Beoordelingen Jan de Jong Top Movers

9,2
81 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,1
  • Informatievoorziening 9,0
  • Deskundig advies 9,0
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,1
  • Vriendelijkheid taxateur 9,2
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,4
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,3
  • Deskundigheid taxateur 9,2
  • Deskundigheid verhuisteam 9,3
  • Deskundigheid overige medewerkers 9,2
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,2
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,2
  • Oplossen van klachten 9,1
  • Oplossen van schade 9,1
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,7
11 t/m 20 van 594 beoordelingen

Mike uit: Wilhelminaoord

04-08-2019
8,7

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Ik vond het tel. contact met Jan de Jong medewerkers erg prettig en accuraat. Het feit dat ik vooral steeds dezelfde persoon nl Eric van de Pijl trof was erg prettig. De communicatie was accuraat, deskundig en klantvriendelijk.

Aanbeveling: ja

S uit: Marum

02-08-2019
9,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Heel aangenaam verrast. Wist niet dat een verhuizing zo relax kan zijn. Zeer deskundig en vriendelijk geholpen door alle medewerkers. Snel en vakkundig verhuisd en niets is kapot gegaan! Wij hebben gevraagd om de Ikea kasten uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten. Dat was ook geen probleem. Dus dikke 10 voor alles en bedankt!!

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: ja

Annemieke uit: Buitenpost

28-07-2019
9,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Een verhuis team dat goed op elkaar is ingespeeld.

Verbeterpunten:
Misschien een datum afspreken voor het afhalen van de verhuisdozen als ze leeg zijn.

Top movers maakt hun naam waar.

Aanbeveling: ja

siebrand uit: groningen

22-07-2019
7,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
afhandeling vermissing

Verbeterpunten:
Als mensen zeggen dat bepaalde kasten weg kunnen naar de stort of goudgoed, √°ltijd ook informeren naar wat er moet gebeuren met eventuele jassen die mogelijk in een kast hangen.

Aanbeveling: ja

Rob uit: Baflo

05-07-2019
9,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
GOEDE communicatie uitleg vriendelijk personeel en afspraken worden nagekomen.
Zal U bedrijf aanbevelen aan mijn vrienden kring en kennissen.

Aanbeveling: ja

Albert uit: Zijldijk

05-07-2019
8,1

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Nellie uit: Den Ham

25-06-2019
9,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Opslag

Pluspunten:
Afspraken worden stipt nagekomen. Hoog tempo van werken. Zorgvuldigheid. Vriendelijke mensen, ook aan de telefoon wordt je prima geholpen.

Verbeterpunten:
In de correspondentie zie je Industrieweg 10 in Noordhorn als adres staan. Wij gingen daarheen om een formulier af te geven maar daar is niemand te bekennen. Een ander bedrijf dat daarnaast gevestigd is, moest ons duidelijk maken dat daar geen mensen werken.

Aanbeveling: ja

justin uit: gronignen

25-06-2019
9,4

Ik heb beoordeeld als: Bedrijf

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Gert-Jan uit: Groningen

23-06-2019
8,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Hans uit: Eext

21-06-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Zeer vakkundige verhuizers,en harde werkers,wij waren er zeer tevreden over,onze hartelijke dank.
Met vriendelijke groet Hans en Diena Homan Eext.

Aanbeveling: ja