Beoordelingen Dorsoo

9,0
823 beoordelingen
  • Uitleg in de winkel 9,1
  • Levering en plaatsing 9,2
  • Dienst-na-verkoop 8,9
  • Algemene tevredenheid 9,0
11 t/m 20 van 823 beoordelingen

Joseph uit Gullegem

26-06-2018
10

Gekocht in advieswinkel: Dorsoo Deinze

Sinds ik een Dorsoo heb slaap ik: veel beter

Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap heb ik: geen rugpijn meer

Ervaring:
Zeer tevreden : goede service en kwaliteit. Prijzig, maar kwaliteit heeft een prijs !

Aanbeveling: ja

Guido uit DESTELBERGEN

21-06-2018
10

Gekocht in advieswinkel: Dorsoo Sint-Niklaas

Sinds ik een Dorsoo heb slaap ik: veel beter

Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap heb ik: minder rugpijn

Ervaring:
vlugger de juiste en comfortabele houding
goede nachtrust
aangeraden bij vrienden

Aanbeveling: ja

Erna uit Belsele

20-06-2018
9,0

Gekocht in advieswinkel: Dorsoo Sint-Niklaas

Sinds ik een Dorsoo heb slaap ik: even goed

Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap heb ik: minder rugpijn

Ervaring:
Nu ik dorsoo gewoon ben vind ik het een goed bed het heeft toch een viertal maanden geduurd vooraleer ik de matras gewoon was

Aanbeveling: ja

Paul uit Wilsele

19-06-2018
9,0

Gekocht in advieswinkel: Dorsoo Leuven

Sinds ik een Dorsoo heb slaap ik: veel beter

Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap heb ik: minder rugpijn

Ervaring:
Zeer goede naservice van Werner

Aanbeveling: ja

Peter uit Lovendegem

18-06-2018
9,0

Gekocht in advieswinkel: Dorsoo Deinze

Sinds ik een Dorsoo heb slaap ik: veel beter

Ervaring:
Een kwalitatief en duurzaam systeem die bevordelijk is voor de slaap! Ik kan het andere mensen alleen maar aanraden.

Aanbeveling: ja

Delphine uit Kanegem

18-06-2018
9,0

Gekocht in advieswinkel: Dorsoo Deinze

Sinds ik een Dorsoo heb slaap ik: veel beter

Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap heb ik: even veel rugpijn

Aanbeveling: ja

Anne uit Deurle

15-06-2018
10

Gekocht in advieswinkel: Dorsoo Deinze

Sinds ik een Dorsoo heb slaap ik: uitstekend

Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap heb ik: geen rugpijn meer

Aanbeveling: ja

Karlien uit Nazareth

12-06-2018
9,0

Gekocht in advieswinkel: Dorsoo Deinze

Sinds ik een Dorsoo heb slaap ik: veel beter

Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap heb ik: geen rugpijn meer

Ervaring:
Super investering geweest ! Zou het niet meer kunnen missen. Pijn in rug en schouders merkelijk veel beter nu. Ook dikke pluim voor verkoper qua ontvangst, advies en service na verkoop.

Aanbeveling: ja

Maarten-Jan uit Moorslede

09-06-2018
10

Gekocht in advieswinkel: Dorsoo Roeselare

Sinds ik een Dorsoo heb slaap ik: veel beter

Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap heb ik: geen rugpijn meer

Ervaring:
Zeer klantgericht en een uitstekende dienst na-verkoop. Een Dorsoo bed was voor ons en onze nachtrust een goede investering.

Aanbeveling: ja

Isabel uit De Pinte

07-06-2018
10

Gekocht in advieswinkel: Dorsoo Deinze

Sinds ik een Dorsoo heb slaap ik: uitstekend

Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap heb ik: geen rugpijn meer

Ervaring:
Ik ben super tevreden; goede uitleg en levering. Het is inderdaad niet goedkoop maar het is door de uitstekende kwaliteit zijn prijs zeker waard. Ik beveel het zeker aan.

Aanbeveling: ja