Beoordelingen Diepeveen Keukens & Badkamers

8,7
62 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,8
  • Inrichting showroom 8,2
  • Advies/ ontwerp 8,7
  • Personeel (verkoop) 8,8
  • Kennis en informatie 8,6
  • Offerte traject 8,8
  • Levertijd 8,7
  • Personeel (monteurs) 9,0
  • Vakmanschap 9,0
  • Kwaliteit 8,9
  • Nazorg en garantie 8,6
  • Prijs 8,3
  • Website 8,3
1 t/m 10 van 62 beoordelingen

Shelby uit: Wijk en Aalburg

18-04-2018
9,0

Ervaring met: keuken

Positieve ervaring:
Er werd goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht in mogelijkheden. Ook werd er goed meegedacht over de kleur en mogelijkheden bij een mat gelakte keuken. Fijn dat er kleurstalen vooraf werden aangevraagd. De 3D weergave gaf vooraf al een mooi realistisch beeld van de keuken. Super leuk dat jullie stoomworkshops geven, ik heb er een gevolgd.. Fijne showroom waarin alle opties zichtbaar zijn. Daarnaast werd ik altijd vriendelijk geholpen door alle medewerkers en monteurs. Ik zou zeker anderen aanraden om een keuken te kopen bij Diepeveen!

Negatieve ervaring:
Er waren goedbedoeld al gaten in de achterwand van onze kast geboord voor de stopcontacten, helaas zitten ze niet op de gewenste hoogte. Dit hebben we gelukkig d.m.v. zwarte stopcontacten minder zichtbaar gemaakt. Ook vind ik het jammer dat ik de planken niet op een andere hoogte kan hangen, omdat er geen extra gaatjes geboord zijn. Het zou fijn zijn al was dit in overleg was gebeurd.

De zwarte korfplug van onze wasbak heeft kale plekjes, gelukkig hier meteen dezelfde dag reactie op gekregen en krijgen we een nieuwe! Wat een super service!!

Aanbeveling: ja

Elly en Gerrit uit: Woudrichem

12-04-2018
7,9

Ervaring met: keuken

Positieve ervaring:
Snelle reactie op vragen, zij houden zich aan de afspraken.
Monteurs die netjes werken. Vakmanschap.

Negatieve ervaring:
Afzuigkap in eerste instantie niet goed geïnstalleerd maar dat is snel opgelost.

Aanbeveling: ja

Mariette uit: HOOGBLOKLAND

08-04-2018
8,3

Ervaring met: keuken

Aanbeveling: ja

Gerrita uit: Poederoijen

07-04-2018
10

Ervaring met: keuken

Positieve ervaring:
Zeer goede begeleiding gehad in het samenstellen van onze mooie keuken!
Alles verliep heel erg vlot, en in een goede sfeer wordt alles besproken.
Ook het plaatsen van de keuken gaat vlot met een stel enthousiaste monteurs.

Negatieve ervaring:
Geen!

Aanbeveling: ja

N.J. uit: Gorinchem

25-02-2018
8,8

Ervaring met: keuken

Positieve ervaring:
Prettig bedrijf.

Negatieve ervaring:
Nvt

Aanbeveling: ja

Gerdie uit: Zaltbommel

21-02-2018
9,8

Ervaring met: keuken

Aanbeveling: ja

Machiel uit: Gameren

31-03-2017
7,9

Ervaring met: badkamer

Positieve ervaring:
een prima bedrijf met deskundig personeel.
zijn uiterst tevreden met de gemaakte keuze en de uitvoering daarvan.

Negatieve ervaring:
GEEN

Aanbeveling: ja

Jan uit: Sleeuwijk

14-03-2017
7,8

Ervaring met: badkamer

Positieve ervaring:
hele proces van orientatie, ontwerp/offerte tot uitvoering zijn er korte lijnen en geeft bedrijf vertrouwen dat het goed komt wat ook is waargemaakt. Geen offerteronde bij andere bedrijven gedaan omdat je waar voor je geld krijgt. Redelijke prijs/kwaliteitverhouding, wellicht niet de goedkoopste, maar wel met zekerheid tav kwaliteit en betrouwbaarheid.

Negatieve ervaring:
onderkastje wastafel kwam pas dagen later, maar ach, kan gebeuren.

Aanbeveling: ja

Leida en Henk uit: 4254 AZ Sleeuwijk

14-03-2017
9,0

Ervaring met: keuken en badkamer

Positieve ervaring:
Vakkundige mensen, waarmee goed overleg mogelijk is.
Inmiddels ook bij vrienden positief geadviseerd.

Negatieve ervaring:
Een aandachtspuntje: bij het kitten van de keuken even op het sauswerk letten.

Aanbeveling: ja

10-03-2017
7,9

Ervaring met: keuken

Positieve ervaring:
Op een prettige manier een keuken gekocht. Korte lijnen, persoonlijke aandacht, mogelijkheid om 's avonds af te spreken (heerlijk rustig want showroom is dan dicht)

Negatieve ervaring:
Geen

Aanbeveling: ja