Beoordelingen Fidus

9,0
777 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,9
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail) 9,0
  • Klantvriendelijkheid 9,1
  • Informatieverstrekking 8,9
  • Communicatie 8,9
  • Vakbekwaamheid medewerkers 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Afspraak nakomen 9,1
  • Snelheid schade-afwikkeling 9,2
11 t/m 20 van 777 beoordelingen

Y uit: Sittard

04-02-2019
1,3

Aanbeveling: nee

Negatieve ervaring:
Fidus verzekering aangeschaft en door de jaren hen meer dan € 3000 betaald. Moet ik een advocaat betalen dan zeggen ze heel blij tegen mij dat ze niks betalen. Ik zou zeggen, zoek een andere verzekering.

Boudewijn uit: Limbricht

01-02-2019
10

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring:
Perfecte dienstverlening door mijn vaste financieel verzekeringsadviseur Floris Visser. Denkt mee, handelt supersnel, overziet het totaal en brengt zijn kennis met de nodige humor. Geweldig dat dit soort dienstverleners de warme communicatie in dit digitale tijdperk niet schuwen.
Floris en kollegaas: mit de komplimente!

Leon uit: Schimmert

01-02-2019
7,4

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring:
nvt

Negatieve ervaring:
nvt

Tuba uit: Maastricht

29-01-2019
9,3

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring:
bereikbaarheid, klantvriendelijkheid en snelheid schade-afwikkeling.

Rob uit: Heerlen

25-01-2019
9,2

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring:
Fidus heeft toegevoegde waarde zowel bij het afsluiten van een verzekering alsbij de afhandeling van een schade.

24-01-2019
9,0

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring:
De zaak is snel en goed afgehandeld

Negatieve ervaring:
Ik vind het wat ingewikkeld.
Hierover vraag ik telefonisch uitleg.

Truus uit: Geleen

21-01-2019
9,7

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring:
Bedankt voor de snelle schade afhandeling......helemaal top ....

Peter uit: Stein

21-01-2019
9,6

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring:
S’morgens digitaal de schade gemeld, en dezelfde middag werd ik door Nathalie teruggebeld. Alles doorgenomen met haar en dezelfde dag alles afgerond. Ik ben sinds 2003 bij Fidus, en kan alleen positief spreken over hun.

Leon uit: Maastricht

18-01-2019
8,1

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring:
Zeer snelle afhandeling van de schade aan de auto.perfect gerepareerd.

Jan uit: Echt

18-01-2019
7,8

Aanbeveling: ja

Negatieve ervaring:
Er werd geen eenduidige informatie verstrekt t.a.v. de gegevens die ik moest overleggen inzake het schadegeval. Ik kreeg een beetje het idee dat ik van hot naar her werd gestuurd.