Beoordelingen Essent

8,1
10141 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

11 t/m 20 van 31127 beoordelingen

CHRIT uit: EYGELSHOVEN

24-05-2019
7,0

Aanbeveling: ja

emily uit: arnhem

24-05-2019
10

Aanbeveling: ja

Hoe heeft u het ervaren om klant te worden van Essent?
prima contact met medewerker

alie uit: Zuidwolde

24-05-2019
7,7

Aanbeveling: ja

Hoe heeft u het ervaren om klant te worden van Essent?
Ben terug en dacht dat dit voordeliger zou zijn. Daar lijkt het nu helemaal niet op als ik mijn maandelijkse kosten zie. Deze zijn 24 euro per maand hoger.
Verder leek het alsof de prijzen alleen maar zouden stijgen maar zijn de recente berichten dat het juist gaat dalen.... Blijft ondoorzichtig en bevestigt mijn idee dat overstappen eigenlijk niet veel uit maakt...… Maar goed: besluit is genomen en we zullen zien of het een goede keuze is geweest. Verder qua afhandeling goede ervaringen hoor
Tip: 1 bedrag per m3 of kwh zou het allemaal een stuk overzichtelijker maken

Marlies uit: Goirle

23-05-2019
7,7

Aanbeveling: ja

Hoe heeft u het ervaren om klant te worden van Essent?
Ik had alleen de datum anders gehad nu moet ik een maand teee maal betalen en daar had ik niet op gerekend .

a uit: deventer

23-05-2019
6,7

Aanbeveling: nee

Hoe heeft u het ervaren om klant te worden van Essent?
Slechte ervaring , er was afgesproken dat de cashback van 200 euro vooraf geregeld werd , het 1e maandbedrag hoefde ik niet te betalen en het 2e maandbedrag zou ook minder zijn.
Echter er werd gewoon het volledige maandbedrag afgeschreven.Heb Essent erover gebeld maar deze wisten van niets.En de verkoper? die zei : o mevrouw dan stelt u het maandbedrag toch wat bij ?

Arlette uit: Maastricht

23-05-2019
10

Aanbeveling: ja

Hoe heeft u het ervaren om klant te worden van Essent?
Prima.

Monique uit: Zwolle

23-05-2019
8,0

Aanbeveling: ja

Hoe heeft u het ervaren om klant te worden van Essent?
tot nu toe positief

Freddy uit: Hoorn

23-05-2019
9,0

Aanbeveling: ja

Hoe heeft u het ervaren om klant te worden van Essent?
Eind afrekening NUON viel tegen.

Ger uit: Steyl

23-05-2019
8,0

Aanbeveling: ja

Hoe heeft u het ervaren om klant te worden van Essent?
Nvt

WH uit: Haps

23-05-2019
8,7

Aanbeveling: ja

Hoe heeft u het ervaren om klant te worden van Essent?
Alles is leuk verlopen,en prettig geregeld.