Beoordelingen Fidus

9,0
777 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,9
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail) 9,0
  • Klantvriendelijkheid 9,1
  • Informatieverstrekking 8,9
  • Communicatie 8,9
  • Vakbekwaamheid medewerkers 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Afspraak nakomen 9,1
  • Snelheid schade-afwikkeling 9,2
21 t/m 30 van 777 beoordelingen

Jan uit: Stein

17-01-2019
9,0

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring:
Fijne begeleiding en afhandeling

H uit: Maasbracht

16-01-2019
8,3

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring:
Schade vastgesteld; niet direct geheel duidelijk of Fidus wel de meest aangesproken partij zou zijn die moest worden aangesproken om de ontstane schade aan de inboedel te vergoeden. Desondanks medewerking verleend om probleem aan te pakken. Hulde!

Negatieve ervaring:
Bij ietwat gewijzigde omstandigheden niet volledig tot vergoeden van het oorspronkelijk vastgestelde schadebedrag overgegaan.
Hoewel sprake is van een deels teleurstellende ervaring is dit absoluut geen reden om Fidus niet aan te bevelen.

Roy uit: Geleen

12-01-2019
9,8

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring:
Altijd netjes en correct. Duidelijke communicatie en snelle schadeafhandeling. Top!

Negatieve ervaring:
Geen negatieve ervaringen

Dirk Johan uit: Sittard

07-01-2019
8,0

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring:
Gewoon prettig contact wat zeker fijn is bij afhandeling van een inbraak.

Negatieve ervaring:
nog niets

Paul uit: Stein

01-01-2019
9,9

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring:
Supersnelle en correcte afhandeling. Chapeau!

AAJ uit: GELEEN

23-12-2018
8,0

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring:
CORRECTE AFHANDELING SCHADE.

Sandra uit: Beek

21-12-2018
1,9

Aanbeveling: nee

Positieve ervaring:
0

Negatieve ervaring:
Word je afgeblaft aande telefoon omdat ik te laat volgend dhr Visser belde !!!!!

TERWIJL DE AFSPRAAK WAS DAT HIJ MIJ VOOR HET EINDE VAN HET JAAR CONTACT OP ZOU NEMEN..... Iedere keer dat afgeblaft en kleinerend gedoe van die vent ben ik kotsmoe

Ik ga met al mijn verzekeringen weg bij fidus.....
bedank de heer visser maar.
Die was ook alleen maar vriendelijk met het huisbezoek.... eenmaal de verzekering bij jullie verdween die vriendelijkheid!

P uit: Limbricht

20-12-2018
8,8

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring:
Duidelijke en snelle informatie verstrekking.

Negatieve ervaring:
Geen

F.J. uit: Obbicht

19-12-2018
8,3

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring:
Ik heb alleen contact gehad met Denice Luckerhof.
Zij heeft mij accuraat en zeer goed bijgestaan met het afhandelen van de veroorzaakte schade bij de inbraak.
Ik wil haar bedanken voor de professionele afhandeling.

Sandra uit: Heerlen

18-12-2018
9,1

Aanbeveling: ja