Beoordelingen EPV Dijkshoorn Euromovers

8,3
7 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Binnendienst totaalbeoordeling 8,2
  • Accountmanager/helpdesk totaalbeoordeling 8,4
  • Projectleider totaalbeoordeling 8,6
  • Voorbereiding totaalbeoordeling 8,8
  • De verhuizing totaalbeoordeling 8,1
  • Voorman totaalbeoordeling 7,7
  • Nazorg totaalbeoordeling 8,3
  • Klachtafhandeling totaalbeoordeling 8,2
  • Administratie totaalbeoordeling 7,9
  • Prijs/ kwaliteitverhouding totaalbeoordeling 8,0
1 t/m 10 van 68 beoordelingen

ed uit: Wateringen

25-04-2017
8,5

Ik beoordeel als: Overheid (Rijk/provincie/gemeente)

Positieve ervaring:
een goede en vlotte afwerking van de opgegeven opdracht

Verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: ja

Fleur uit: Maassluis

03-04-2017
8,8

Ik beoordeel als: Bedrijf

Positieve ervaring:
jullie hebben ons erg goed geholpen, zowel vooraf als tijdens de verhuizing als erna. Er werd meegedacht en erg goed geholpen.

Aanbeveling: ja

lies uit: Rotterdam

13-03-2017
9,9

Ik beoordeel als: Kantoor

Positieve ervaring:
Erg flexibel, betrouwbaar, snel geregeld kortom ervaren verhuisbedrijf dat merk je in alle opzichten.

Aanbeveling: ja

Rob uit: Nieuwkoop

05-12-2016
6,8

Ik beoordeel als: Kantoor

Positieve ervaring:
Op zich snel en redelijk ok.

Verbeterpunten:
Ladeblok op zijn kant en redelijk beschadigd was niet zo handig alles door elkaar. Verder her en der beschadigingen en onderdelen bureau bij afmontage niet allemaal mee genomen. Ik vond nog ringen toen ik oude kantoor opruimde. Ik ben beter gewend van jullie.

Aanbeveling: nee

P uit: Zoetermeer

12-09-2016
6,3

Ik beoordeel als: Bedrijf

Positieve ervaring:
De Voorman is bij ons niet bekend, niet voorgesteld. Plots was iedereen weg terwijl er nog kasten op hun plek moesten worden gezet. Dat is de volgende ochtend gedaan toen in het zelfde pand een andere partij ingehuisd werdt. Meer communicatie zou wel gewenst zijn. Euromovers heeft van de Gemeente Westland de opdracht gekregen ons te verhuizen, dus we hebben niet rechtstreeks over offertes e.d. contact gehad.

Verbeterpunten:
Email adres voor contactpersoon graag veranderen in facilitair@jgzzhw.nl

Aanbeveling: ja

Rianne uit: Vlaardingen

06-09-2016
7,1

Ik beoordeel als: Onderwijsinstelling

Aanbeveling: ja

Erik uit: Rotterdam

25-08-2016
9,0

Ik beoordeel als: Kantoor

Positieve ervaring:
Zeer adequaat gereageerd en alles conform planning uitgevoerd.

Verbeterpunten:
Geen!

Aanbeveling: ja

27-06-2016
8,0

Ik beoordeel als: Bedrijf

Aanbeveling: ja

Jan uit: Rotterdam

10-06-2016
8,8

Ik beoordeel als: Bedrijf

Positieve ervaring:
Prima dienstverlening, snel en vakkundig.

Aanbeveling: ja

Jeroen uit: Vlaardingen

11-05-2016
7,1

Ik beoordeel als: Onderwijsinstelling

Positieve ervaring:
Goede inzet, voldoende personeel, apparatuur en verhuisauto's

Verbeterpunten:
Misschien alleen het verpakken van vertrouwelijke dossiers in kisten, dit gebeurt met een zegel die de verhuizer zelf in een zakje heeft...

Aanbeveling: ja