Beoordelingen Bonheur Horeca Groep

8,4
110 beoordelingen
  • Offerte en contact 8,4
  • Ontvangst 8,2
  • Gastvrijheid medewerkers 8,4
  • Ruimte en faciliteiten 8,6
  • Comfort (temperatuur/netheid) 8,4
  • Sfeer en aankleding 8,5
  • Culinair 8,3
  • Prijs-kwaliteitverhouding 8,1
1 t/m 10 van 110 beoordelingen

Jeannie uit: Tilburg

13-12-2018
8,0

Ik ben: Vaste gast

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: anders

Positieve ervaring:
Goede vlotte bediening, prettige locatie voor combinatie vergaderen en dineren. Lekker eten!

José uit: Kaatsheuvel

07-12-2018
8,5

Ik ben: Vaste gast

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: culinair (ontbijt, lunch, diner)

Tips en verbeterpunten:
afgesproken was dat de petit fours uiterlijk 15.30 klaar zouden staan.
Om 15.25 gebeld en toen was men pas onderweg en moest alles nog worden neergezet. Was dus erg krap gepland.

Luc uit: Tilburg

12-11-2018
8,0

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: relatie-evenement

Positieve ervaring:
Erg fijne service vanuit het personeel, eten was van goede kwaliteit en men heeft nooit te lang hoeven wachten op drankjes. Dankuwel!

Tips en verbeterpunten:
-

Annuska uit: Zeist

07-11-2018
8,0

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: relatie-evenement

Positieve ervaring:
Juiste timing, menu afgestemd op seizoensaanbod.

Tips en verbeterpunten:
Wij zouden de volgende keer voor ronde tafels willen kiezen, die is voor de onderlinge communicatie aan tafel beter, bovendien voorkomt dit lege plekken bij late afmelders.

Jurgen uit: Tilburg

31-10-2018
8,0

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: training/ cursus

Hildegard uit: Goirle

25-10-2018
8,5

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: vergadering

Lieke uit: Tilburg

03-10-2018
7,8

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: relatie-evenement

Positieve ervaring:
Ziet er altijd verzorgd uit en vriendelijk personeel.

Tips en verbeterpunten:
Na afloop zou het fijn zijn als jullie klaar staan met een blad met drankjes. Met een grote groep duurt het te lang als iedereen zelf aan de bar moet bestellen.

Hapjes duurde te lang. Wellicht beter om ook wat op de statafels te zetten zodat gasten iets kunnen pakken als de bijeenkomst afgelopen is.

Anja

19-09-2018
6,9

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: vergadering

Tips en verbeterpunten:
Internetverbinding werkte niet naar behoren, dit was erg vervelend.

Gert uit: Apeldoorn

12-09-2018
10

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: anders

Positieve ervaring:
Fantastisch smaakvol dinerbuffer voor 35 personen. Bediening was bijzonder vriendelijk en gepast aanwezig. Het was een bijzonder mooie afsluiting van een promotieplechtigheid.

Friso uit: Tilburg

12-09-2018
7,5

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: relatie-evenement