Beoordelingen Bonheur Horeca Groep

8,4
23 beoordelingen
  • Offerte en contact 8,4
  • Ontvangst 8,3
  • Gastvrijheid medewerkers 8,6
  • Ruimte en faciliteiten 8,7
  • Comfort (temperatuur/netheid) 8,4
  • Sfeer en aankleding 8,4
  • Culinair 8,5
  • Prijs-kwaliteitverhouding 8,1
1 t/m 10 van 23 beoordelingen

Marieke uit: Tilburg

30-08-2018
9,8

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Unieke locatie: EnTrada, locatie met uitzicht

Reden bezoek: culinair (ontbijt, lunch, diner)

Positieve ervaring:
Zeer gastvrij ontvangen, geweldig hoe Bonheur een kale betonnen werkvloer kan omtoveren in een warm, gezellig pop-up restaurant!

Luuk uit: Drunen

06-07-2017
8,5

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Unieke locatie: EnTrada, locatie met uitzicht

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Marjolijn uit: Tilburg

14-12-2016
8,6

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Unieke locatie: EnTrada, locatie met uitzicht

Reden bezoek: culinair (ontbijt, lunch, diner)

Positieve ervaring:
Prachtige locatie, goede, hartelijke ontvangst, behulpzaam en vriendelijk personeel en lekker eten. Wij zijn erg tevreden.

Tips en verbeterpunten:
De locatie zag er prachtig uit. 1 minpuntje was dat de verlichting het eten en drinken een oranje kleur gaf zodat het er minder aantrekkelijk uitzag.

Myriam uit: Houten

07-11-2016
9,9

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Unieke locatie: EnTrada, locatie met uitzicht

Reden bezoek: relatie-evenement

Positieve ervaring:
Hulp bij uitladen relatiegeschenken, vlotte bediening, zeer vriendelijk personeel.

Jeroen uit: Tilburg

21-03-2016
8,5

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Unieke locatie: EnTrada, locatie met uitzicht

Reden bezoek: feestavond

Positieve ervaring:
Fijn team, meedenkend, flexibel

Ton uit: Tilburg

10-09-2015
10

Ik ben: Vaste gast

Locatie: Unieke locatie: EnTrada, locatie met uitzicht

Reden bezoek: relatie-evenement

Positieve ervaring:
Prima verzorgde koffie en lunch.

Jammer dan ook dat enkele gasten, zonder afmelding vooraf, niet aan de lunch deelnamen

Tips en verbeterpunten:
Waterverbinding en daarmee noodzaak dat de deur naar de hal blijft open staan is een beetje jammer

Ingeborg uit: Tilburg

03-07-2015
9,6

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Unieke locatie: EnTrada, locatie met uitzicht

Reden bezoek: culinair (ontbijt, lunch, diner)

Positieve ervaring:
heel leuke gelegenheid was erg gezellig. Zeer goede, vriendelijke en positieve ontvangst.

Tips en verbeterpunten:
ik dacht dat de rekening meteen mee kon worden afgerekend maar omdat de drank op basis van nacalculatie gaat kon dit niet en de kassa was al afgesloten. Ikzelf ben graag van boter bij de vis....

Joyce uit: Tilburg

15-12-2014
8,0

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Unieke locatie: EnTrada, locatie met uitzicht

Reden bezoek: vergadering

Theo uit: Tilburg

09-12-2014
8,1

Ik ben: Vaste gast

Locatie: Unieke locatie: EnTrada, locatie met uitzicht

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Tips en verbeterpunten:
Parkeren overdag voor een wat groter gezelschap geeft problemen.

Petra uit: Tilburg

27-11-2014
8,0

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Unieke locatie: EnTrada, locatie met uitzicht

Reden bezoek: vergadering

Positieve ervaring:
Bij de aangeklede borrel nadien waren misschien iets te luxe hapjes voor de deelnemersgroep/bijeenkomst. Dit weten we dan voor een volgende keer. Mag wat ons betreft dan iets eenvoudiger. Prima verzorgd en erg gastvrij.