Beoordelingen Jacobs Verhuizingen B.V.

9,7
63 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,7
  • Informatievoorziening 9,5
  • Deskundig advies 9,7
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,8
  • Vriendelijkheid taxateur 9,7
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,8
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,9
  • Deskundigheid taxateur 9,7
  • Deskundigheid verhuisteam 9,8
  • Deskundigheid overige medewerkers 9,8
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,7
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,8
  • Oplossen van klachten 9,7
  • Oplossen van schade 9,7
  • Verhouding kwaliteit - prijs 9,4
1 t/m 10 van 507 beoordelingen

Fred(A.B.A.) uit: Velp

14-10-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, In- uitpakservice

Pluspunten:
Geweldige,arbeidsintensieve,deskundige medewerkers,
en wat een kennis van zaken.

Verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: ja

Vincent uit: Den Haag

20-09-2019
8,7

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Keurige en leuke verhuisteams, deskundig en netjes een half uur van tevoren bellen dat ze eraan komen.

Verbeterpunten:
Communicatie over de ophaal- en afleverdatum kan beter. Dat ik er weer achteraan moet om te vragen wanneer dan precies, valt mij tegen. 9 of 10 september is echt te vaag....

Aanbeveling: ja

Henk uit: Ede

20-09-2019
9,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Deskundig personeel die inspelen op onverwachte situatie's. Eerste indruk opgedaan in Velp, dit deed ons besluiten door te gaan met fa. Jacobs. Zeer vriendelijke en rustige vakmensen op de wagen.

Verbeterpunten:
Geen.

Aanbeveling: ja

Frank uit: Velp

03-09-2019
9,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, In- uitpakservice

Aanbeveling: ja

Pieter uit: Utrecht

21-08-2019
9,7

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Aanbeveling: ja

Peter uit: Westerbork

18-08-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Bedrijf

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten:
Gehele traject duidelijke en constructief: van eerste tot laatste contact incl. volledig nakomen van de gemaakte afspraken: top

Verbeterpunten:
Geen! Houden zo!!!

Aanbeveling: ja

Rozemaryn uit: Utrecht

08-08-2019
9,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Anita uit: Renkum

30-07-2019
9,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Thessa uit: Huissen

30-07-2019
9,7

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
georganiseerdheid, deskundigheid van de verhuizers.
Vriendelijkheid en snelheid.

Verbeterpunten:
Communicatie tussen kantoor en verhuizers. Ik had telefonisch besproken dat er één bed in elkaar gezet moest worden. Dit was niet doorgegeven. Wel gedaan door de verhuizers, Top!

Aanbeveling: ja

J.B. uit: ARNHEM

22-07-2019
9,7

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
heel goed personee

Verbeterpunten:
niet

Aanbeveling: ja