Beoordelingen De Haan Verhuizingen (EPV)

8,7
10 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Binnendienst totaalbeoordeling 8,5
  • Accountmanager/helpdesk totaalbeoordeling 8,7
  • Projectleider totaalbeoordeling 8,7
  • Voorbereiding totaalbeoordeling 8,7
  • De verhuizing totaalbeoordeling 8,9
  • Voorman totaalbeoordeling 8,8
  • Nazorg totaalbeoordeling 8,7
  • Klachtafhandeling totaalbeoordeling 8,6
  • Administratie totaalbeoordeling 8,5
  • Prijs/ kwaliteitverhouding totaalbeoordeling 8,0
1 t/m 10 van 74 beoordelingen

Marc uit: Hardinxveld-Giessendam

26-08-2019
8,8

Ik beoordeel als: Bedrijf

Aanbeveling: ja

Astrid uit: Dordrecht

19-08-2019
9,5

Ik beoordeel als: Bedrijf

Positieve ervaring:
Keurig en snel een kostenbegroting. De heren verhuizers waren keurig op tijd en hebben netjes en snel gewerkt. Heel vriendelijk,zorgvuldig en kundig.

Aanbeveling: ja

Thea uit: Valkenswaard

06-08-2019
8,7

Ik beoordeel als: Kantoor

Positieve ervaring:
De verhuizing is prettig en harmonieus verlopen. Ondanks de hoge temperaturen is er hard doorgewerkt door alle betrokkenen.

Aanbeveling: ja

Mireille uit: Houten

31-07-2019
7,8

Ik beoordeel als: Bedrijf

Positieve ervaring:
goede voorbereiding, fijne mensen, positief en vrolijk.

Verbeterpunten:
opvolgen van afspraken over waar bepaalde zaken neergezet moeten worden. Kwam nog relatief veel zaken aan op verkeerde verdiepingen, een plant (zwaar) achtergebleven op oude locatie die het niet overleefd heeft.
achtergebleven meterbak en hondje liggen nog steeds ter plaatse, hierover geen duidelijke afspraak gemaakt. dat kan beter

Aanbeveling: ja

Kees uit: Rotterdam

22-05-2019
9,5

Ik beoordeel als: Kantoor

Positieve ervaring:
Zeer positieve ervaring over het gehele traject. De Haan weet wat ze doen en zijn zeer professioneel. Er is rekening met ieders wensen gehouden en we zijn van tevoren goed ingelicht over de aanpak.

De voorman had veel inzichten en tips tijdens de verhuizing. Altijd fijn om expertise in huis te hebben op de momenten waarop dit nodig is.

Aanbeveling: ja

Esther uit: Hendrik Ido AMbacht

21-05-2019
8,5

Ik beoordeel als: Zorginstelling

Positieve ervaring:
Verhuizers waren harde werkers, hebben ook verhuisde kasten aan elkaar vastgezet. Vriendelijke verhuizers en meedenkend en zeer bereid om te helpen.

Aanbeveling: ja

Johan uit: Gorinchem

22-03-2019
8,0

Ik beoordeel als: Bedrijf

Positieve ervaring:
Prettige samenwerking en flexibel wat betreft planning

Aanbeveling: ja

Alice uit: Sassenheim

07-03-2019
9,8

Ik beoordeel als: Bedrijf

Positieve ervaring:
duidelijke offerte, nagekomen afspraken, vlotte verhuizing, goede samenwerking.

Aanbeveling: ja

Arie uit: Dordrecht

05-03-2019
8,8

Ik beoordeel als: Bedrijf

Aanbeveling: ja

Jaco uit: Vianen

09-10-2018
7,8

Ik beoordeel als: Kantoor

Aanbeveling: ja