Beoordelingen Bonheur Horeca Groep

8,3
355 beoordelingen
  • Offerte en contact 8,4
  • Ontvangst 8,3
  • Gastvrijheid medewerkers 8,6
  • Ruimte en faciliteiten 8,4
  • Comfort (temperatuur/netheid) 8,2
  • Sfeer en aankleding 8,2
  • Culinair 8,1
  • Prijs-kwaliteitverhouding 8,0
1 t/m 10 van 355 beoordelingen

Daan uit: Tilburg

06-12-2018
9,0

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: culinair (ontbijt, lunch, diner)

Positieve ervaring:
Het diner was perfect, de locatie was zeer mooi ingericht en de sfeer (verlichting) was mooi. Open keuken is een groot voordeel!

Tips en verbeterpunten:
Het voorgerecht (ravioli pompoen) was het lekkerste gerecht, echter was de opmaak niet heel aantrekkelijk. Verder zou ik de ijzeren banken die aan de kant stonden weghalen, zodat de sfeer nog beter is.

Jeske uit: Tilburg

05-12-2018
7,6

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: borrel

Jolande uit: Tilburg

03-12-2018
8,5

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: symposium

Positieve ervaring:
Catering is erg goed en de begeleiding vanuit Bonheur was erg fijn.

Jente uit: Hilvarenbeek

29-11-2018
8,3

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: anders

Positieve ervaring:
De voobereidingen voor ons sinterklaasfeest verliepen prettig, de communicatie was goed.
Op de dag zelf is alles door jullie klaargezet, dit zorgde voor rust aan onze kant, erg fijn.

Tips en verbeterpunten:
De temperatuur in de zaal was wat aan de hoge kant. Met deze hoeveelheid kinderen in de zaal wordt het snel te warm.

Stephan uit: Tilburg

28-11-2018
8,8

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: feestavond

Positieve ervaring:
Geweldige avond gehad! Erg weinig verbeterpunten

Tips en verbeterpunten:
Meer spreiden hapjes. Ontvangst mag persoonlijker.

Peter uit: Loon op Zand

28-11-2018
9,8

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: bruiloft

Positieve ervaring:
Een prima verzorgd feest gehad. Fijne bediening, vriendelijk personeel. Zeer mooie locatie. Hollands buffet was erg lekker. Wij en onze gasten hebben genoten van zowel het feest als de locatie.

Suzanne uit: 's-Hertogenbosch

22-11-2018
7,4

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: relatie-evenement

Positieve ervaring:
Vriendelijk personeel, goed contact bij voorbereiding event. Alles was goed klaargezet.

Tips en verbeterpunten:
Bij aankomst (voordat event begon) was er niemand. Dame die de ontvangst en badges deed was op een gegeven moment weg, juist toen het druk was en bleef ook een tijdje weg. Dat was erg slechte timing. Het handfruit wat we besteld hadden stond in 1 krat ergens achterin de zaal. Ik denk dat veel mensen het niet eens gezien hebben. Het had beter geweest als dat verdeeld was over de tafels. Ik neem daarom ook aan dat we alleen betalen voor het daadwerkelijk gegeten fruit.

Steven uit: Tilburg

19-11-2018
7,9

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: vergadering

Positieve ervaring:
Grote ruimte met voldoende faciliteiten en middelen.

Tips en verbeterpunten:
Persoonlijke aandacht mag wat actiever dan met bordjes, wanneer je zegt wie je bent lijkt het dat men niet weet dat je komt.
De grote groep die tegelijk in de bar-ruimte was gaf teveel afleiding door het geluid wat ze produceerden.

Marieke uit: Goirle

19-11-2018
8,9

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Positieve ervaring:
Een super locatie om onze informatieavond over Pleegzorg te mogen geven. De deskundigheid, professionaliteit en gastvrijheid hebben hij heel erg gewaardeerd.

Team Pleegzorg Sterk Huis

Ingeborg

16-11-2018
7,9

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Positieve ervaring:
Het is een fantastische locatie met goede catering

Tips en verbeterpunten:
Er waren een aantal gasten veel te vroeg aanwezig bij de Fier box (geen files), maar er was nog niemand om te wijzen waar de koffie was.