Beoordelingen Essent

8,1
10145 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

1 t/m 10 van 31080 beoordelingen

M uit: Sint Michielsgestel

22-05-2019
8,0

Aanbeveling: ja

Hoe heeft u het ervaren om klant te worden van Essent?
De verhuizing heeft vertraging opgelopen dus maak nog geen gebruik van het huis. Om klant te worden ging zeer eenvoudig en werd via de mail goed geïnformeerd

Clasina uit: Marken

21-05-2019
1,0

Aanbeveling: nee

Hoe heeft u het ervaren om klant te worden van Essent?
Zeer slecht, Essent heeft de belastingtarieven aangegrepen om de tarieven enorm te verhogen. Dit is ook de reden dat ik z.s.m. wil overstappen naar een andere maatschappij!!
De gehele maand februari was ik op vakantie, deze maand moet ik meer betalen? Dit is echt onmogelijk bij normale tarieven!!

Jos uit: Dalfsen

21-05-2019
8,7

Aanbeveling: ja

Randy uit: Lelystad

21-05-2019
9,3

Aanbeveling: ja

Hoe heeft u het ervaren om klant te worden van Essent?
Zeer makkelijk en snel geregeld!

Tonny uit: HUIZEN

21-05-2019
10

Aanbeveling: ja

Hoe heeft u het ervaren om klant te worden van Essent?
goed en prettig

Gerben uit: Kastelijn

21-05-2019
7,7

Aanbeveling: ja

Hoe heeft u het ervaren om klant te worden van Essent?
Netjes behandeld

simon van der Laar uit: Oudewater

21-05-2019
9,0

Aanbeveling: ja

Hoe heeft u het ervaren om klant te worden van Essent?
Wel goed, alleen is het contract later ingegaan dan toegezegd en moest ik nu alsnog toe betalen bij mijn oude leverancier.

Rianne uit: Polsbroek

21-05-2019
10

Aanbeveling: ja

Hoe heeft u het ervaren om klant te worden van Essent?
Netjes gedaan

Herman uit: Dalfsen

21-05-2019
7,7

Aanbeveling: ja

Hoe heeft u het ervaren om klant te worden van Essent?
Heb ik als goed ervaren

Jos uit: Enschede

21-05-2019
8,3

Aanbeveling: ja

Hoe heeft u het ervaren om klant te worden van Essent?
Prima verlopen en correct hoop ik,
Had me eersr aangemeld, toen afgemeld daar mren collectief wilde overstapen naar Essent(zakelijk contract voor appartementen). Ben nu toch weer particulier bij Essent