Beoordelingen De Molensteen

9,3
100 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,3
  • Advies 9,3
  • Kwaliteit 9,4
  • Service 9,4
  • Aanbod 9,0
1 t/m 10 van 100 beoordelingen

Jos uit: Zwaag

12-10-2018
8,2

Ervaring met: Kunstuitleen

Aanbeveling: ja

Casper uit: Schotland

08-10-2018
9,6

Ervaring met: Galerie / Webshop

Ervaring:
Wij waren op de fiets toevallig in Hoorn uit Schotland en ontdekten de galerie met de prachtige collectie kunstwerken. De service, het advies, de uitleg en de informatie over de twee stukken waarin we waren geïnteresseerd was subliem. Zij namen alle tijd. Deze galerie bevelen we zeker aan.

Aanbeveling: ja

Teun uit: De Rijp

06-10-2018
10

Ervaring met: Lijstenmakerij

Ervaring:
Goed advies en service.

Aanbeveling: ja

Herman uit: Wieringerwerf

05-10-2018
10

Ervaring met: Lijstenmakerij

Ervaring:
Ja, we zijn zéér tevreden. Waarom?

Wij wilden een “lap stof” decoratief aan de muur hangen. Zelf kwamen we niet veel verder dan twee latjes op elkaar schroeven met deze lap ertussen geklemd..., Maar dat deed “de lap” veel te kort. Dus op naar Hoorn.
De Molensteen kwam met veel goede adviezen en na veel passen en meten uiteindelijk de lap door hun laten monteren op een bijpassende gekleurde pass-partout, geplaatst in een mooie zwarte aluminium lijst.
Als ophang systeem gekozen voor STAS multirail max. Deze rail heeft de mogelijkheid er ook verlichting op aan te sluiten. Als eindresultaat hangt “de lap” nu fraai uitgelicht in een zeer mooie lijst tegen de muur.
Dit alles is bereikt door het deskundig en vriendelijk personeel van de Molensteen. Prima gedaan!

Aanbeveling: ja

Sylvia uit: Hoorn

05-10-2018
9,2

Ervaring met: Lijstenmakerij

Aanbeveling: ja

Bert uit: Hoorn nh

23-09-2018
8,6

Ervaring met: Lijstenmakerij

Ervaring:
Zeer prettig en vakkundig geholpen door Ralph

Aanbeveling: ja

Harrald uit: Medemblik

05-09-2018
9,0

Ervaring met: Kunstuitleen

Ervaring:
We zijn al lang klant met meerdere kunstwerken en recent een werk gekocht met verrekening van ons spaarsaldo. Top geregeld.

Aanbeveling: ja

Theo uit: Hoorn

30-08-2018
9,0

Ervaring met: Printservice

Aanbeveling: ja

Monique uit: Zwaag

28-08-2018
10

Ervaring met: Lijstenmakerij

Ervaring:
Ik vond het een hele fijne prettige ervaring, kundig en zeker een aanrader.

Aanbeveling: ja

Hans uit: Wognum

07-07-2018
9,8

Ervaring met: Kunstuitleen

Ervaring:
Sinds kort kennis gemaakt met het uitleen systeem een uitkomst wat leuks aangeschaft
Goede informatie en fijn geadviseerd. Kortom we zijn zeer tevreden

Aanbeveling: ja