Beoordelingen De Haan verhuizingen

8,8
76 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 8,9
  • Informatievoorziening 8,7
  • Deskundig advies 8,6
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,0
  • Vriendelijkheid taxateur 8,8
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,1
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,0
  • Deskundigheid taxateur 8,6
  • Deskundigheid verhuisteam 8,9
  • Deskundigheid overige medewerkers 8,8
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,0
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 8,7
  • Oplossen van klachten 8,5
  • Oplossen van schade 8,5
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,3
1 t/m 10 van 149 beoordelingen

C uit: Rotterdam

16-10-2017
9,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Aanbeveling: ja

Karel uit: Breda

09-10-2017
8,7

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

W.L. uit: Papendrecht

09-10-2017
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Aanbeveling: ja

Gijs uit: Ouddorp

06-10-2017
9,4

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, Handymanservice, In- uitpakservice

Pluspunten:
Prima team onder leiding van Mark van der Linden met wie wij al eerder uitstekende ervaringen hadden!

Aanbeveling: ja

Sanne uit: Den haag

04-10-2017
9,7

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Aanbeveling: ja

Michel uit: Dordrecht

30-09-2017
7,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Beleefd, klantvriendelijk, gezellig verhuisteam

Verbeterpunten:
- iets voorzichtiger omgaan met spullen (beschadiging op wasmachine en hoofdbord bed)
- inventarislijst was niet volledig (vergeten op te nemen gedemonteerde kast meenemen wat wel was afgesproken)
- prijs is aan de hoge kant

Aanbeveling: ja

Willem uit: Papendrecht

18-09-2017
9,7

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Bij elk mailcontact werd nagebeld of alles naar wens was en goed was begrepen.

Verbeterpunten:
Geen, ga zo door.

Aanbeveling: ja

D uit: H I Ambacht

13-09-2017
9,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
gewoon doorgaan met huidige werkwijze. Goed om zaken mee te doen.

Verbeterpunten:
vinden van eenvoudigste weg
Wel erg grote auto voor relatief kleine hoeveelheid te verhuizen zaken.

Aanbeveling: ja

truus uit: dordrecht

13-09-2017
8,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
alles in correct gegaan

Aanbeveling: ja

Carl uit: Barendrecht

11-09-2017
7,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten:
Voortraject zeer deskundig en alles prima op orde. Uitvoering vind ik echt matig!

Verbeterpunten:
Jammer dat ik twee dagen vooraf zelf moet vragen hoe laat jullie komen. Daar staat je hoofd niet naar; informeer eerder wat jullie planning is.Verhuisdag zelf is rommelig; container te klein en dan een bonnetje van 75,- voor een keukentje van 1,6 m mee te nemen! Ook werd ik later gebeld dat het volume meer was dan gedacht; dat berekenen jullie en niet ik dus ook jullie risico. Daar werd extra geld voor gevraagd maar dat heb ik echt geweigerd.

Wat is duurder? Drie man die bij mij thuis staan te kutjanussen omdat er een busje moet komen of gewoon met een lege container komen ipv daar al een klein vrachtje ingooien...

Aanbeveling: ja