Beoordelingen Eigenhuis Keukens

8,6
411 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Totaal oordeel 8,6
  • Showroom 7,9
  • Advies/ (3D)Ontwerp 8,7
  • Personeel 8,9
  • Vakmanschap 8,8
1 t/m 10 van 1008 beoordelingen

B/L

11-03-2018
7,8

Ervaring:
Radjen heeft ons met veel enthousiasme goed geholpen!

Aanbeveling: ja

Mark over de vestiging: Houten

09-03-2018
9,0

Ervaring:
Al enkele keukens bij Eigenhuis Keukens afgenomen en altijd naar volle tevredenheid.
Dhr. Radjen Mohes Singh heeft ons prettig geholpen en komt zijn beloftes na. Geen onzin praatjes, maar gewoon goed werk.

Aanbeveling: ja

Demila over de vestiging: Houten

08-03-2018
9,0

Ervaring:
Top; Mijn vriend en ik zijn ontzettend blij met de manier waarop wij geholpen zijn door Michel. Hij was open, deskundig en persoonlijk en nam daarnaast uitgebreid de tijd voor ons.
Tip; Wat fijn zou zijn is een 3D ontwerp met iets meer echte kleuren en minder grijstinten.

Aanbeveling: ja

JanWillem over de vestiging: Houten

08-03-2018
10

Ervaring:
We zijn erg prettig en vakkundig geholpen door Michel Bultena, dit heeft geresulteerd in een prachtige woonkeuken met kookeiland.

Michel nogmaals bedankt.

Aanbeveling: ja

Misha over de vestiging: Houten

06-03-2018
10

Ervaring:
Wij zochten een mooie en luxe keuken voor onze nieuwbouwwoning en Eigenhuis Keukens was leverancier voor dit project.

We hebben wel eerst nog rondgekeken bij andere keukenleveranciers, maar zijn uiteindelijk toch terechtgekomen bij Eigenhuis Keukens.

Vanaf het eerste moment dat we de showroom binnenstapten werden wij vriendelijk en gastvrij ontvangen door Sandra. Zij heeft ons in contact gebracht met de zeer vriendelijke verkoper Radjen.

Na het uitspreken van onze wensen heeft Radjen ons perfect geholpen om een mooie keuken samen te stellen.

Het was de eerste keer voor ons dat er goed werd meegedacht zonder iets op te dringen (dit is bij vele keukenleveranciers wel het geval).

Uiteindelijk hebben wij onze wensen 3 keer in het volledige traject aangepast, omdat we de keuken toch nog iets verder wilden uitbreiden. Dit was geen enkel probleem en hij maakte altijd op korte termijn tijd om de wijzigingen door te spreken.

Wij waren erg onder de indruk van de expertise en klantvriendelijkheid van Radjen. Echt een aanrader!

Aanbeveling: ja

Angela over de vestiging: Houten

05-03-2018
8,0

Ervaring:
Wij zijn geadviseerd door Radjen, een vlotte verkoper. Hij luisterde goed naar onze wensen en kwam met een passend advies. We mochten zelfs de tekening meenemen om ons verder te oriënteren. We zijn totaal niet onder druk gezet om de offerte te tekenen. Wat dat betreft is Eigen huis een positieve uitzondering in de branche. We hebben mede hierdoor wel getekend. Het was wel wat koud in de showroom.

Aanbeveling: ja

Rob over de vestiging: Houten

05-03-2018
10

Ervaring:
Voor een nieuwbouw project in eerste instantie bij de vestiging in Amersfoort wezen kijken, daar zaten ze helaas net in de verbouwing en werd geadviseerd om eens in Houten te kijken. Ben blij dat ik dat heb gedaan, ruim opgezette showroom en bijzonder vriendelijk personeel. Na verdere inspiratie op te hebben gedaan in de showroom besloten om een afspraak te plannen met Radjen. Heb het contact met Radjen als zeer prettig ervaren, voldoende aandacht voor persoonlijke wensen, duidelijk advies over een praktische indeling, en eerlijk in wat niet mooi zal ogen alsook voor- en nadelen van specifieke keukenapparatuur. Na de eerste afspraak met Radjen meerdere wijzigingen doorgegeven, dit was geen enkel probleem en kon op korte termijn langsrijden om wijzigingen door te spreken. Was zelf erg onder de indruk van de expertise, de transparantie, en de fijne manier van communiceren. Al met al een zeer prettige koopervaring, en zal de EigenHuis Keukens vestiging in Houten, in het specifiek Radjen, dan ook bij eenieder aanraden!

