Beoordelingen Dijkshoorn Euromovers (EPV)

8,3
11 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Binnendienst totaalbeoordeling 8,5
  • Accountmanager/helpdesk totaalbeoordeling 8,6
  • Projectleider totaalbeoordeling 8,2
  • Voorbereiding totaalbeoordeling 8,7
  • De verhuizing totaalbeoordeling 8,3
  • Voorman totaalbeoordeling 8,4
  • Nazorg totaalbeoordeling 8,2
  • Klachtafhandeling totaalbeoordeling 8,2
  • Administratie totaalbeoordeling 8,0
  • Prijs/ kwaliteitverhouding totaalbeoordeling 7,9
1 t/m 10 van 86 beoordelingen

Ron uit: Rijswijk

08-10-2019
7,4

Ik beoordeel als: Bedrijf

Verbeterpunten:
Uitvoerende verhuizers zijn soms niet op de hoogte van de plaatselijke situatie waardoor meegebracht materialen (meterbakken, pallets e.d.) niet bruikbaar zijn.

Aanbeveling: ja

E.M. uit: Maassluis

04-10-2019
10

Ik beoordeel als: Particulier

Positieve ervaring:
geen

Verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: ja

Wilco uit: Apeldoorn/ Naaldwijk

30-09-2019
7,5

Ik beoordeel als: Bedrijf

Aanbeveling: ja

Lydia uit: Dordrecht

04-09-2019
8,9

Ik beoordeel als: Onderwijsinstelling

Positieve ervaring:
Vlotte afhandeling gehele proces overeenkomstig wensen en afspraken, toegankelijke accountmanager/projectleider met wie het prettig communiceren is.

Verbeterpunten:
Als er niet NL-talige verhuizers meekomen (geen enkel probleem overigens) dan is het fijn dit op voorhand te weten voor de ontvangende partij.

Aanbeveling: ja

Renata uit: Dordrecht

18-03-2019
7,8

Ik beoordeel als: Kantoor

Aanbeveling: ja

14-02-2019
6,4

Ik beoordeel als: Kantoor

Positieve ervaring:
aardige mensen, vakkundig, vorige keer waren ze veel netter; bedrijfskleding e.d. en werkte zonder schade

Verbeterpunten:
een beetje slordig en gooien peuken voor de deur op straat

waarom moet ik akkoord gaan met gebruiksvoorwaarden van klantenvertellen?

Aanbeveling: ja

uit: Rotterdam

07-02-2019
9,0

Ik beoordeel als: Kantoor

Aanbeveling: ja

Piet uit: Maassluis

10-01-2019
8,1

Ik beoordeel als: Kantoor

Aanbeveling: ja

Maurice uit: Rotterdam

08-01-2019
9,0

Ik beoordeel als: Kantoor

Aanbeveling: ja

René uit: Reeuwijk

12-12-2018
8,6

Ik beoordeel als: Bedrijf

Verbeterpunten:
We hebben geen kopie van werkbon gekregen. Klant tekent voor zaken die achteraf aangepast kunnen worden. Ik kan niet zien of reis- en arbeidstijden kloppen.

Aanbeveling: ja