Beoordelingen Diepeveen Keukens & Badkamers

8,8
81 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,9
  • Advies/ ontwerp 8,8
  • Verkoopadvies traject 8,9
  • Personeel (monteurs) 9,1
  • Vakmanschap 9,1
  • Kwaliteit 9,0
1 t/m 10 van 81 beoordelingen

Martijn uit: Werkendam

03-04-2019
10

Ervaring met: keuken

Positieve ervaring:
Super tevreden met de keuken .
Een aanbeveling waard.

Aanbeveling: ja

Noelle uit: Amsterdam

22-03-2019
10

Ervaring met: keuken

Positieve ervaring:
Heel fijne mensen, weet waar ze het over hebben, kwaliteit voorop

Aanbeveling: ja

21-03-2019
10

Ervaring met: keuken

Aanbeveling: ja

Anja uit: Dordrecht

06-03-2019
9,0

Ervaring met: keuken

Positieve ervaring:
In het hele traject is er zorgvuldig en enthoussiast meegedacht in het ontwerp van de keuken.
Er was genoeg tijd en aandacht voor verschillende ideeën die ik zelf als klant had.
Aan de hand daarvan werd een ontwerp gemaakt maar ook aanvullende ideeën zoals het wegwerken van de boiler.
Al met al heel tevreden met het resultaat.

Aanbeveling: ja

Mayola uit: Gorinchem

27-02-2019
10

Ervaring met: keuken en badkamer

Positieve ervaring:
Zeer tevreden over zowel de keuken als de badkamer! Uitstekende kwaliteit en de monteurs leveren echt vakwerk.

Aanbeveling: ja

Arende uit: Almkerk

13-02-2019
9,0

Ervaring met: keuken

Positieve ervaring:
In de winkel zijn wij vriendelijk met veel ervaring en advies geholpen. Er wordt goed gekeken naar wat je wil en wat het beste in de ruimte past.
De monteurs leveren keurig werk en werken netjes en opgeruimd.
De keuken is geweldig. Precies wat we wilde. Een mooi eiland, ruime keuken. Mooie aparatuur en de kwaliteit van de kastjes en lades is ook super.

Aanbeveling: ja

Casper uit: Sprang capelle

12-02-2019
8,0

Ervaring met: keuken

Positieve ervaring:
Mooie keuken!

Aanbeveling: ja

Marleemn uit: Gorinchem

17-01-2019
9,0

Ervaring met: keuken en badkamer

Positieve ervaring:
Een keuken en of badkamer koop je voor jaren. Het traject kost veel geld en tijd. Bij Diepeveen zijn we uitstekend geholpen. Konden zelfs in de avonduren terecht voor advies en ontwerp. Ook de monteurs zijn vakmensen, vriendelijk en werken netjes. Kortom zeer tevreden met onze keus voor Diepeveen.

Aanbeveling: ja

Debbie uit: Gorinchem

09-01-2019
9,0

Ervaring met: badkamer

Positieve ervaring:
Goed advies gekregen. Plaatsing verliep geheel voorspoedig. In zeer korte tijd hadden we een prachtige badkamer.

Aanbeveling: ja

Pieter-Janneke van uit: Zuilichem

20-12-2018
10

Ervaring met: keuken

Aanbeveling: ja