Beoordelingen De SolarStudio

8,9
492 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,7
  • Klantvriendelijkheid 9,0
  • Communicatie 8,8
  • Betrouwbaarheid 8,8
  • Kennis/uitleg adviseur 8,9
  • Vakmanschap installateurs 9,1
  • Kwaliteit 9,0
  • Snelheid/ levertijd 9,2
  • Betalingsmogelijkheden 8,8
  • Afspraak nakomen 9,0
1 t/m 10 van 492 beoordelingen

Frank uit: Nijnsel

14-07-2018
7,9

Aanbeveling: ja

ervaring:
vwb de kennis en uitleg vd installateur vind ik het jammer dat ik niet aanwezig kon zijn bij de in gebruiksneming. zeer behulpzame adviseur, die de moeite neemt om je te helpen, bv bij het invullen van aanvragen. ook vwb het nakomen van afspraken veel lof. zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen.

Chantal uit: Montfoort

06-07-2018
9,2

Aanbeveling: ja

Jan uit: Makkum

06-07-2018
10

Aanbeveling: ja

ervaring:
Efficiënt heel klantvriendelijk. Prettig contact

Erwin uit: Almere

30-06-2018
7,9

Aanbeveling: ja

ervaring:
Net product nu zien wat het allemaal gaat opbrengen.
Erwwerken kundige en vriendelijke mensen ,kortom wanneer je aan zonnepanelen denkt, denk aan deze club.

Frank uit: Zeewolde

27-06-2018
9,6

Aanbeveling: ja

ervaring:
Zeer klant vriendelijk en de communicatie over telefoon en email was zeer duidelijk. Al met al duurde het proces ongeveer 1,5-2 maanden. Dat is was lang maar gezien de processtappen en de drukte op de markt begrijpelijk. Installatie was in een paar uur geregeld en het wegwerken van draden etc is zeer vakkundig gebeurd.

Ricardo uit: Lelystad

26-06-2018
8,9

Aanbeveling: ja

ervaring:
Duidelijke afspraken. Wat word beloofd word ook gedaan !

rob uit: zeewolde

25-06-2018
9,8

Aanbeveling: ja

ervaring:
de panelen lagen er in een middag op, netjes gemonteerd, binnen niks te zien van bedrading. Het waren nederlandse vakmensen.
Alleen reclame bord staat al langer dan 2 weken in onze tuin

Gijs uit: Monnickendam

24-06-2018
8,2

Aanbeveling: ja

ervaring:
Goede en snelle levering en overeenkomstig de afspraken. Alleen de monitor app laat niet duidelijk hoe ligging is van de panelen. Ze liggen nl oost- west ipv noor- zuid.

Eme uit: Harderwijk

22-06-2018
8,2

Aanbeveling: ja

ervaring:
Wij hebben de aanschaf en montage als prettig en professioneel ervaren.

Henk uit: Hengelo

21-06-2018
7,3

Aanbeveling: ja

ervaring:
Prima