Beoordelingen Jan de Jong Top Movers

9,1
87 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,1
  • Informatievoorziening 9,0
  • Deskundig advies 9,0
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,2
  • Vriendelijkheid taxateur 9,2
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,4
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,3
  • Deskundigheid taxateur 9,1
  • Deskundigheid verhuisteam 9,3
  • Deskundigheid overige medewerkers 9,2
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,2
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,2
  • Oplossen van klachten 9,1
  • Oplossen van schade 9,1
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,8
21 t/m 30 van 580 beoordelingen

Alberdina uit: Groningen

25-03-2019
8,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

M uit: Heemstede

18-03-2019
9,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten:
Heel zorgvuldig! Dank voor alles!

Verbeterpunten:
Ik had graag geweten dat de bank niet in elkaar gezet zou worden bij aflevering dan had ik voor die dienst wel gevraagd.

Aanbeveling: ja

Jan uit: Ruinen

15-03-2019
9,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
We zijn heel tevreden.

Ook met dank aan de Lange verhuizingen die aan heeft gegeven dat de Jong meer ingespeeld is vior dit soort verhuizingen.

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: ja

LED uit: Amsterdam

12-03-2019
7,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Verhuizing goed ingeschat, goed advies, duidelijke offerte en vriendelijk team. Het team in Groningen was heel beleefd wat ik waardeer.

Verbeterpunten:
De informatievoorziening. De verhuizers waren de 28e in Groningen pas om 8.45 aanwezig ipv 8.00. Dat kan gebeuren door files maar ik had het fijn gevonden als ze me zelf even gebeld hadden toen ze zagen aankomen dat ze te laat zouden zijn. Nu moest ik er zelf twee keer achteraan bellen en zat ik 45 minuten thuis te wachten terwijl ik ook niet even weg kon. Daarom een 5 bij onvoorzien.

Aanbeveling: ja

Ingrid uit: Groningen

12-03-2019
9,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Ate uit: De Wilgen

11-03-2019
7,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Verbeterpunten:
Ik had via e-mail gevraagd hoe laat de verhuizers gingen starten. Daar heb ik geen antwoord op gekregen. Wij hebben het voor onze zoon moeten regelen.

Aanbeveling: ja

Eduard uit: Tripscompagnie

10-03-2019
9,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Aanbeveling: ja

Meinders uit: Paterswolde

09-03-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Lilian uit: Groningen

08-03-2019
8,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Aanbeveling: ja

Anco uit: Zuidhorn

08-03-2019
7,5

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja