Beoordelingen De Haan verhuizingen

8,8
75 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 8,9
  • Informatievoorziening 8,8
  • Deskundig advies 8,8
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,0
  • Vriendelijkheid taxateur 9,0
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,3
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 8,9
  • Deskundigheid taxateur 8,7
  • Deskundigheid verhuisteam 9,0
  • Deskundigheid overige medewerkers 8,8
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,0
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,0
  • Oplossen van klachten 8,6
  • Oplossen van schade 8,7
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,3
1 t/m 10 van 294 beoordelingen

Helena uit: Hendrik-Ido-Ambacht

11-11-2019
7,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Ian uit: ZWIJNDRECHT

07-11-2019
8,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Team van 3 man die 's morgens verscheen gaf ons veel vertrouwen.

Verbeterpunten:
De dozen werden met name op de 2e verdieping in een ongeordende grote hoop (3-4 dozen diep, 3 dozen hoog in één hoek)(vrijdagmiddag einde week haast?) geplaatst, met o.a. geen aandacht voor etiketten naar voren. Er was op zich voldoende ruimte om dat beter te doen. Gezien jullie prijsstelling zou ik ervan uitgaan dat jullie alles doen om het latere uitpakken te vereenvoudigen.

Aanbeveling: ja

Jacco uit: Harmelen

20-10-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten:
Perfect uitgevoerde verhuizing en opslag. Verhuisteam is een goed ingespeeld en enthousiast team dat veel plezier uitstraalt.

Verbeterpunten:
Geen.

Aanbeveling: ja

adrie uit: groot ammers

16-10-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
alles keurig verhuisd, op tijd aanwezig

Verbeterpunten:
?

Aanbeveling: ja

Esther uit: Dordrecht

14-10-2019
8,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten:
Harde werkers

Verbeterpunten:
Nog beter de verhuizing doorspreken kort voor de verhuizing.

Aanbeveling: ja

Anouschka uit: Hendrik ido Ambacht

07-10-2019
8,1

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

J. uit: Castricum

05-10-2019
9,1

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Geen op of aanmerkingen.

Verbeterpunten:
-

Aanbeveling: ja

Wijnand uit: Gorinchem

04-10-2019
9,3

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
nvt

Verbeterpunten:
nvt

Aanbeveling: ja

Rene uit: Alblasserdam

01-10-2019
8,1

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Aanbeveling: ja

Daphne uit: Oirschot

01-10-2019
8,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Die kleine boekendozen en grote dekendozen waren erg handig. Fijne service en nette mensen over de vloer. Mijn geliefde geluidsboxen zijn keurig zonder beschadigingen meegekomen. Goede zorg voor spullen en mensen. Fijn dat er voldoende inpakpapier en tape is meegeleverd met uitleg hoe dit goed te gebruiken.
Fijn dat er flexibel kon worden omgegaan met het feit dat de uiteindelijk te verhuizen inboedel tot op de laatste dag nog onzeker was door factoren buiten mijn macht om.

Verbeterpunten:
De gewone dozen mogen iets breder en lager zodat bijv. ook puzzel- en speldozen hierin passen en deze makkelijker te verplaatsen zijn. Nu stoot je met je knieën tegen de onderkant omdat de doos niet hoger opgetild kan worden en is het gevaarlijk om ermee te lopen sjouwen. Wellicht ook een betere check of alle dozen heel zijn. Er zaten er best wat met een kapotte bodem tussen.

Meer rekening gaan houden met palen die pleintjes/wegen afsluiten. Wellicht is het mogelijk om een verhuisteam uit te rusten met een lopersleutel voor palen in het wegdek. Vanwege buurtoverlast was er een paal geplaatst waardoor de vrachtwagen niet op het plein kon staan en de verhuislift met moeite onder de galerij kon worden geplaatst. Het was immers nog te vroeg op de dag om gemeente e.d. hiervoor te kunnen bellen. Of er kan afgesproken worden dat de klant vooraf de verwijdering van de paal regelt.

Verder vind ik het altijd jammer dat je niets kunt doen aan kleine beschadigingen aan meubilair, zoals krasjes en butsjes. Eén lamp is helaas beschadigd in de verhuisweken, maar dit kan evengoed door eigen schuld zijn. Het was een onmogelijk in te pakken ding met kleine halogeenlampjes, waarvan 1 lampfitting nu niet meer werkt. Dit ga ik De Haan niet verwijten omdat dit nu eenmaal bij een verhuizing hoort.

Aanbeveling: ja