Beoordelingen De Haan verhuizingen

8,8
66 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 8,9
  • Informatievoorziening 8,7
  • Deskundig advies 8,7
  • Overeenkomst volgens afspraak 8,8
  • Vriendelijkheid taxateur 8,9
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,2
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 8,9
  • Deskundigheid taxateur 8,5
  • Deskundigheid verhuisteam 9,1
  • Deskundigheid overige medewerkers 8,7
  • Nakomen gemaakte afspraken 8,9
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 8,9
  • Oplossen van klachten 8,8
  • Oplossen van schade 8,8
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,1
1 t/m 10 van 209 beoordelingen

Ron uit: Hendrik-Ido-Ambacht

20-09-2018
8,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Verbeterpunten:
inpak service in 27 febr. slordig t.o.v. 26 febr. , hier was toen maar één man aanwezig...zijn assistentie kwam die dag niet opdagen. Op dag 27 febr. was 4 man actief ...maar slordig, div. materiaal vergeten, o.a. brandbaar materiaal mee ingepakt, dit bleek op 17 sept.

Aanbeveling: ja

C.A. uit: Woudrichem

23-08-2018
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Vakkundig

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: ja

Henk uit: Sassenheim

16-08-2018
6,5

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten:
professionele uitstraling, modern materieel

Verbeterpunten:
Geen offertes meer doen op basis van mail maar altijd taxateur.
Geen witte tape op meubels plakken.
Bedden inpakken met folie (niet alleen matras)
Geen lichte stoffen met vuile handen oppakken
Wellicht eens nadenken over de papierwinkel. Mijn bedrijf helpt organisaties met het digitaliseren van deze processen (digitale formulieren, tablet etc.)

Aanbeveling: ja

Henry uit: sGravendeel

13-08-2018
9,5

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
snelle verhuizing

Aanbeveling: ja

a uit: nieuw-lekkerland

10-07-2018
8,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

C.f. uit: Ridderkerk

09-07-2018
9,7

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
Vriendelijk Meeleven Deskundig

Verbeterpunten:
Al de mannen krijgen van ons een 10

Aanbeveling: ja

Tom uit: Papendrecht

09-07-2018
8,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Houding en kunde eigen medewerkers

Verbeterpunten:
Ingehuurde krachten waren ronduit slecht en veroorzaakten schade en ongenoegen.
De Haan neemt grote risico op verlies van goede naam!

Aanbeveling: ja

B.P. uit: zwijndrecht

04-07-2018
8,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Marianne uit: Heerjansdam

12-06-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Jullie service was uitstekend. Ook zeer flexibel met het verschuiven van onze verhuisdatum tot meerdere keren toe. We hebben geen schade in het trappenhuis opgelopen en de mannen hebben echt super netjes en goed gewerkt.

Verbeterpunten:
De witte dozen die je zelf moet dicht tapen vond ik erg lastig en nogal onhandig (vooral dicht tapen als je alleen bent...). Ik zou graag hebben gezien dat je die ook zou kunnen vouwen en dat er handgrepen in zouden zitten.

Aanbeveling: ja

Sander uit: Papendrecht

04-06-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Zeer bekwaam verhuisteam. Ook het verlengen van de opslag en het verschuiven van de verhuisdatum was geen probleem, erg fijn.

Het verhuisteam was ook zeer goed met kinderen, die vonden de hele ervaring hierdoor supercool!

We bevelen De Haan van harte aan bij vrienden en familie.

Aanbeveling: ja