buena Vista ook via flits-events super goed geregeld. alles goed geregeld bij flits-events en wat een top personeel. Wij komen zeker terug.

Aanbeveling: ja

Marco

30-05-2018
9,3

Ervaring:
Geweldige dag gehad tijdens de expeditie. De spellen waren erg leuk, het weer zat mee, enthousiaste begeleiders. Een top dag!

Aanbeveling: ja

Pepijn uit: Den Haag

28-05-2018
10

Ervaring:
De expeditie was super gezellig! Mooi weer en goede begeleiding heeft ons bedrijfsuitje tot een succes geleid.

Aanbeveling: ja

M. uit: Den Haag

28-05-2018
10

Ervaring:
Hele gave dag beleefd! Zeker aan te raden.

Aanbeveling: ja

Loïs uit: Vlaardingen

20-02-2018
9,1

Ervaring:
Het was heel erg leuk! De dansleraar was ook erg gezellig en kon goed les geven. We hebben veel geleerd en raden zeker aan om de workshop een keer te volgen!

Aanbeveling: ja