Beoordelingen Jan de Jong Top Movers

9,1
89 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,1
  • Informatievoorziening 9,0
  • Deskundig advies 8,9
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,1
  • Vriendelijkheid taxateur 9,1
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,4
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,2
  • Deskundigheid taxateur 9,1
  • Deskundigheid verhuisteam 9,3
  • Deskundigheid overige medewerkers 9,1
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,1
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,2
  • Oplossen van klachten 9,1
  • Oplossen van schade 9,1
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,8
571 t/m 580 van 580 beoordelingen

B uit: UTRECHT

08-12-2013
8,4

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
-

Verbeterpunten:
-

Aanbeveling: ja

Rianne uit: Drachten

01-12-2013
8,5

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
De verhuisdag was prima geregeld. Het team was echt een topteam. Vriendelijke jongens die zeer hard en deskundig werken. Ook zeer netjes. Wij hebben een heel gezellige topdag gehad! We zouden zo weer met jullie in zee gaan.

Verbeterpunten:
De afspraken voor het leveren van de dozen liepen een paar keer mis.

Aanbeveling: ja

M uit: Wolvega

26-11-2013
8,1

Ik heb beoordeeld als: Bedrijf

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

PJ uit: Roden

26-11-2013
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
- zeer goed in informatievoorziening, reageert direct op vragen
- hoge flexibiliteit t.a.v. verhuisdatum
- vriendelijkheid en deskundigheid personeel

Verbeterpunten:
- geen

Aanbeveling: ja

klazien uit: groningen

25-11-2013
8,0

Ik heb beoordeeld als: Bedrijf

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
de verhuizing ging zeer goed.! v.g.b.

Verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: ja

Fred uit: Anderen

25-11-2013
9,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Marlon en Mark een superteam. Harde werkers, vriendelijk, voorzichtig , deskundig, meedenken.

Verbeterpunten:
taxatie door Breda niet goed gedaan, tot twee keer toe dozen en inpakpapier bijgehaald.

Inpakinstructies voor breekbare spullen zou handig zijn.

speciale dozen/ stickers voor breekbare spullen zodat dat duidelijk is te zien en je niet op de dozen hoeft te tekenen ,waardoor die bij een volgende verhuizing niet te gebruiken zijn.

Aanbeveling: ja

S uit: Peize

25-11-2013
4,5

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
De intake ging snel en ik had daar een positieve gevoel bij.

Verbeterpunten:
-Blijf je klanten informeren en laat ze niet zelf constant contact moeten opnemen en kom je afspraken na.
-Als je een verhuizing aanneemt moet je hem ook zelf uitvoeren en niet via via via laten uitvoeren. Zeg dan gewoon dat je de verhuizing niet kunt uitvoeren.
-Als je duurder bent dan andere verhuizers moet je dat ook waar maken en niet je klanten zich laten afvragen of het wel allemaal goed zal komen.
-Laat de verhuizers met een steekwagen werken zodat dozen niet kapot gaan. Ik heb veel beschadigde dozen aan de verhuizing over gehouden en daardoor ook wat beschadigde spullen.

Aanbeveling: nee

Anke uit: Graaf

25-11-2013
8,3

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Aanbeveling: ja

E.F. uit: Harkstede

11-11-2013
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
De verhuizing is vlot verlopen, dit was een heel goede ervaring voor mijn zoon. Bedankt!

Aanbeveling: ja

Harrie uit: Houwerzijl

31-10-2013
8,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
vriendelijk, op tijd, flexibel en weten van aanpakken

Aanbeveling: ja