Beoordelingen DTG

7,5
91 beoordelingen
  • Totaal oordeel 7,4
  • Producten 7,4
  • Medewerkers 7,7
1 t/m 10 van 91 beoordelingen

Bedrijf: Monda Vakantieparken

22-05-2017
7,3

Ervaring met: Google AdWords Campagne

Ervaring:
Bedreven organisatie. Door onze complexe situatie is niet alles 100% meetbaar. Desondanks denken de medewerkers van DTG altijd met ons mee. Desalniettemin zijn wij tevreden

Aanbeveling: ja

Bedrijf: Loodgietersbedrijf Suijkerbuijk & Zn BV

17-05-2017
8,3

Ervaring met: Klantenvertellen

Ervaring:
Alles goed uitgelegd en goed gereageerd op vragen

Aanbeveling: ja

Bedrijf: CleanResult V.O.F.

17-05-2017
6,0

Ervaring met: Google AdWords Campagne

Ervaring:
Wij hebben nog geen aanvraag via sea mogen ontvangen.

Aanbeveling: ja

Bedrijf: Stomerij Puur

17-05-2017
9,7

Ervaring met: Website

Ervaring:
Persoonlijk contact, dienstverlening aansluit op je wensen, aandacht voor ons bedrijf.

Aanbeveling: ja

Bedrijf: Praktijk voor Osteopathie

17-05-2017
5,7

Ervaring met: Google AdWords Campagne

Ervaring:
Sinds de nieuwe campagne van start is heb ik beduidend minder bezoekers op mijn website, hier ben ik niet blij mee

Aanbeveling: ja

Bedrijf: Praktijk voor Osteopathie

17-05-2017
5,7

Ervaring met: Google AdWords Campagne

Ervaring:
Sinds de nieuwe campagne van start is heb ik beduidend minder bezoekers op mijn website, hier ben ik niet blij mee

Aanbeveling: ja

Bedrijf: Recura

08-05-2017
8,0

Ervaring met: Google AdWords Campagne

Ervaring:
Zeer vakkundige medewerkers die met je meedenken in de dienstverlening die je afneemt maar ook daar buiten.

Aanbeveling: ja

Bedrijf: Fysiotherapie en Manuele therapie Marsdiepstraat

26-04-2017
7,7

Ervaring met: Online Profiel, Netwerkprofiel, Google AdWords Campagne

Ervaring:
Prettig persoonlijk contact

Aanbeveling: ja

Bedrijf: Gesitplus

26-04-2017
7,7

Ervaring met: Online Profiel, Google AdWords Campagne, Klantenvertellen

Ervaring:
Hoef er niks aan te doen, en werpt zijn vruchten af.

Aanbeveling: ja

Bedrijf: Buiten Zorg Groep BV

26-04-2017
7,0

Ervaring met: Online Profiel, Netwerkprofiel, Google AdWords Campagne

Ervaring:
Op dit moment werken we aan de opzet van een goed lopende campagne. Tot op heden is er goed overleg over de voortgang van het project.

Aanbeveling: ja