Beoordelingen Fidus

9,0
761 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,0
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail) 9,0
  • Klantvriendelijkheid 9,1
  • Informatieverstrekking 8,9
  • Communicatie 8,9
  • Vakbekwaamheid medewerkers 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Afspraak nakomen 9,1
  • Snelheid schade-afwikkeling 9,2
1 t/m 10 van 761 beoordelingen

Truus uit: Geleen

21-01-2019
9,7

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring:
Bedankt voor de snelle schade afhandeling......helemaal top ....

Peter uit: Stein

21-01-2019
9,6

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring:
S’morgens digitaal de schade gemeld, en dezelfde middag werd ik door Nathalie teruggebeld. Alles doorgenomen met haar en dezelfde dag alles afgerond. Ik ben sinds 2003 bij Fidus, en kan alleen positief spreken over hun.

Leon uit: Maastricht

18-01-2019
8,1

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring:
Zeer snelle afhandeling van de schade aan de auto.perfect gerepareerd.

Jan uit: Echt

18-01-2019
7,8

Aanbeveling: ja

Negatieve ervaring:
Er werd geen eenduidige informatie verstrekt t.a.v. de gegevens die ik moest overleggen inzake het schadegeval. Ik kreeg een beetje het idee dat ik van hot naar her werd gestuurd.

Jan uit: Stein

17-01-2019
9,0

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring:
Fijne begeleiding en afhandeling

H uit: Maasbracht

16-01-2019
8,3

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring:
Schade vastgesteld; niet direct geheel duidelijk of Fidus wel de meest aangesproken partij zou zijn die moest worden aangesproken om de ontstane schade aan de inboedel te vergoeden. Desondanks medewerking verleend om probleem aan te pakken. Hulde!

Negatieve ervaring:
Bij ietwat gewijzigde omstandigheden niet volledig tot vergoeden van het oorspronkelijk vastgestelde schadebedrag overgegaan.
Hoewel sprake is van een deels teleurstellende ervaring is dit absoluut geen reden om Fidus niet aan te bevelen.

Roy uit: Geleen

12-01-2019
9,8

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring:
Altijd netjes en correct. Duidelijke communicatie en snelle schadeafhandeling. Top!

Negatieve ervaring:
Geen negatieve ervaringen

Dirk Johan uit: Sittard

07-01-2019
8,0

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring:
Gewoon prettig contact wat zeker fijn is bij afhandeling van een inbraak.

Negatieve ervaring:
nog niets

Paul uit: Stein

01-01-2019
9,9

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring:
Supersnelle en correcte afhandeling. Chapeau!

AAJ uit: GELEEN

23-12-2018
8,0

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring:
CORRECTE AFHANDELING SCHADE.