Beoordelingen Jacobs Verhuizingen B.V.

9,6
73 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,6
  • Informatievoorziening 9,5
  • Deskundig advies 9,6
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,7
  • Vriendelijkheid taxateur 9,5
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,6
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,7
  • Deskundigheid taxateur 9,5
  • Deskundigheid verhuisteam 9,5
  • Deskundigheid overige medewerkers 9,5
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,7
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,7
  • Oplossen van klachten 9,6
  • Oplossen van schade 9,6
  • Verhouding kwaliteit - prijs 9,3
1 t/m 10 van 346 beoordelingen

Kees uit: Rheden

23-06-2017
9,1

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Opslag

Pluspunten:
Voor mij is dit de eerste keer dat ik zélf van jullie diensten gebruik maak. Aangezien ik 39 jaar bij ABT - Velp werkzaam ben geweest als medewerker technische dienst heb ik de fa. Jacobs veel meegemaakt.

Verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: ja

Maggy uit: Oostenrijk

23-06-2017
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Aanbeveling: ja

Nico uit: Velp

16-06-2017
9,7

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Cees uit: Nijmegen

15-06-2017
9,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Snelle vriendelijke service. Ook bereid tot mee kijken naar praktische zaken welke niet binnen de afspraken waren opgenomen.

Verbeterpunten:
Kan er geen bedenken.

Aanbeveling: ja

ca uit: giesbeek

29-05-2017
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Wij zijn zeer tevreden met Jacobs verhuizingen.
Vakkundig verhuisteam.
Geen gehaast of gejakker. een rustig team

Aanbeveling: ja

Linda uit: oosterbeek

28-05-2017
9,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Zeer goede communicatie, ook bij afwezigheid eerste contactpersoon: afspraken worden duidelijk bevestigd en er wordt enkele dagen voor de verhuizing nog even gebeld met een attente reminder.

Verbeterpunten:
Kan ik niet bedenken.

Aanbeveling: ja

Adrie / Anne uit: Playa Honda Lanzarote Spanje

18-05-2017
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Vertrouwen wekkend
Vriendelijkheid
Goede communicatie
Vakbekwaamheid

Verbeterpunten:
Zouden we niet weten.

Aanbeveling: ja

J. uit: Huissen

08-05-2017
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten:
De bejegening vanaf het allereerste telefonisch contact gaf mij al meteen het gevoel dat mijn verhuizing in goede handen was. Zeker als 'alles al op z'n kop' staat, is dat extra belangrijk.
Het onderlinge gedol van het verhuisteam bij de inhuizing maakte ook mij steeds relaxter.

Verbeterpunten:
Een kleintje: ik had niet begrepen dat de garderobeboxen en de schilderijenboxen op de verhuisdag zelf kwamen en dat de garderobeboxen eigenlijk ook meteen mee terug moesten. Gelukkig was het ook geen probleem om ze bij mij te laten... Op de een of andere manier is die info niet bij mij blijven plakken...

Aanbeveling: ja

Belia uit: Rheden

25-04-2017
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Vriendelijk, deskundig, meedenkend, oplossingsgericht, Vette pluim voor Jacobs en medewerkers

Aanbeveling: ja

Willem uit: Velp (gld)

12-04-2017
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja