Beoordelingen Bonheur Horeca Groep

8,3
376 beoordelingen
  • Offerte en contact 8,4
  • Ontvangst 8,3
  • Gastvrijheid medewerkers 8,6
  • Ruimte en faciliteiten 8,4
  • Comfort (temperatuur/netheid) 8,2
  • Sfeer en aankleding 8,2
  • Culinair 8,1
  • Prijs-kwaliteitverhouding 8,0
1 t/m 10 van 376 beoordelingen

Mark uit: Tilburg

12-07-2019
8,6

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: feestavond

Positieve ervaring:
Personeel is erg behulpzaam

Sandra uit: Boxtel

01-07-2019
7,9

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: congres

Positieve ervaring:
flexibiliteit en probleem oplossende vermogen van de contactpersonen van de Bonheurgroep

Tips en verbeterpunten:
techniek en geluid is naar verhouding erg duur
de subzalen zuid 2,3,4 en noord 2,3 zijn qua sfeer wat minder aantrekkelijk

Erik uit: Rijswijk Zh

30-06-2019
8,5

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: anders

Operaclub Nederland uit: Tilburg

26-06-2019
9,0

Ik ben: Vaste gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: congres

Positieve ervaring:
We zijn zeer tevreden met deze locatie voor de bijeenkomsten van Operaclub Nederland.

Tips en verbeterpunten:
Geen

Angeline en Cor uit: Tilburg

15-05-2019
9,5

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: bruiloft

Positieve ervaring:
Peter Paul was de party manager en hij verdient een dikke 10!! Alles perfect geregeld op de dag en er waren een paar kleine verzoekjes, waar meteen goed op werd geanticipeerd. We hebben echt een TOP dag gehad en al onze gasten waren super enthousiast, ook over het eten (we hadden voor 'street food' gekozen).

Tips en verbeterpunten:
enig minpuntje was dat de skybox waar we aten iets te klein was voor ons gezelschap maar gelukkig werd daar ook op geanticipeerd en mochten we gebruik maken van een gedeelte buiten de skybox waar ook tafels en stoelen stonden.

Amy uit: Eindhoven

14-05-2019
10

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: bruiloft

Positieve ervaring:
Als het goed is was Jiska onze gastvrouw. Zij had alles perfect geregeld, het had niet beter gekund. Ook de dames achter de bar hebben het geweldig gedaan. De gasten waren ook vol lof over alles. Dank jullie wel!

Ankie uit: TILBURG

14-05-2019
10

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: congres

Positieve ervaring:
meedenken door locatie, gastvrije medewerkers, heerlijke hapjes, mooie zaal, alles netjes en volgens afspraak, top!

Tips en verbeterpunten:
er bleken minder stoelen te staan dan was aangegeven (maar dat werd ook weer keurig opgelost)

Paul uit: Nieuwkuijk

03-04-2019
10

Ik ben: Vaste gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: feestavond

Positieve ervaring:
Wederom een totale beleving in een uitstekende ambiance en super verzorgt

Perry

25-03-2019
8,7

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Positieve ervaring:
Nette ruimte, snel gehandeld vanuit Bonheur

Tips en verbeterpunten:
-

Ad uit: Goirle

25-03-2019
8,4

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Positieve ervaring:
Als altijd gastvrij ontvangen. Medewerkers goed bereikbaar en aanspreekbaar voor het bijstellen van programmaonderdelen.

Tips en verbeterpunten:
Temperatuur skyboxen is een (klein) dingetje. Was af en toe warm en benauwd.