Beoordelingen Jacobs Verhuizingen B.V.

9,6
75 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,6
  • Informatievoorziening 9,5
  • Deskundig advies 9,5
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,7
  • Vriendelijkheid taxateur 9,6
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,6
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,7
  • Deskundigheid taxateur 9,5
  • Deskundigheid verhuisteam 9,5
  • Deskundigheid overige medewerkers 9,5
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,7
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,7
  • Oplossen van klachten 9,6
  • Oplossen van schade 9,6
  • Verhouding kwaliteit - prijs 9,3
1 t/m 10 van 338 beoordelingen

Belia uit: Rheden

25-04-2017
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Vriendelijk, deskundig, meedenkend, oplossingsgericht, Vette pluim voor Jacobs en medewerkers

Aanbeveling: ja

Willem uit: Velp (gld)

12-04-2017
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Nattapat uit: Vaals

12-04-2017
9,1

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Ik ben heel tevreden met dit bedrijf, elke vragen.Ik hoef niet te lang te wachten voor antwoord. En verhuizen team ook heel vriendelijke mensen. Nog maal .Bedankt.

Aanbeveling: ja

Peter uit: Oosterbeek

11-04-2017
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Zeer korte communicatielijnen. Erg veel praktische ervaring(-en) waardoor zeer snelle en maatwerk response. Erg flexibel in optreden-daadkracht. Goed gefaciliteerd en exact afgestemd op de vraag. Verder veel vriendelijkheid, betrokkenheid en medewerking op alle niveaus.
Ik zal niet snel een 10 geven in enquĂȘtes maar vind deze score absoluut terecht op basis van de pluspunten die ik genoemd heb. Kortom, volledig ontzorgd en geruisloos verhuisd!

Verbeterpunten:
Geen!

Aanbeveling: ja

Theo uit: Doesburg

08-04-2017
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten:
fantastisch bedrijf. Alleen maar lof!

Aanbeveling: ja

Frits uit: Dinxperlo

07-04-2017
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, Handymanservice, In- uitpakservice

Pluspunten:
Deskundige, vrolijke. vriendelijke medewerkers.

Aanbeveling: ja

George uit: Velp

04-04-2017
9,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

margriet uit: velp (zwolle-veenendaal)

29-03-2017
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
in overleg met de rest van de familie moest ik toch echt een 10 geven haha...
jullie verdienen het !!!

Aanbeveling: ja

Jan uit: Dieren

26-03-2017
8,7

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
efficient, prettig, zelf-werkzaam, snel en op tijd afgerond.
Ik hoefde nergens op te letten, alles verliep vlekkeloos. Eigen initiatief als er een oplossing nodig was: bijvoorbeeld door de traplift was de trapruimte kleiner geworden. Absoluut klasse!

Verbeterpunten:
Geen idee :-)

Aanbeveling: ja

Alber uit: Amsterdam

23-03-2017
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Communicatie was uitstekend. 100% betrouwbaar qua afspraken!

Aanbeveling: ja