Beoordelingen Bonheur Horeca Groep

8,3
372 beoordelingen
  • Offerte en contact 8,4
  • Ontvangst 8,3
  • Gastvrijheid medewerkers 8,6
  • Ruimte en faciliteiten 8,4
  • Comfort (temperatuur/netheid) 8,2
  • Sfeer en aankleding 8,2
  • Culinair 8,1
  • Prijs-kwaliteitverhouding 8,0
1 t/m 10 van 372 beoordelingen

Angeline en Cor uit: Tilburg

15-05-2019
9,5

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: bruiloft

Positieve ervaring:
Peter Paul was de party manager en hij verdient een dikke 10!! Alles perfect geregeld op de dag en er waren een paar kleine verzoekjes, waar meteen goed op werd geanticipeerd. We hebben echt een TOP dag gehad en al onze gasten waren super enthousiast, ook over het eten (we hadden voor 'street food' gekozen).

Tips en verbeterpunten:
enig minpuntje was dat de skybox waar we aten iets te klein was voor ons gezelschap maar gelukkig werd daar ook op geanticipeerd en mochten we gebruik maken van een gedeelte buiten de skybox waar ook tafels en stoelen stonden.

Amy uit: Eindhoven

14-05-2019
10

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: bruiloft

Positieve ervaring:
Als het goed is was Jiska onze gastvrouw. Zij had alles perfect geregeld, het had niet beter gekund. Ook de dames achter de bar hebben het geweldig gedaan. De gasten waren ook vol lof over alles. Dank jullie wel!

Ankie uit: TILBURG

14-05-2019
10

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: congres

Positieve ervaring:
meedenken door locatie, gastvrije medewerkers, heerlijke hapjes, mooie zaal, alles netjes en volgens afspraak, top!

Tips en verbeterpunten:
er bleken minder stoelen te staan dan was aangegeven (maar dat werd ook weer keurig opgelost)

Paul uit: Nieuwkuijk

03-04-2019
10

Ik ben: Vaste gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: feestavond

Positieve ervaring:
Wederom een totale beleving in een uitstekende ambiance en super verzorgt

Perry

25-03-2019
8,7

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Positieve ervaring:
Nette ruimte, snel gehandeld vanuit Bonheur

Tips en verbeterpunten:
-

Ad uit: Goirle

25-03-2019
8,4

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Positieve ervaring:
Als altijd gastvrij ontvangen. Medewerkers goed bereikbaar en aanspreekbaar voor het bijstellen van programmaonderdelen.

Tips en verbeterpunten:
Temperatuur skyboxen is een (klein) dingetje. Was af en toe warm en benauwd.

Cobi uit: Goirle

18-03-2019
8,4

Ik ben: Vaste gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Positieve ervaring:
Personeel was erg behulpzaam toen een van de sprekers een ICT probleem had.

Tips en verbeterpunten:
n.v.t.

Wiebo uit: Sneek

15-03-2019
7,6

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: vergadering

Positieve ervaring:
Mooie zaal, voldoende licht en ruimte en prima apparatuur

Tips en verbeterpunten:
In het begin koud in de zaal, deel van het eten was op, moesten wachten op eten

Mariska uit: Tilburg

12-03-2019
9,0

Ik ben: Vaste gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: congres

Positieve ervaring:
Het contact is vanaf begin af aan erg prettig verlopen. We hadden een vast aanspreekpunt en er werd, van tevoren en op de dag zelf, erg met ons meegedacht door alle betrokken medewerkers. Zeer tevreden!

Tips en verbeterpunten:
-

Danique uit: Goirle

25-02-2019
7,6

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: feestavond