Beoordelingen De Haan verhuizingen

8,7
64 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 8,7
  • Informatievoorziening 8,7
  • Deskundig advies 8,6
  • Overeenkomst volgens afspraak 8,6
  • Vriendelijkheid taxateur 8,9
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,1
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 8,9
  • Deskundigheid taxateur 8,5
  • Deskundigheid verhuisteam 8,9
  • Deskundigheid overige medewerkers 8,6
  • Nakomen gemaakte afspraken 8,8
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 8,8
  • Oplossen van klachten 8,6
  • Oplossen van schade 8,7
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,0
1 t/m 10 van 219 beoordelingen

M. uit: Ridderkerk

01-11-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Ook bij onvoorziene omstandigheden (in mijn geval een flink uitstel van het ophalen van de meubels en daarna een korte tijd om alles in te plannen) een goed team wat meedenkt en meehelpt aan een oplossing. Hele aardige verhuizers die erg zorgvuldig omgaan met meubels en muren / deuren / andere zaken.

Verbeterpunten:
Geen, hele goede ervaring. Een van de weinige zaken die tijdens de verbouwing wel goed ging :-)

Aanbeveling: ja

Guus uit: Baarn

31-10-2018
5,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Verbeterpunten:
zorgvuldiger omgaan met meubilair, later zie je pas wat er beschadigd is. De feed-back is te snel, waarvoor je dan tekent, direct na het uitladen heb je immers niet alles gecontroleerd.

Aanbeveling: nee

w.H uit: Gorinchem

30-10-2018
8,4

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Annemieke uit: Borssele

29-10-2018
9,5

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Ibernice uit: Hendrik-Ido-Ambacht

28-10-2018
9,1

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, In- uitpakservice

Pluspunten:
Zeer vriendelijk en jullie werken snel en in overleg.

Verbeterpunten:
1 lamp kapot gegaan omdat de glazen bollen niet apart zijn ingepakt zoals bij een andere lamp. De lamp is niet meer te koop, vind ik erg jammer. Apart inpakken van losse onderdelen zou m.i standaard moeten gebeuren. Ook zijn er 2 apparaten niet teruggevonden, het blijft een mysterie hoe dat is gebeurd.

Aanbeveling: ja

Louk uit: rotterdam

10-10-2018
5,5

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
taxateur verscheen keurig op tijd.

Verbeterpunten:
alternatieven voor aanvoer onvoldoende bekeken. Zelf veel opties aan moeten dragen en info werk gedaan. Slechte materialen gebruikt die meubelen beschadigd hebben en tot veel ongemak en extra werk hebben geleid. Ophalen dozen met geen enkele aandacht behandeld en dus maar zelf gedaan.

Aanbeveling: nee

Abram uit: Papendrecht

08-10-2018
8,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
houden zo!

Verbeterpunten:
Houden zo!

Aanbeveling: ja

Carole uit: Amsterdam

08-10-2018
9,1

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
Vriendelijk en deskundig! Flexibele werkhouding waardoor onvoorziene problemen (gevel plotseling in steiger) perfect zijn opgelost.

Verbeterpunten:
Nee, keurig

Aanbeveling: ja

Bastiaan.A uit: Alblasserdam

28-09-2018
8,5

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Geen mening.

Verbeterpunten:
Ik ben niet deskundig en heb geen ervaring met vergelijkingszaken.

Aanbeveling: ja

Marianne uit: Rotterdam

25-09-2018
8,1

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
Professioneel, snel en vriendelijk.

Verbeterpunten:
Hebben helaas met zzp-ers gewerkt en die zijn minder betrokken bij de klus dan de medewerkers van De Haan.

Aanbeveling: ja