Beoordelingen Jacobs Verhuizingen B.V.

9,7
60 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,6
  • Informatievoorziening 9,5
  • Deskundig advies 9,7
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,8
  • Vriendelijkheid taxateur 9,7
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,8
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,8
  • Deskundigheid taxateur 9,7
  • Deskundigheid verhuisteam 9,7
  • Deskundigheid overige medewerkers 9,7
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,7
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,7
  • Oplossen van klachten 9,7
  • Oplossen van schade 9,7
  • Verhouding kwaliteit - prijs 9,3
11 t/m 20 van 522 beoordelingen

Rudi uit: Arnhem

24-10-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, Handymanservice, In- uitpakservice

Pluspunten:
Foto-galerij op internet

Aanbeveling: ja

Maarten uit: Velp

24-10-2019
9,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, Handymanservice, In- uitpakservice

Verbeterpunten:
Computerspullen beter geordend overbrengen en niet alles in 1 doos zetten.
Minder verpakkingsmateriaal gebruiken, bv niet elk borrelglaasje apart in enorm vel papier

Aanbeveling: ja

Agnes uit: Velp

21-10-2019
9,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Verbeterpunten:
Computerspullen afkoppelen voor het inpakken en niet alles aaneen en met verlengsnoeren in een doos stoppen

Aanbeveling: ja

J uit: Rozendaal

20-10-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, In- uitpakservice

Aanbeveling: ja

Mark uit: Djursholm Zweden

17-10-2019
9,7

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten:
Plezierig en snel contact met hoofdkantoor. Vriendelijke en professionele verhuizers. Duidelijk overzicht van prijzen en tarieven.

Aanbeveling: ja

Fred(A.B.A.) uit: Velp

14-10-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, In- uitpakservice

Pluspunten:
Geweldige,arbeidsintensieve,deskundige medewerkers,
en wat een kennis van zaken.

Verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: ja

Vincent uit: Den Haag

20-09-2019
8,7

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Keurige en leuke verhuisteams, deskundig en netjes een half uur van tevoren bellen dat ze eraan komen.

Verbeterpunten:
Communicatie over de ophaal- en afleverdatum kan beter. Dat ik er weer achteraan moet om te vragen wanneer dan precies, valt mij tegen. 9 of 10 september is echt te vaag....

Aanbeveling: ja

Henk uit: Ede

20-09-2019
9,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Deskundig personeel die inspelen op onverwachte situatie's. Eerste indruk opgedaan in Velp, dit deed ons besluiten door te gaan met fa. Jacobs. Zeer vriendelijke en rustige vakmensen op de wagen.

Verbeterpunten:
Geen.

Aanbeveling: ja

Frank uit: Velp

03-09-2019
9,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, In- uitpakservice

Aanbeveling: ja

Pieter uit: Utrecht

21-08-2019
9,7

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Aanbeveling: ja