Beoordelingen Bonheur Horeca Groep

8,3
392 beoordelingen
  • Offerte en contact 8,4
  • Ontvangst 8,3
  • Gastvrijheid medewerkers 8,6
  • Ruimte en faciliteiten 8,5
  • Comfort (temperatuur/netheid) 8,2
  • Sfeer en aankleding 8,2
  • Culinair 8,1
  • Prijs-kwaliteitverhouding 8,0
1 t/m 10 van 392 beoordelingen

Clari Janne uit: Tilburg

02-12-2019
9,8

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: borrel

Positieve ervaring:
We hebben een hele fijne Sinterklaas middag/avond gehad in Box 0 heel goed verzorgd we zijn blij verrast door de aandacht die aan de sinterklaasversiering is geschonken. vriendelijke medewerkers.

Tips en verbeterpunten:
we hebben van een paar mensen te horen gekregen dat de broodjes Jantje wat aan de droge kant waren (niet zo als gewend) verder waren de frietjes en hapjes tussendoor een groot succes !

Zorggroep RCH Midden Brabant uit: Tilburg

22-11-2019
7,8

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: symposium

Tips en verbeterpunten:
Een oplaadpaal aanleggen op parkeerterrein. Werd gemist door een deelnemer en personeel wist niet te vertellen waar die waren.

Nicole uit: Tilburg

21-11-2019
8,9

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: relatie-evenement

Tom uit: Nijmegen

21-11-2019
9,5

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: congres

Positieve ervaring:
Zeer tevreden over al het personeel, super goed begeleid zowel voorafgaand aan het event als tijdens het event.

Locatie ook uiteraard ook top, alles zag er super uit!

Tips en verbeterpunten:
Kleine verbeterpunten kunnen zijn:
- fruit heb ikzelf niet echt gezien (op aanvraag werd er wel iets van fruit geserveerd tijdens de pauze op dag 2 (20 nov)
- Ik vond het zelf iets te warm in de zalen zuid 2, 3 en 4.
- op dag 1 in het paleis was het misschien iets te donker

Liety uit: Tilburg

14-11-2019
7,9

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: congres

Tips en verbeterpunten:
Er hing een aparte geur in het gebouw.

Ursula uit: Breda

11-11-2019
9,9

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Positieve ervaring:
Wat een fijne ontvangst, fantastische locatie en gastvrije beleving!
Ons thema van de dag was gastvrijheid, dus we hebben met extra aandacht gelet op de gastvrijheid deze dag. Onze conclusie is dat we hebben genoten, Frank een op en top gastheer was, lette op de kleine details en ons een heerlijke dag heeft verzorgd. De volgende keer zal onze keuze zeker weer vallen op de locatie (en Frank!). Dankjewel voor de goede zorgen en je warme welkom!

Operaclub Nederland uit: tilburg

07-11-2019
8,3

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Positieve ervaring:
We bezoeken deze locatie altijd erg graag voor onze bijeenkomsten. Uitstekende accommodatie en vriendelijke medewerkers.

Tips en verbeterpunten:
Geen.

Renske uit: LEEUWARDEN

31-10-2019
8,9

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: relatie-evenement

Bianca uit: Goirle

23-10-2019
8,8

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: congres

Positieve ervaring:
goed geregeld. Nette vergaderzaal. Goede opstelling. Nette medewerkers. Professioneel.

Tips en verbeterpunten:
geen

Ingeborg uit: Baarle-Nassau

22-10-2019
9,0

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: vergadering