Aanbeveling: ja

Petra over de vestiging: Houten

24-02-2018
10

Ervaring:
Ik wil jullie graag meenemen in mijn   ervaring over het kopen van een keuken. Helemaal blanco stappen wij 10-2 bij eigenhuis keukens naar binnen om ideeën op te doen voor een nieuwe keuken. De sfeervolle ruimte en de rust komen je tegemoet. Het eerste wat opvalt is de zeer vriendelijke en professionele receptioniste Sandra die ons verwelkomt en ons direct een heerlijke kop koffie aanbiedt. Wij voelen ons erg op het gemak en welkom. Zonder aandringen wijst zij ons de weg waar we alles kunnen vinden en stelt voor om rustig en geheel vrijblijvend rond te kijken. Sandra geeft je het gevoel  dat niks hoef maar alles kan. Wat een fantastische vrouw. Later nadat wij wat vragen hadden gesteld aan Sandra die ons heel professioneel en correct antwoord had gegeven voegt Radjen zich bij ons en helpt ons verder met ideeën en advies. Eindelijk eens een keer dat je echt gehoord wordt zonder het gevoel te krijgen dat je verveeld over kom en je bijna niks meer durft te vragen zonder dat je een keuken koopt. Bij een vervolg afspraak bij Radjen neemt hij alle tijd om zo goed mogelijk, ( nee tot perfectie toe een keuken op maat en met alle mogelijke wensen rekening te houden) samen te komen tot een verbluffend en zeer mooi resultaat. Niks was voor Radjen teveel met de nodige hapjes en drankjes en veel geduld en passie hebben wij nu een super mooie keuken. Vele bedrijven en personeel gesproken en gezien.  Maar zoals deze twee mensen je helpen en je het gevoel geven thuis te komen in je eigenhuis keuken is een geweldige ervaring. Bedankt Radjen en Sandra voor jullie geduld en passie.

Aanbeveling: ja

Niels over de vestiging: Heteren

23-02-2018
2,2

Ervaring:
Goede ervaring 1e maal met Andre. Helaas kon Andre 2e maal niet, toen met Anjelica gezeten. Leek ook erg leuk. Wij gaven zelf aan apparatuur ergens anders te kopen, Anjelica stelde voor ons lijstje op met apparatuur en vertelde ons in januari contact op te nemen met haar, omdat vestiging Heteren dan een outlet zou worden. Uiteraard gedaan, maar Anjelica gaf niet thuis. Nogmaals contact, Anjelica zou bellen, maar belde niet. Na mailcontact eindelijk een reactie (via mail) met een slap verhaal, dat ze nu geen idee had wanneer e.e.a. zou veranderen en of (soortgelijke) apparatuur uberhaupt wel voor 'outletprijzen' zou komen. Ik vind dat zelf nogal oneerlijk en onder valse voorwendselen inspelen op onze gevoelens, om de keuken te kopen. Heel naar!

Wij hebben ervan geleerd. De eerste kopers van ENKA fase 2 komen in onze ENKA-facebook groep en onze ervaring met hen delen, zouden we niet zo snel doen. Maar als jullie ook andere mensen op deze manier een keuken 'verkopen', laten jullie ons weinig keus.

Aanbeveling: nee

marian over de vestiging: Houten

23-02-2018
6,6

Ervaring:
Vriendelijk personeel en goed geholpen

Aanbeveling: ja