Beoordelingen Bonheur Horeca Groep

8,3
381 beoordelingen
  • Offerte en contact 8,4
  • Ontvangst 8,3
  • Gastvrijheid medewerkers 8,6
  • Ruimte en faciliteiten 8,4
  • Comfort (temperatuur/netheid) 8,2
  • Sfeer en aankleding 8,2
  • Culinair 8,1
  • Prijs-kwaliteitverhouding 8,0
1 t/m 10 van 381 beoordelingen

Emma uit: Tilburg

09-10-2019
7,6

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: vergadering

Positieve ervaring:
Aardig (bar)personeel en de jongen dacht goed mee met een oplossing voor de uitloop van vergadering. Hij was vriendelijk en behulpzaam.

Tips en verbeterpunten:
Contact met Mitch verliep opzich goed, alleen ben de week van tevoren niet meer gebeld en het personeel op locatie was niet echt op de hoogte van de afspraken.

Frans uit: Oisterwijk

07-10-2019
9,0

Ik ben: Vaste gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: vergadering

Positieve ervaring:
prima verzorgd, de ruimte en gelegenheid om koffie/thee te nuttigen

Tips en verbeterpunten:
komt nog wel een keer (haha)

Operaclub Nederland uit: Tilburg

30-09-2019
8,1

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Positieve ervaring:
Zoals altijd was het weer een genoegen om te gast te zijn.
Drie hulpvaardige medewerkers. Alles verliep vlekkeloos.
Tot 6 november. Zijn we er weer!

Tips en verbeterpunten:
Vraag: wat is de witte wijn die in het restaurant geschonken wordt? Men was lovend.
Dezelfde als op de eerste verdieping?

Mariëlle uit: Tilburg

16-09-2019
6,3

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: anders

Positieve ervaring:
Ipv 40 bewoners/vrijwilligers waren we met 46 personen.. Was te weinig gebak. Er is bijbesteld.

Tips en verbeterpunten:
Voor onze bewoners was de ervaring Willem2 minimaal, konden het veld niet zien. We moesten met bewoners naar open deur rijden. Een lift, duurde lang voordat iedereen boven was.

Freek uit: Moergestel

05-09-2019
8,4

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Mark uit: Tilburg

12-07-2019
8,6

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: feestavond

Positieve ervaring:
Personeel is erg behulpzaam

Sandra uit: Boxtel

01-07-2019
7,9

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: congres

Positieve ervaring:
flexibiliteit en probleem oplossende vermogen van de contactpersonen van de Bonheurgroep

Tips en verbeterpunten:
techniek en geluid is naar verhouding erg duur
de subzalen zuid 2,3,4 en noord 2,3 zijn qua sfeer wat minder aantrekkelijk

Erik uit: Rijswijk Zh

30-06-2019
8,5

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: anders

Operaclub Nederland uit: Tilburg

26-06-2019
9,0

Ik ben: Vaste gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: congres

Positieve ervaring:
We zijn zeer tevreden met deze locatie voor de bijeenkomsten van Operaclub Nederland.

Tips en verbeterpunten:
Geen

Angeline en Cor uit: Tilburg

15-05-2019
9,5

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: bruiloft

Positieve ervaring:
Peter Paul was de party manager en hij verdient een dikke 10!! Alles perfect geregeld op de dag en er waren een paar kleine verzoekjes, waar meteen goed op werd geanticipeerd. We hebben echt een TOP dag gehad en al onze gasten waren super enthousiast, ook over het eten (we hadden voor 'street food' gekozen).

Tips en verbeterpunten:
enig minpuntje was dat de skybox waar we aten iets te klein was voor ons gezelschap maar gelukkig werd daar ook op geanticipeerd en mochten we gebruik maken van een gedeelte buiten de skybox waar ook tafels en stoelen stonden.