Beoordelingen Jacobs Verhuizingen B.V.

9,6
82 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,6
  • Informatievoorziening 9,5
  • Deskundig advies 9,5
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,6
  • Vriendelijkheid taxateur 9,6
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,7
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,7
  • Deskundigheid taxateur 9,6
  • Deskundigheid verhuisteam 9,6
  • Deskundigheid overige medewerkers 9,6
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,6
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,6
  • Oplossen van klachten 9,5
  • Oplossen van schade 9,5
  • Verhouding kwaliteit - prijs 9,3
1 t/m 10 van 456 beoordelingen

Henk uit: Ede

10-12-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Gaan ondanks dat ouders aanwezig waren rustig door. Stoelen van ouders bleven staan en werden als laatste geladen. Deze werden ook weer als eerste in hun nieuwe appartement neergezet zodat zij de verhuizing en inrichting konden volgen.

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: ja

Chico uit: Diemen

03-12-2018
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Snelle reacties op email, en de zorgen worden echt uit handen genomen.

Verbeterpunten:
In ons geval communicatie betreft verzekering, wij waren niet op de hoogte dat electrische apparatuur niet meegenomen word met de verzekering.

Aanbeveling: ja

Steph uit: De Steeg

21-11-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
De ongelovelijk vriendelijke en hulpvaardige mensen die bij dit bedrijf Jacobs Verhuizingen werken: er is geen nee te koop! En zeer attent telkens weer even navragen of we nog iets nodig hadden, of alles naar wens gaat. Dag voor de verhuizing nog heel vriendelijk een belletje of als goed gaat en voor de laatste puntjes op de i. En na de verhuizing ook weer een atent telefoontje van een supervriendelijke medewerker van het bedrijf of alles naar wens is gegaan. En een heerlijke fles wijn aangeboden door gekregen door de verhuizers met de beste wensen voor de nieuwe woning, etc.! De verhuizers waren zeer kundig en super behulpzaam. Geen gesteund geen geklaag en geen sjacherijnigheid: alles ten dienste van de klant met alle attentie en waakzaamheid voor de kostbare en dierbare boedel! Chapeau Jacobs Verhuizingen! Hulde aan jullie en namens ons heel erg bedankt voor al jullie warmte en service! Jullie hebben zelfs de verhuizing an sicht tot een belevenis gemaakt! Andere verhuisbedrijven mogen een voorbeeld aan jullie nemen!

Aanbeveling: ja

Monique uit: Velp

20-11-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Betty uit: Doesburg

06-11-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Onze verhuisdag is voor ons gewoon een ontspannen dagje geworden !! Met dank aan een geweldig op elkaar ingespeeld verhuisteam. Bedden en meubels werden met zorg uit elkaar en weer in elkaar gezet. En onze spullen werden met veel zorg behandeld. Zeker een aanrader dit verhuisbedrijf !!

Aanbeveling: ja

Reinder uit: Apeldoorn

05-11-2018
8,7

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Tanja uit: Billeberga

02-11-2018
8,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Ans uit: Doesburg

31-10-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
het is een zeer plezierige verhuizing geworden!

Verbeterpunten:
Ik zou het niet weten

Aanbeveling: ja

Niels uit: Helmond

24-10-2018
9,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Vriendelijke en duidelijke communicatie, behulpzaam en netjes.

Verbeterpunten:
Mogelijk het afspreken van ophaaldatum; nu werd het pas vrij laat bekend op welke dag precies het verhuisteam zou komen (en tevens belde ze pas de dag van tevoren hoe laat).

Aanbeveling: ja

Jan uit: Noordwijkerhout

23-10-2018
9,4

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Service & betrouwbaar

Aanbeveling: ja