Beoordelingen Diepeveen Keukens & Badkamers

8,6
56 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,7
  • Inrichting showroom 8,2
  • Advies/ ontwerp 8,7
  • Personeel (verkoop) 8,8
  • Kennis en informatie 8,6
  • Offerte traject 8,8
  • Levertijd 8,7
  • Personeel (monteurs) 9,0
  • Vakmanschap 9,0
  • Kwaliteit 8,9
  • Nazorg en garantie 8,6
  • Prijs 8,3
  • Website 8,2
11 t/m 20 van 56 beoordelingen

Petra uit: Sprang-Capelle

12-07-2016
8,9

Ervaring met: keuken

Positieve ervaring:
Snelle levering, goed advies en goede installatie van onze keuken

Aanbeveling: ja

Arie uit: Wijk en Aalburg

11-07-2016
8,7

Ervaring met: keuken

Positieve ervaring:
Snelheid van handelen.
Niet opdringerig
Wensen van klant worden uitgewerkt
Supermonteurs. Nette mensen bij Diepenveen.
Klant wordt serieus genomen.

Negatieve ervaring:
Geen

Aanbeveling: ja

Coby uit: Maartensdijk

02-04-2016
9,6

Ervaring met: keuken en badkamer

Positieve ervaring:
Afgelopen zomer hebben wij een nieuwe badkamer en keuken laten plaatsten door Diepeveen. We kregen heel goed advies, ze kwamen met creatieve ideeën waar wij zelf niet aan hadden gedacht! Hadden een leuk ontwerp gemaakt! Ook de monteurs werkten heel netjes en precies. Vakmensen!
We zij heel erg blij met onze keuken en badkamer en genieten er iedere dag van!

Negatieve ervaring:
geen

Aanbeveling: ja

Wilma uit: Wijk en Aalburg

24-02-2016
8,3

Ervaring met: keuken en badkamer

Positieve ervaring:
NB: 'keuken en badkamer' moet in ons geval zijn 'keuken en toilet'. Vriendelijke ontvangst en samenwerking, prima monteurs, alles is goed verlopen!

Negatieve ervaring:
'Negatief' is niet het goede woord, maar de huidige showroom + assortiment is (qua badkamers en toiletten) wat beperkt. Daarom denk ik dat de geplande verhuizing naar de nieuwe, grotere showroom een heel goede zet is!

Aanbeveling: ja

tim uit: almkerk

30-12-2015
8,0

Ervaring met: keuken

Aanbeveling: ja

Albert uit: Acquoy

22-12-2015
8,9

Ervaring met: keuken

Positieve ervaring:
Goed advies over de inrichting. Snelle reactie op aanpassingen offerte. Verstand van zaken. Goede monteurs, net werk afgeleverd.

Negatieve ervaring:
We moeten nog een oplossing hebben voor het afval.

Aanbeveling: ja

Lisanne uit: Werkendam

18-12-2015
9,0

Ervaring met: keuken

Positieve ervaring:
Ik heb de keuken precies zoals ik wilde en mij voorstelde. Prettig is dat mij geen andere mening of adviezen is aangepraat.

Aanbeveling: ja

John uit: Werkendam

18-12-2015
10

Ervaring met: keuken

Aanbeveling: ja

Nanda uit: Werkendam

01-12-2015
7,5

Ervaring met: keuken

Aanbeveling: ja

A. uit: Werkendam

10-11-2015
8,0

Ervaring met: keuken en badkamer

Aanbeveling: ja