Beoordelingen Jacobs Verhuizingen B.V.

9,7
67 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,6
  • Informatievoorziening 9,5
  • Deskundig advies 9,6
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,7
  • Vriendelijkheid taxateur 9,7
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,8
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,8
  • Deskundigheid taxateur 9,7
  • Deskundigheid verhuisteam 9,7
  • Deskundigheid overige medewerkers 9,7
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,7
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,7
  • Oplossen van klachten 9,7
  • Oplossen van schade 9,7
  • Verhouding kwaliteit - prijs 9,4
501 t/m 510 van 534 beoordelingen

Martine uit: Velp

06-01-2014
10

Ik heb beoordeeld als: Bedrijf

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
- De verhuizing is super gegaan.
- Ik ben bijzonder tevreden! De verhuizers hebben goed werk verzet, meegedacht en zich flexibel opgesteld.
- Prettig contact met backoffice.

Verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: ja

M uit: Doetinchem

06-01-2014
8,0

Ik heb beoordeeld als: Bedrijf

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Aanbeveling: ja

cornelia uit: 47533 kleve

03-01-2014
9,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten:
inspelen op onvoorziene gebeurtenissen:
hoewel de bereiking van de verhuiswagen in de zwitserse bergen
toch een probleem was, bleef uw personeel soeverein en samen
met onze zwitserse buren, welke zulke problemen niet onbekend waren, konden wij dit probleem oplossen. Ondanks de
hitte werd er hard gewerkt en niemand klaagde. Integendeel:
de stemming bleef goed en vriendelijk. Chapeau!!
Na de opslag kwam de tweede verhuizing. Deze ging als op rolletjes. Vriendelijk personeel, er werd naar je geluisterd en raad gegeven. Wat wil je meer? Van begin tot het einde was
alles perfekt verlopen. Niets kapot, of gebroken!

Verbeterpunten:
ik zou het niet weten. alles perfekt.

Aanbeveling: ja

Jolanda uit: Maarssen

30-12-2013
8,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Snelle service
Duidelijkheid

Aanbeveling: ja

Martine uit: Dieren

27-12-2013
8,0

Ik heb beoordeeld als: Bedrijf

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

K.C. uit: Velp

24-12-2013
10

Ik heb beoordeeld als: Bedrijf

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
communicatief sterk, ontzorgend, vertrouwd, betrouwbaar, vakkundig, snel, doeltreffend, accuraat, uitstekende prijs/kwaliteitverhouding,

Verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: ja

Herman uit: Chur

21-12-2013
9,1

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
was geen makkelijke lossituatie, toch knap gedaan

Verbeterpunten:
niet te bedenken. dank

Aanbeveling: ja

Yvonne uit: Arnhem (NL) / Yvonand (CH)

19-12-2013
9,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten:
Vriendelijke en zeer deskundige verhuizers. Pieter en collega's hebben volledig onze zorgen uit handen genomen.

Aanbeveling: ja

Koos uit: Velp

18-12-2013
9,0

Ik heb beoordeeld als: Bedrijf

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Zeer klantgericht, respectvolle omgang met (oudere) bewoners.
Afspraken worden stipt nagekomen.
Fa. jacobs is een prettig en vakkundig bedrijf om mee samen te werken.

Verbeterpunten:
Geen.

Aanbeveling: ja

Marlies uit: Rozendaal

16-12-2013
10

Ik heb beoordeeld als: Bedrijf

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
Gewoon, een super goed en betrouwbaar bedrijf. Ze komen na wat wordt afgesproken. Waar ik zelf geen erg in had, werd ik op geattendeerd.

Verbeterpunten:
Ik zou het niet weten.

Aanbeveling: ja