Beoordelingen Bonheur Horeca Groep

8,4
122 beoordelingen
  • Offerte en contact 8,4
  • Ontvangst 8,2
  • Gastvrijheid medewerkers 8,4
  • Ruimte en faciliteiten 8,6
  • Comfort (temperatuur/netheid) 8,4
  • Sfeer en aankleding 8,5
  • Culinair 8,3
  • Prijs-kwaliteitverhouding 8,1
1 t/m 10 van 122 beoordelingen

Y

07-11-2019
8,0

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: relatie-evenement

Positieve ervaring:
Een mooie ruimte en gastvriendelijk, meedenkend personeel.

Christel uit: Tilburg

31-10-2019
8,9

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: vergadering

Tijmen uit: Tilburg

25-10-2019
9,3

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: feestavond

Positieve ervaring:
Om verschillende reden vierden wij ons feest bij de Faculty Club, waaronder 10 jaar getrouwd en 40e verjaardag.
Naast de Faculty Club hadden we met onze familie een shared dining-diner bij Auberge du Bonheur. Vanaf het eerste contact tot de nazorg: top!

Tips en verbeterpunten:
Probeer eventstyling mee te nemen in het hele traject. We waren uiteindelijk ook daarover heel tevreden, maar dat moesten we zelf regelen. Geen moetje, maar aanbieden moet een optie zijn.

Jurgen Holtermans uit: Tilburg

23-10-2019
7,9

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: training/ cursus

Areana uit: Tilburg

30-09-2019
9,6

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: relatie-evenement

Positieve ervaring:
Alles strak georganiseerd. Eten voortreffelijk.

Tips en verbeterpunten:
Ga zo door!

Marlie uit: Tilburg

25-09-2019
6,3

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: vergadering

Marie-Louise uit: Tilburg

28-08-2019
8,6

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: vergadering

Positieve ervaring:
prima locatie, goed verzorgd

Tips en verbeterpunten:
De vloer, je hoort in de vergaderzaal heel goed iemand lopen met hakken in de ander zaal.

Temperatuur: nu was het buiten erg warm, binnen was het op een gegeven moment echt koud. Maar dat komt denk ik door de extreme warmte.

Frans uit: Tilburg

02-07-2019
9,1

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: feestavond

Positieve ervaring:
geweldige locatie

Leontien uit: Ravels

14-05-2019
8,3

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: borrel

Positieve ervaring:
Prachtige lokatie, lekker eten, gastvrij!

Tips en verbeterpunten:
Soms mag het bedienend personeel iets allerter zijn bij gasten die arriveren (welkomstdrankje)

Rick uit: Tilburg

17-04-2019
7,6

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: culinair (ontbijt, lunch, diner)

Positieve ervaring:
De setting was goed en het ontvangst verliep prima

Tips en verbeterpunten:
De grootte van de geserveerde broodjes viel kleiner uit dan verwacht. Hierdoor werd de hoeveelheid van 2,5 broodje p.p. toch een stuk minder dan verwacht. Dit had beter gecommuniceerd kunnen worden