Beoordelingen De Haan Verhuizingen (EPV)

8,9
15 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Binnendienst totaalbeoordeling 8,7
  • Accountmanager/helpdesk totaalbeoordeling 9,0
  • Projectleider totaalbeoordeling 8,8
  • Voorbereiding totaalbeoordeling 9,0
  • De verhuizing totaalbeoordeling 9,1
  • Voorman totaalbeoordeling 9,1
  • Nazorg totaalbeoordeling 8,8
  • Klachtafhandeling totaalbeoordeling 9,1
  • Administratie totaalbeoordeling 8,9
  • Prijs/ kwaliteitverhouding totaalbeoordeling 8,3
1 t/m 10 van 80 beoordelingen

Arjo uit: Dordrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht

02-12-2019
9,0

Ik beoordeel als: Zorginstelling

Aanbeveling: ja

Paulette uit: Rotterdam

29-11-2019
9,9

Ik beoordeel als: Kantoor

Aanbeveling: ja

Alice uit: Sassenheim

26-11-2019
9,2

Ik beoordeel als: Bedrijf

Positieve ervaring:
hele fijne club mensen, beloftes worden nagekomen en afspraken nageleefd.

Verbeterpunten:
er is altijd iets te verbeteren, maar ik kan ze zo niet benoemen

Aanbeveling: ja

John uit: Papendrecht

20-11-2019
7,3

Ik beoordeel als: Bedrijf

Positieve ervaring:
Zeer meedenkend en oplos gericht

Verbeterpunten:
N.V.T.

Aanbeveling: ja

Kevin uit: Rotterdam

07-11-2019
10

Ik beoordeel als: Kantoor

Positieve ervaring:
Vriendelijk en vakbekwaam personeel, zowel binnen als buitendienst. Absolute aanrader als je een volledig ontzorgde kantoorverhuizing wenst.

Aanbeveling: ja

Corine uit: Zwijndrecht

04-10-2019
9,0

Ik beoordeel als: Zorginstelling

Positieve ervaring:
Snelle reactie op vragen vanuit de junior projectmanager of binnendienst, nette verhuizers die goed en effectief werken en voorzichtig zijn. Een geoliede machine.

Aanbeveling: ja

Marc uit: Hardinxveld-Giessendam

26-08-2019
8,8

Ik beoordeel als: Bedrijf

Aanbeveling: ja

Astrid uit: Dordrecht

19-08-2019
9,5

Ik beoordeel als: Bedrijf

Positieve ervaring:
Keurig en snel een kostenbegroting. De heren verhuizers waren keurig op tijd en hebben netjes en snel gewerkt. Heel vriendelijk,zorgvuldig en kundig.

Aanbeveling: ja

Thea uit: Valkenswaard

06-08-2019
8,7

Ik beoordeel als: Kantoor

Positieve ervaring:
De verhuizing is prettig en harmonieus verlopen. Ondanks de hoge temperaturen is er hard doorgewerkt door alle betrokkenen.

Aanbeveling: ja

Mireille uit: Houten

31-07-2019
7,8

Ik beoordeel als: Bedrijf

Positieve ervaring:
goede voorbereiding, fijne mensen, positief en vrolijk.

Verbeterpunten:
opvolgen van afspraken over waar bepaalde zaken neergezet moeten worden. Kwam nog relatief veel zaken aan op verkeerde verdiepingen, een plant (zwaar) achtergebleven op oude locatie die het niet overleefd heeft.
achtergebleven meterbak en hondje liggen nog steeds ter plaatse, hierover geen duidelijke afspraak gemaakt. dat kan beter

Aanbeveling: ja