Beoordelingen despreker.nl

8,3
307 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,4
  • Uitvoering 8,4
  • Advies (indien van toepassing) 8,2
  • Aanbod sprekers 8,2
  • Website 8,1
  • Communicatie 8,4
1 t/m 10 van 307 beoordelingen

Marc uit: Rosmalen Bedrijfsnaam: I-Commit

01-05-2018
8,3

Ik heb ervaring met: Spreker

Aanbeveling: ja

Sandra uit: Deventer Bedrijfsnaam: MYbusinessmedia

01-05-2018
8,0

Ik heb ervaring met: Spreker

Ervaring:
Charles Groenhuijsen is een zeer charismatische spreker met kennis van zaken. Interessant en met veel humor.
Despreker.nl heeft mij goed geadviseerd.

Aanbeveling: ja

Ruurd

01-05-2018
7,8

Ik heb ervaring met: Spreker

Ervaring:
Goede ervaring met Paul en De Spreker. Geen op- of aanmerkingen. Gewoon goed!

Aanbeveling: ja

Alex uit: Groningen Bedrijfsnaam: Provincie Drenthe

30-04-2018
7,8

Ik heb ervaring met: Spreker

Ervaring:
Nabellen om te vragen naar ervaring was fijn

Aanbeveling: ja

Nicole Bedrijfsnaam: The Walt Disney Company Benelux BV

26-04-2018
10

Ik heb ervaring met: Spreker

Ervaring:
Het optreden van Jan Reinder is goed bevallen. De juiste combinatie van show en een duidelijke boodschap. Zeker een goede en energieke afsluiting van de dag.

Aanbeveling: ja

Edo uit: Gieten Bedrijfsnaam: gemeente Aa en Hunze

25-04-2018
9,0

Ik heb ervaring met: Spreker

Ervaring:
meedenken, vlotte afhandeling en reactietijd. tijdige en complete informatie

Aanbeveling: ja

25-04-2018
9,0

Ik heb ervaring met: Spreker

Ervaring:
Florian heeft een interessant en boeiend verhaal gehouden over zijn reis en het gevaar van vervuiling van de oceanen. Hij was goed voorbereid en heeft na afloop lang de tijd genomen om met de bezoekers het gesprek aan te gaan.

Aanbeveling: ja

jong@UWV uit: Heerlen Bedrijfsnaam: UWV

24-04-2018
8,5

Ik heb ervaring met: Spreker

Ervaring:
Sprekers zelf zijn professioneel, zijn bereikbaar en denken mee. Het verhaal is duidelijk, goed en leuk gebracht. interactie met het publiek was zeer goed.
Deelnemers waren verder zeer tevreden.
Slogan van de sprekers wordt nog altijd gebruikt. enige wat miste was de titel van onze bijeenkomst: werknemer van de toekomst.

Aanbeveling: ja

Wim uit: Heerlen Bedrijfsnaam: SKOEM

18-04-2018
8,8

Ik heb ervaring met: Spreker

Ervaring:
Ja, met de bemiddelingen zijn goede ervaringen opgedaan. ook goed dat met de spreker zelf vooraf aan de presentatie contact is om af te stemmen. Onzerzijds geen aanbevelingen ter verbetering.
hartelijke groet
W. Winkens

Aanbeveling: ja

J. uit: Emmeloord Bedrijfsnaam: Farmel Dairy

16-04-2018
7,5

Ik heb ervaring met: Spreker

Ervaring:
Guus heeft een heldere visie en mening aangaande het landbouwbeleid nu en naar de toekomst.

Aanbeveling: ja