Beoordelingen Bonheur Horeca Groep

8,4
116 beoordelingen
  • Offerte en contact 8,4
  • Ontvangst 8,2
  • Gastvrijheid medewerkers 8,4
  • Ruimte en faciliteiten 8,6
  • Comfort (temperatuur/netheid) 8,4
  • Sfeer en aankleding 8,5
  • Culinair 8,3
  • Prijs-kwaliteitverhouding 8,1
1 t/m 10 van 116 beoordelingen

Marie-Louise uit: Tilburg

28-08-2019
8,6

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: vergadering

Positieve ervaring:
prima locatie, goed verzorgd

Tips en verbeterpunten:
De vloer, je hoort in de vergaderzaal heel goed iemand lopen met hakken in de ander zaal.

Temperatuur: nu was het buiten erg warm, binnen was het op een gegeven moment echt koud. Maar dat komt denk ik door de extreme warmte.

Frans uit: Tilburg

02-07-2019
9,1

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: feestavond

Positieve ervaring:
geweldige locatie

Leontien uit: Ravels

14-05-2019
8,3

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: borrel

Positieve ervaring:
Prachtige lokatie, lekker eten, gastvrij!

Tips en verbeterpunten:
Soms mag het bedienend personeel iets allerter zijn bij gasten die arriveren (welkomstdrankje)

Rick uit: Tilburg

17-04-2019
7,6

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: culinair (ontbijt, lunch, diner)

Positieve ervaring:
De setting was goed en het ontvangst verliep prima

Tips en verbeterpunten:
De grootte van de geserveerde broodjes viel kleiner uit dan verwacht. Hierdoor werd de hoeveelheid van 2,5 broodje p.p. toch een stuk minder dan verwacht. Dit had beter gecommuniceerd kunnen worden

Megumi uit: Tilburg

08-04-2019
8,9

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: feestavond

Katinka uit: Breda

29-01-2019
8,3

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Positieve ervaring:
Erg bedankt voor de heldere, duidelijke communicatie vooraf (en achteraf) en de geweldige locatie voor ons evenement. Wij komen zeker terug!

Tips en verbeterpunten:
De deur naar het restaurant sluit niet echt lekker, bovendien komt er veel koude wind vanaf deze deur binnen in de ruimte.

Jeannie uit: Tilburg

13-12-2018
8,0

Ik ben: Vaste gast

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: anders

Positieve ervaring:
Goede vlotte bediening, prettige locatie voor combinatie vergaderen en dineren. Lekker eten!

José uit: Kaatsheuvel

07-12-2018
8,5

Ik ben: Vaste gast

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: culinair (ontbijt, lunch, diner)

Tips en verbeterpunten:
afgesproken was dat de petit fours uiterlijk 15.30 klaar zouden staan.
Om 15.25 gebeld en toen was men pas onderweg en moest alles nog worden neergezet. Was dus erg krap gepland.

Luc uit: Tilburg

12-11-2018
8,0

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: relatie-evenement

Positieve ervaring:
Erg fijne service vanuit het personeel, eten was van goede kwaliteit en men heeft nooit te lang hoeven wachten op drankjes. Dankuwel!

Tips en verbeterpunten:
-

Annuska uit: Zeist

07-11-2018
8,0

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: relatie-evenement

Positieve ervaring:
Juiste timing, menu afgestemd op seizoensaanbod.

Tips en verbeterpunten:
Wij zouden de volgende keer voor ronde tafels willen kiezen, die is voor de onderlinge communicatie aan tafel beter, bovendien voorkomt dit lege plekken bij late afmelders.