Beoordelingen De Haan verhuizingen

8,8
66 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 8,8
  • Informatievoorziening 8,8
  • Deskundig advies 8,6
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,0
  • Vriendelijkheid taxateur 8,8
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,2
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,0
  • Deskundigheid taxateur 8,5
  • Deskundigheid verhuisteam 9,0
  • Deskundigheid overige medewerkers 8,8
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,0
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 8,7
  • Oplossen van klachten 8,7
  • Oplossen van schade 8,7
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,0
1 t/m 10 van 185 beoordelingen

a uit: dordrecht

21-04-2018
9,5

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Pluspunten:
goed

Aanbeveling: ja

Jolanda uit: Alblasserdam

11-04-2018
9,3

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Ter plekke werd toch nog voor een oplossing gezorgd voor verhuizing van de kast, wegens eerder overeen gekomen afspraak.

Verbeterpunten:
Van te voren er ook echt zeker van te zijn of een kast mee kan verhuizen, ondanks diverse keren aangeven dat het een probleem zou worden...

Aanbeveling: ja

C. uit: Gorinchem

10-04-2018
9,5

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
toegewijde, plezierige medewerkers

Verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: ja

Eric uit: Nerderhrst den Berg

08-04-2018
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Houden rekening met wensen klant tijdens de verhuizing

Verbeterpunten:
Niet roken, ook niet buiten aub

Aanbeveling: ja

A uit: Nieuwerkerk a/d IJseel

04-04-2018
9,3

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
verhuisteam allen even vriendelijk. Geen moeite teveel .

Aanbeveling: ja

Jaap uit: Papendrecht

31-03-2018
5,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Goede lift

Verbeterpunten:
Mijn probleem niet opgelost. Hele verhuizing. De kelder bleef over. Paste niet meer in de wagen die reeds een verhuizing aan boord had

Aanbeveling: nee

a uit: ridderkerk

20-03-2018
n.v.t.

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
beste,
jullie telefoon service is prima. aardige dames. correct en snel. alleen de clausule als de verhuizing minder inhoud krijgt dat jullie dan de prijs aan passen is echt niet waar.
ik had een bepaald aantal m3 besteld dit werd echt veel minder door verschillende oorzaken en er werd 50 euro van de prijs gedaan. ik moest 800 euro betalen voor 1 wasmachine. uiteindelijk hebben de verhuizers veel spullen die niet verhuisd moesten worden voor ons weggebracht naar een ander adres maar dit was omdat er echt niks aders te verhuizen was en ik er met de telefoon dames niet uit kwam. daarnaast zijn jullie qua prijs aan de erg hoge kant. voor een particuliere verhuizing zou ik jullie niet aanraden bij derden. wel vriendelijke mensen maar kon er verder weinig mee uit de voeten

Aanbeveling: nee

Ronald uit: Dordrecht

13-03-2018
7,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Kwaliteit goed

Verbeterpunten:
Duur vergeleken met jullie concurrenten. Prijzen hoeven niet hetzelfde te zijn maar verschil soms te groot terwijl anderen ook goede verhuizers zijn

Aanbeveling: ja

carry uit: alblasserdam

11-03-2018
9,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

F uit: Alblasserdam

08-03-2018
8,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
prima service

Verbeterpunten:
-

Aanbeveling: ja