Beoordelingen De Haan verhuizingen

8,7
58 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 8,7
  • Informatievoorziening 8,8
  • Deskundig advies 8,8
  • Overeenkomst volgens afspraak 8,6
  • Vriendelijkheid taxateur 8,9
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,1
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 8,8
  • Deskundigheid taxateur 8,5
  • Deskundigheid verhuisteam 8,9
  • Deskundigheid overige medewerkers 8,5
  • Nakomen gemaakte afspraken 8,8
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 8,7
  • Oplossen van klachten 8,7
  • Oplossen van schade 8,6
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,0
1 t/m 10 van 228 beoordelingen

José uit: Asperen

22-12-2018
8,7

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Opslag

Verbeterpunten:
Het inleveren van de dozen ging niet echt soepel.

Aanbeveling: ja

Gerard uit: Voorburg

19-12-2018
7,4

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, In- uitpakservice

Pluspunten:
Meermaals verhuisd met jullie en weinig of geen klachten gehad.

Het verhuisteam van de Jong uit groningen heeft bijzonder slecht ingepakt en ons keukenlinnengoed gebruikt voor inpakken van keukenmateriaal.
Labeling daarvan ook minnetjes.

Verbeterpunten:
Als jullie hulp inhuren neem dan goede krachten, destijds van Portugal naar opslag werd veel beter gewerkt door Portugezen waar jullie toen mee samenwerkten.

Aanbeveling: ja

Marijke uit: Krimpen aan den IJssel

04-12-2018
8,1

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Pieter uit: Ridderkerk

04-12-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Super vriendelijke en bekwame medewerkers!

Verbeterpunten:
Nvt

Aanbeveling: ja

kees uit: gorinchem

03-12-2018
9,1

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Aanbeveling: ja

Esther uit: Reeuwijk

27-11-2018
9,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
De communicatie met de diverse medewerkers (administratief en verhuizers) was zeer prettig en correct.

Verbeterpunten:
Het in elkaar zetten van de meubels die deels gedemonteerd waren was erg minimaal en is voor mijn gevoel wat afgeraffeld.

Aanbeveling: ja

mirande uit: Alblasserdam

21-11-2018
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Michael uit: Gorinchem

20-11-2018
9,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Henk uit: Hendrik-Ido-Ambacht 3344PM

20-11-2018
8,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
Geen het prima gegaan volgens afspraak

Verbeterpunten:
U moet het nieuwe e-mailadres gebruiken t.w. hoogburg@kpnmail.nl

Aanbeveling: ja

M. uit: Ridderkerk

01-11-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Ook bij onvoorziene omstandigheden (in mijn geval een flink uitstel van het ophalen van de meubels en daarna een korte tijd om alles in te plannen) een goed team wat meedenkt en meehelpt aan een oplossing. Hele aardige verhuizers die erg zorgvuldig omgaan met meubels en muren / deuren / andere zaken.

Verbeterpunten:
Geen, hele goede ervaring. Een van de weinige zaken die tijdens de verbouwing wel goed ging :-)

Aanbeveling: ja