Beoordelingen Bonheur Horeca Groep

8,3
361 beoordelingen
  • Offerte en contact 8,4
  • Ontvangst 8,3
  • Gastvrijheid medewerkers 8,6
  • Ruimte en faciliteiten 8,4
  • Comfort (temperatuur/netheid) 8,2
  • Sfeer en aankleding 8,2
  • Culinair 8,1
  • Prijs-kwaliteitverhouding 8,0
1 t/m 10 van 361 beoordelingen

Rob uit: Berkel-Enschot

01-02-2019
9,0

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: vergadering

Positieve ervaring:
mooie locatie met prachtig uitzicht over het veld.
Voldoende ruimte

Tips en verbeterpunten:
Parkeerplaats was erg glad.

miriam uit: Breda

30-01-2019
7,8

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: relatie-evenement

Positieve ervaring:
Zeer vriendeljk en gastvrij personeel. De lunch was erg goed, gezond en gevarieerd.

Jan uit: Tilburg

14-01-2019
9,1

Ik ben: Vaste gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: borrel

Positieve ervaring:
Geen

Tips en verbeterpunten:
Geen

Joan Felip uit: Tilburg

12-01-2019
8,5

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: vergadering

Annelies uit: Tilburg

24-12-2018
8,0

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: kerst

Positieve ervaring:
Leuke locatie om een (Kerst)borrel met collega's te organiseren.

Tips en verbeterpunten:
Bij binnenkomst met thee/koffie/water en wat lekkers erbij had de lekkernij beter op de tafel van het drinken neergezet worden i.p.v. op de bar.

Jordy uit: Boxtel

17-12-2018
8,6

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: borrel

Positieve ervaring:
Vriendelijk personeel, alles kon.

Tips en verbeterpunten:
Ruimte is akoestisch niet ideaal en personeel stopte redelijk snel met het rondvragen voor het drinken.

Daan uit: Tilburg

06-12-2018
9,0

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: culinair (ontbijt, lunch, diner)

Positieve ervaring:
Het diner was perfect, de locatie was zeer mooi ingericht en de sfeer (verlichting) was mooi. Open keuken is een groot voordeel!

Tips en verbeterpunten:
Het voorgerecht (ravioli pompoen) was het lekkerste gerecht, echter was de opmaak niet heel aantrekkelijk. Verder zou ik de ijzeren banken die aan de kant stonden weghalen, zodat de sfeer nog beter is.

Jeske uit: Tilburg

05-12-2018
7,6

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: borrel

Jolande uit: Tilburg

03-12-2018
8,5

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: symposium

Positieve ervaring:
Catering is erg goed en de begeleiding vanuit Bonheur was erg fijn.

Jente uit: Hilvarenbeek

29-11-2018
8,3

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: anders

Positieve ervaring:
De voobereidingen voor ons sinterklaasfeest verliepen prettig, de communicatie was goed.
Op de dag zelf is alles door jullie klaargezet, dit zorgde voor rust aan onze kant, erg fijn.

Tips en verbeterpunten:
De temperatuur in de zaal was wat aan de hoge kant. Met deze hoeveelheid kinderen in de zaal wordt het snel te warm.