Beoordelingen Jacobs Verhuizingen B.V.

9,6
80 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,6
  • Informatievoorziening 9,5
  • Deskundig advies 9,6
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,7
  • Vriendelijkheid taxateur 9,6
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,7
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,7
  • Deskundigheid taxateur 9,6
  • Deskundigheid verhuisteam 9,6
  • Deskundigheid overige medewerkers 9,5
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,6
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,6
  • Oplossen van klachten 9,5
  • Oplossen van schade 9,5
  • Verhouding kwaliteit - prijs 9,3
1 t/m 10 van 446 beoordelingen

Daria uit: Amsterdam

18-10-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten:
Flexibiliteit, snelle reacties, prettig kontact, heel profesioneel

Aanbeveling: ja

Esther uit: Laag Keppel

17-10-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
In een woord: en geweldig team!

Aanbeveling: ja

Angela uit: Uppsala

11-10-2018
9,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Door mijn frequente verhuizingen ben ik zeer kritisch hoe eea afgehandeld wordt. De firma Jacobs heeft bijna aan alle verwachtingen voldaan en deze hebben niet te maken met de kwaliteit, vriendelijkheid en zorg van het verhuisteam maar eerder met het gebruikte milieu onvriendelijke materiaal. Het was een voorrecht om door deze firma geholpen te worden.

Verbeterpunten:
Verpakkingsmateriaal

Aanbeveling: ja

HYLKIA uit: Bathmen

09-10-2018
9,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
zeer geruststellende en soepele taxateur en medewerkers. Ook de telefonische voor- en nabehandeling zeer vriendelijk en behulpzaam !

Verbeterpunten:
-

Aanbeveling: ja

Marijke uit: Kornwerderzand

08-10-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Heel vriendelijk, klant gericht.

Aanbeveling: ja

Franc uit: Doetinchem

05-10-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
knap hoe jullie deze moeilijke verhuizing tot een goed eindresultaat hebben weten te brengen.
Wij hebben veel respect voor jullie zeer professionele team en bedrijf.
Om 7.30u voor de deur met 5 mensen en om 20.00u was de klus geklaard. Ongemerkt werden nog even 2 mannen erbij ingezet toen bleek dat het laat zou worden.
Zeer correcte en oersterke krachten.
hartelijk bedankt.
Franc en Wilma.

Verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: ja

Wicher uit: Dieren

05-10-2018
8,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Zeer snel gewerkt en aan alles gedacht.

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: ja

Stef uit: Velp

02-10-2018
8,5

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
De mannen hebben hard gewerkt en alles op tijd over gekregen. Ze waren vriendelijk en erg behulpzaam.

Verbeterpunten:
Er zijn wat dozen op de verkeerde plek beland, maar dat is van weinig belang.

Aanbeveling: ja

Anna uit: Amsterdam

22-09-2018
9,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Vriendelijke persoonlijke benadering, altijd bereid extra service te verlenen ter plekke om de verhuizing helemaal perfect te laten verlopen.

Aanbeveling: ja

Jocelyn uit: Oosterbeek

11-09-2018
9,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten:
Ik vond de communicatie prima. Vlot, snel en duidelijk.
De uitvoering net zo,
hartelijk dank dus en de volgende keer maken we weer graag gebruik van jullie diensten.

Verbeterpunten:
Eigenlijk geen, behalve een bespreekpuntje:
Ik had een offerte en aanbod waarbij demontage was inbegrepen, dat bleek achteraf al gedaan. Daarnaast hebben we flink geholpen om sneller klaar te zijn. Naar beneden afronden dus maar? (Smiley)

Aanbeveling: ja