Beoordelingen Jacobs Verhuizingen B.V.

9,5
71 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,5
  • Informatievoorziening 9,4
  • Deskundig advies 9,5
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,7
  • Vriendelijkheid taxateur 9,5
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,6
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,6
  • Deskundigheid taxateur 9,4
  • Deskundigheid verhuisteam 9,5
  • Deskundigheid overige medewerkers 9,4
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,6
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,6
  • Oplossen van klachten 9,5
  • Oplossen van schade 9,5
  • Verhouding kwaliteit - prijs 9,3
1 t/m 10 van 365 beoordelingen

Hanneke uit: Doesburg

20-10-2017
8,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Aanbeveling: ja

Henk uit: Varsselder

16-10-2017
7,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

R uit: Delft

11-10-2017
9,3

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten:
Vriendelijk, flexibel, snel

Verbeterpunten:
Proactieve communicatie

Aanbeveling: ja

Theo uit: Arnhem Dortmund Velp

26-09-2017
9,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
vriendelijkheid deskundigheid en snelheid
openstaan voor onvoorziene taken

Aanbeveling: ja

Micha uit: Tromso

25-09-2017
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
Helemaal prima. Breekbaar heel deskundig ingepakt.

Verbeterpunten:
Samenwerking met lokaal team. Lokale inpakteam mag wat vaker hun handen wassen. Veel zwarte vingerafdrukken op de spullen die door hen werden ingepakt.

Aanbeveling: ja

Gerard uit: Duiven

25-09-2017
9,5

Ik heb beoordeeld als: Bedrijf

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Alles is conform afspraak uitgevoerd, er werd flexibel omgegaan en meegedacht met wisselende situaties.

Verbeterpunten:
Als 2 verhuizing binnen een week zo soepel en perfect verlopen, met bijzonder vriendelijke mensen is het moeilijk om nog verbeterpunten te vinden. eigenlijk zou ik overal een 10 voor moeten geven, maar misschien bedenken de medewerkers zo zelf nog iets om het nog beter te doen (wat volgens mij al eigenlijk niet meer kan)

Aanbeveling: ja

Anna uit: Diemen

21-09-2017
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

m.j.a. uit: Velp

06-09-2017
9,1

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Goede informatie

Verbeterpunten:
Voo

Aanbeveling: ja

Elisabeth uit: Emmeloord

30-08-2017
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
Ik heb nooit eerder zo een goede verhuisservice gehad, terwijl ik best vaak ben verhuisd. Alleen het laten inpakken was nieuw; wegens fysieke omstandigheden kan ik dit niet meer zelf. Alles liep volgens plan en de mannen zijn zeer zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. Zelfs een krakkemikkige linnenkast kregen ze weer helemaal in elkaar. Er kon best een grap vanaf, maar er werd tegelijkertijd gewoon doorgewerkt. Alle lof. Ik zou iedereen deze verhuizers aanbevelen.

Verbeterpunten:
De voorlaatste vraag over het oplossen van schade was niet van toepassing. Er is geen schade veroorzaakt. Maar als ik deze vraag niet beantwoord, stopt het programma ermee.

Aanbeveling: ja

Frank uit: Stavanger

19-08-2017
9,7

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja