Beoordelingen De Haan verhuizingen

8,8
72 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 8,8
  • Informatievoorziening 8,9
  • Deskundig advies 8,8
  • Overeenkomst volgens afspraak 8,8
  • Vriendelijkheid taxateur 9,0
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,2
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,0
  • Deskundigheid taxateur 8,6
  • Deskundigheid verhuisteam 9,1
  • Deskundigheid overige medewerkers 8,7
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,0
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 8,9
  • Oplossen van klachten 8,8
  • Oplossen van schade 8,8
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,2
1 t/m 10 van 251 beoordelingen

Dinette uit: Alblasserdam

18-03-2019
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Uitstekend! Geen klachten. ..

Aanbeveling: ja

Jessica uit: Gorinchem

15-03-2019
8,3

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten:
Nette opslag. Vriendelijk, geduldig, vakkundig personeel.

Verbeterpunten:
Sommige meubels zijn niet helemaal ongeschonden uit opslag gekomen. Dat valt wat tegen.

Aanbeveling: ja

M. uit: Zwijndrecht

12-03-2019
9,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, Handymanservice, In- uitpakservice

Pluspunten:
Afspraken worden goed vastgelegd en goed nagekomen. Handyman was zeer voorkomend en oplossingsgericht. Hij wist soms beter waar de spullen waren en wat er gedaan moest worden dan wijzelf ;-)

Verbeterpunten:
Prijs was wel fors, maar de verhuizing was uitstekend. Op korte termijn was alles mogelijk en werd eea snel uitgevoerd. Handyman service was goud.

Aanbeveling: ja

Leen uit: Papendrecht

11-03-2019
9,1

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Lenny uit: Rotterdam

08-03-2019
7,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
prima medewerkers

Verbeterpunten:
1.communicatie; telefonisch uitgelegd wat de bedoeling was (woning ontruimen en schoon opleveren na opzegging huur (dus alles eruit incl haakjes,vloerbedekking etc; dat bleek later niet duidelijk te zijn over gekomen)
2.offerte op basis foto's die aanvrager heeft gemaakt is niet de goede manier; taxateur moet ter plaatse kijken
3.offerte bevatte "indicatie"; enkele dagen later was dit tevens de definitieve prijs!
4.prijs is (mede door bovenstaande?) o.i. aan de hoge kant

Aanbeveling: nee

Ila uit: Dordrecht

07-03-2019
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, Handymanservice

Aanbeveling: ja

A.J. uit: Zwijndrecht

04-03-2019
9,5

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Prettig personeel. Sjoerd komt alle afspraken na en communicatie prima.

Verbeterpunten:
Weet ik niet.

Aanbeveling: ja

Gertjan uit: Hoeilaart

26-02-2019
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Aanbeveling: ja

H uit: Zoutelande

25-02-2019
9,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

G uit: Alblasserdam

19-02-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Wij zijn zeer tevreden over het verloop van de verhuizing, leuke en vakbekwame mensen, er werd met zorg gewerkt. Het voorgesprek en de taxatie van Stevie zorgde er voor dat we met vertrouwen de verhuizing tegemoet zagen.

Verbeterpunten:
De dozen voor de zwaardere spullen mogen net iets groter naar mijn idee om bijvoorbeeld computer apparatuur in te vervoeren.

Aanbeveling: ja