Beoordelingen Diepeveen Keukens & Badkamers

8,7
76 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,8
  • Advies/ ontwerp 8,8
  • Verkoopadvies traject 8,9
  • Personeel (monteurs) 9,1
  • Vakmanschap 9,1
  • Kwaliteit 9,0
1 t/m 10 van 76 beoordelingen

Arende uit: Almkerk

13-02-2019
9,0

Ervaring met: keuken

Positieve ervaring:
In de winkel zijn wij vriendelijk met veel ervaring en advies geholpen. Er wordt goed gekeken naar wat je wil en wat het beste in de ruimte past.
De monteurs leveren keurig werk en werken netjes en opgeruimd.
De keuken is geweldig. Precies wat we wilde. Een mooi eiland, ruime keuken. Mooie aparatuur en de kwaliteit van de kastjes en lades is ook super.

Aanbeveling: ja

Casper uit: Sprang capelle

12-02-2019
8,0

Ervaring met: keuken

Positieve ervaring:
Mooie keuken!

Aanbeveling: ja

Marleemn uit: Gorinchem

17-01-2019
9,0

Ervaring met: keuken en badkamer

Positieve ervaring:
Een keuken en of badkamer koop je voor jaren. Het traject kost veel geld en tijd. Bij Diepeveen zijn we uitstekend geholpen. Konden zelfs in de avonduren terecht voor advies en ontwerp. Ook de monteurs zijn vakmensen, vriendelijk en werken netjes. Kortom zeer tevreden met onze keus voor Diepeveen.

Aanbeveling: ja

Debbie uit: Gorinchem

09-01-2019
9,0

Ervaring met: badkamer

Positieve ervaring:
Goed advies gekregen. Plaatsing verliep geheel voorspoedig. In zeer korte tijd hadden we een prachtige badkamer.

Aanbeveling: ja

Pieter-Janneke van uit: Zuilichem

20-12-2018
10

Ervaring met: keuken

Aanbeveling: ja

Patrick uit: Woudrichem

19-12-2018
9,8

Ervaring met: keuken

Positieve ervaring:
Heel goed geholpen, mooie kwaliteits keuken. En vooral heel belangrijk door vakmensen geplaatst.

Aanbeveling: ja

uit: Delwijnen

13-12-2018
10

Ervaring met: keuken en badkamer

Positieve ervaring:
Ik heb een fantastische mooie keuken gekregen precies zoals uitgezocht is en heel vakkundig gezet, echt top.

Aanbeveling: ja

Gerda uit: Sleeuwijk

09-12-2018
9,0

Ervaring met: keuken

Positieve ervaring:
Vriendelijk en klantgericht.

Aanbeveling: ja

Familie uit: Aalst

14-11-2018
10

Ervaring met: keuken

Positieve ervaring:
Fijne en goede samenwerking gehad met adviseurs en monteurs. We zijn er blij mee!

Aanbeveling: ja

08-11-2018
8,2

Ervaring met: keuken

Positieve ervaring:
Prima en netjes geadviseerd.

Aanbeveling: ja